M - Czw 24 Wrz, 2009 quentin sam do mnie dzwonił i przepraszał za film, podobno Państwo z biało-niebieską flagą dało mu duży grant na produkcje.Bart - Czw 24 Wrz, 2009
eM napisał/a:
Państwo z biało-niebieską flagą dało mu duży grant na produkcje.
szkocja?
M - Czw 24 Wrz, 2009 prawie jak szkocja Prezesiak - Czw 24 Wrz, 2009 Nudny byl Death Proof, to bylo ciekaweM - Czw 24 Wrz, 2009 Ty chyba jesteś z innej planety prezes albo pomyliłeś tytuł filmów.
Deathproof był przemistrzem. No chyba ze jarasz sie filmami w ktorych nic sie nie dzieje.PiTT - Czw 24 Wrz, 2009 hehehe i dlatego chętnie na niego pójdę
podzielony na 2 frony
albo ludzie mówią że przechooj albo że kiepski
więcej osob mówi że przechoojPrezesiak - Czw 24 Wrz, 2009 Przemistrzem? 2 akcje z czego jedna trwajaca 2 minuty i pokazujaca latajace flaki. Reszta to pi.erdolnie lasek o bzdurach
Tym bardziej nie rozumiem jak mogles napisac, ze Inglorious Basterds bylo nudne skoro podobal Ci sie Deathproof
Aha, no i pytanie w takim razie z jakiej Ty jestes planety PiTT - Czw 24 Wrz, 2009 dobra, cisza
objerze i ostatecznie wydam opinie czy jest dobry czy nie...
kubas - Czw 24 Wrz, 2009
Prezesiak napisał/a:
Przemistrzem? 2 akcje z czego jedna trwajaca 2 minuty i pokazujaca latajace flaki. Reszta to pi.erdolnie lasek o bzdurach
Tym bardziej nie rozumiem jak mogles napisac, ze Inglorious Basterds bylo nudne skoro podobal Ci sie Deathproof
Aha, no i pytanie w takim razie z jakiej Ty jestes planety
Dla mnie tez przemistrz !! E-mart zgadzam się z toba w 100% !!
Prezesiak wybaczam ci bo jeździsz hondą więc możesz mieć zachwiane poczucie co jest przemistrzem a co nie PGmaster - Czw 24 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
albo ludzie mówią że przechooj albo że kiepski
Dodaje kolejna opinie: przechooj!gaugan - Pią 25 Wrz, 2009 to nie jest film dla dziewczynek i pedalow, stad rozbiezne opinieWalle - Pią 25 Wrz, 2009 tak, on jest dla prawdziwych mężczyzn i komu się nie podoba to ciota, albo lamus M - Pią 25 Wrz, 2009
gaugan napisał/a:
to nie jest film dla dziewczynek i pedalow, stad rozbiezne opinie
hmm jestem hetero płci męskiej i oświadczam ze film jest ch.ujowy.mi - Pią 25 Wrz, 2009
mi napisał/a:
ogólnie - dobre kino!
9/10
gaugan napisał/a:
to nie jest film dla dziewczynek i pedalow
gaugan - Pią 25 Wrz, 2009
Walle napisał/a:
tak, on jest dla prawdziwych mężczyzn i komu się nie podoba to ciota, albo lamus