jak ja fiestą uderzyłem w kota to nie było żadnej tv Barejka - Pon 21 Wrz, 2009
pP napisał/a:
PiTT napisał/a:
poyebany kraj
agrii
jak ja fiestą uderzyłem w kota to nie było żadnej tv
nox napisał/a:
morderca rumun złodziej gwałciciel
pP morderca kebabuf Vlodarsky - Pon 21 Wrz, 2009 a mnie nic tak nie trapi jak to czy to ten sam SLR co pokazał rasta rasta możesz jeszcze przypomnieć to zdjęcie do wglądu ?
bo mi się jednak zdaje, że on miał niemieckie blachy a poza tym przez nich jechałem pół godziny na basen k-mart - Pon 21 Wrz, 2009 widze Majka w SLR'ze, oczywiscie calym Franek - Pon 21 Wrz, 2009 Ten miał B0 SLR, po Wawie swego czasu jeździł/jeździ W0 SLR. Tak jak piszą, koles miał go ponoć dobę, więc może to jakiś nowy improt z USandA.PiTT - Pon 21 Wrz, 2009 z tego co przeczytałem na exoticach to dokładnie jest tak jak piszecie
właściciel ok 50lat kupił go dobę wcześniej, podobno zamienił z dopłatą za X6
ta ferrarka to też kogoś od nich i tak sobie zrobili upalanko po mieście
gość który prowadził miał ok 22 lat, to jest dokładnie ta sztuka B0 SLR, nawet na lawecie jak stała to ktoś strzelił foto z blachami
no chyba że to jakiś wałek i ktoś szybko przyjechał i przełożył PieQt - Pon 21 Wrz, 2009 ale co goście od exoticcars to takie małolaty trochę ... widziałem jak foty strzelali pod sheratonem - takie liceum. Poza tym wysiadują na żurawiej i tam też foty rozbią furom - więc jeśli taki jest przedział wieku na tamtym forum, to nie ma co się dziwić, że sa takie teksty rasistowskie.Vlodarsky - Pon 21 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
z tego co przeczytałem na exoticach to dokładnie jest tak jak piszecie
właściciel ok 50lat kupił go dobę wcześniej, podobno zamienił z dopłatą za X6
ta ferrarka to też kogoś od nich i tak sobie zrobili upalanko po mieście
gość który prowadził miał ok 22 lat, to jest dokładnie ta sztuka B0 SLR, nawet na lawecie jak stała to ktoś strzelił foto z blachami
no chyba że to jakiś wałek i ktoś szybko przyjechał i przełożył
a już myślałem, że zabłysnę KarQ - Pon 21 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
więc jeśli taki jest przedział wieku na tamtym forum, to nie ma co się dziwić, że sa takie teksty rasistowskie.
Raczej jest, bo się spuszczają nad tym jakby co najmniej laska zrobiła mu gałę dupą.Vlodarsky - Pon 21 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
Raczej jest, bo się spuszczają nad tym jakby co najmniej laska zrobiła mu gałę dupą.
wyobraźnia mi się zawiesiła Michał - Pon 21 Wrz, 2009 Kej - musze cie zmartwić. Ja jakoś siebie nie widze w SLERZE ( selerze ? )
to mi sie podoba
seler za mało "opaśny"
z nowych supercarów, tylko lambo ... Janusz - Pon 21 Wrz, 2009
KarQ napisał/a:
Raczej jest, bo się spuszczają nad tym jakby co najmniej laska zrobiła mu gałę dupą.
taaa...a my się tym nie przejmujemy i dlatego mamy 4 strony tematu.... koleś rozbił fura i tyle.... nie pierwszy i nie ostatni...PiTT - Pon 21 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
Kej - musze cie zmartwić. Ja jakoś siebie nie widze w SLERZE ( selerze ? )
to mi sie podoba
Obrazek Obrazek
seler za mało "opaśny"
z nowych supercarów, tylko lambo ...
a taki?
http://allegro.pl/item748...eme_1972_r.html
stoi u mnie pod domem, kozak jestMichał - Pon 21 Wrz, 2009 widziałem go wczoraj przy palmie, miiiiiiiiiiiiiistrz ... dobrze bym w tym wyglądał, wiem to
jeszcze jape usmarowałbym sobie węglem założył za dużą czapkie i jest T.I
KarQ - Pon 21 Wrz, 2009
Janusz napisał/a:
taaa...a my się tym nie przejmujemy i dlatego mamy 4 strony tematu.... koleś rozbił fura i tyle.... nie pierwszy i nie ostatni...
Ja się w temacie nie udzielam, bo mi nie leży, ale widzę różnicę w tym na hh, a tamtym.
W ogóle pisanie w stylu "kufa, maserka poszła na szybko do żyda, X6 plus dopłata, żeby... każdy wie kto tym jeździł, w ogóle było oznajmiane, że będzie grube jeżdżenie... itd" takich postów jest w tamtym temacie 3/4.
Dla mnie to ktoś nie ma swojego życia i musi żyć czyimś .