To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Mistrzostwa Swiata w pilce noznej - Niemcy 2006

Peter - Pią 09 Cze, 2006

szkoda czasu ogladac naszych.nic dziwnego skoro chca wejsc z ta pilka do bramki.w ogole nie oddaja strzalow.zenada
Niemy - Sob 10 Cze, 2006

totalna porazka-ponizej krytyki!!!

to co oni graja to pilka podworkowa

Grzesiek VTS - Sob 10 Cze, 2006

Pozostawie to bez komentarza. Szkoda używać brzydkich slow na forum
dzik - Sob 10 Cze, 2006

Kurew, ogladalem wczoraj ten mecz w hotelu, mialo byc tak pieknie.
Z niemcami dostaniemy w dupe, z "costa-rica" pewnie tez dostaniemy baty bo dosc dobrze grali z niemcami.
Ech, slyszalem jaka jest strategia Janasa: "przegramy pierwsze mecze i zaskoczymi ich w finale"

Anonymous - Sob 10 Cze, 2006

jak polacy zdobeda 1 (jeden) punkt w roz(g)rywkach grupowych to bedzie swieto narodowe :)

czy mi sie zdawalo wczoraj ze oni sie bali podejsc do ekwadorczykow i im pilki odbierac? a moze oni smierdzieli? bo ja nie wiem juz co to bylo...

strick - Sob 10 Cze, 2006

Wydawało się że oni sie bali piłki! Ten mecz wyglądał dokładnie jak ten w Chorzowie! Szkoda ze nie zaczeli skandowac: "Gdzie jest Faranek łowca bramek"!

...ale nie martwmy sie... juz za 4 lata kolejne misrzostwa ;) moje ktos zrobi jakis ruch w polskiej reprezentacji i Janas juz nie pojedzie :P
strick - Sob 10 Cze, 2006

Miejmy taką nadzieje!
k-mart - Sob 10 Cze, 2006

no i kurrrrnna zajebiscie: zaczynamy jak 4lata temu z korea 0 : 2!!!!! Co ten :560: janas :573: nam zrobil!!! Agresja mnie rozsadza :565: :565: :565:
Loko - Sob 10 Cze, 2006

Jaki kraj, tacy piłkarze :D

JA - NAS nie widze na tych mistrzostwach :D
Loko - Pon 12 Cze, 2006

Nie znam się na piłce ale dzis widziałem kawałek meczu serbi i czarnogóry, nie wiem czy oni są dobrzy czy jacy :D , no ale w porównaniu do Polaków to oni grali w piłke, a my niestety nie. To była jakaś rozpaczliwa kopanina, a nie piłka nożna.
saxorulez - Pon 12 Cze, 2006

słabiutko było z ekwadorem... :)

wczoraj oglądałem Angola - Portugalia i powiem tak - Angola - kraj gdzie wiecznie trwa wojna, łapuwkarstwo i handel żywym towarem i zapwne zbyt wielu stadionow nie mają a król angoli zetnie tych piłkarzy jak nie zdobęda mistrzostwa świata to grali duuużo ładniej niż my Polacy. Przegrali mecz 1:0 ale nie możn aim odmuwić walki...

Polacy nie walczyli wogole - my nie byliśmy słabsi bo nie graliśmy wogole w piłkę tylko sie przyglądalismy jak inni nas ogrywaja

lenny - Pon 12 Cze, 2006

i obawiam się, że tak będzie właśnie do końca turnieju... do naszego końca czy czyli już niedługo... 2 mecze jescze muszą się przemęczyć i do domciu na ligowe podwóreczka i znowu będą udawać że grają w piłkę kopaną... eehh!!!

a co do ANG - POR [anglia - porska jak powiedzieł borro:] to moim zdaniem zasłużyli na 1:1.... bez 2 zdań...!

Anonymous - Pon 12 Cze, 2006

A ja bym wolał zeby "naszych" tam w ogóle nie było. Znowu ludzie żyli nadzieją że bedzie lepiej, że cos się zmieni. Kupowali bilety, rezerwowali miejsca w knajpach, wywiesili falgi ( moze i jest tak nadal) a tu sorry za słowo dupa!!!!! I nic sie nie zmieni. Czas sie z tym pogodzic i zamiast stresować się przed telewizorem zając sie jakimś ciekawszym zajęciem. Pozdro