Techniczne - IC - większy seryjny czy dodatkowy custom?
martin.h - Czw 24 Wrz, 2009
kamil_wrc napisał/a:
nie lubie pasków poprostu...nie lubie , bez przyczyny
To noś szelki PiTT - Czw 24 Wrz, 2009
kamil_wrc napisał/a:
nie lubie pasków poprostu...nie lubie , bez przyczyny
wolisz szelki?
kurde Martin ubiegłeś mnie... o 2 min. kamil - Czw 24 Wrz, 2009 kochałbym szelki, ale mnie nie stac pP - Czw 24 Wrz, 2009
kamil_wrc napisał/a:
kochałbym szelki, ale mnie nie stac
nic podobnego
http://allegro.pl/item739...na_prezent.htmlkamil - Czw 24 Wrz, 2009 te w moro są niezłe, pasują mi do kaftanika z kieszonkami - wiesz taki Taxiarski pP - Czw 24 Wrz, 2009 generalnie całe forum wychodzi w tym temacie.. 4 strona a jesteśmy w totalnym polu jeżeli chodzi o temat!
kamil_wrc napisał/a:
wiesz taki Taxiarski
ale tylko z grosika! PiTT - Czw 24 Wrz, 2009 dobra koniec OT
kuwa bo zaraz ktoś zamknie
tutaj rozmawiamy tylko o IC
raczej kupię z S3 bo to podobno tylko P&P
muszę dokupić 2 rurki i tyle
z montażem jedyny kłopot jest taki, że trzeba zderzak ściągnąć, raczej dla wprawionych rąk nie będzie to problemem
planuję ogarnąć to jednak z CompSporcie w połączeniu z remapem
wiem, że oni ogarniają już GTI profi, więc nie będzie tutaj eksperymentowania
jedynie odległość mnie nieco zniechęca, ale w sumie lepiej pojechać dalej i mieć dobrze zrobione niż na miejscu i żałowaćpP - Czw 24 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
dobra koniec OT
kuwa bo zaraz ktoś zamknie
tutaj rozmawiamy tylko o IC
raczej kupię z S3 bo to podobno tylko P&P
muszę dokupić 2 rurki i tyle
z montażem jedyny kłopot jest taki, że trzeba zderzak ściągnąć, raczej dla wprawionych rąk nie będzie to problemem
planuję ogarnąć to jednak z CompSporcie w połączeniu z remapem
wiem, że oni ogarniają już GTI profi, więc nie będzie tutaj eksperymentowania
jedynie odległość mnie nieco zniechęca, ale w sumie lepiej pojechać dalej i mieć dobrze zrobione niż na miejscu i żałować
MoRToN - Czw 24 Wrz, 2009
PiTT napisał/a:
nie ma co się dziwić, pasek 2.0 tfsi to ten sam silnik co w golfie
wagowo nieco cięższy, ale myślę że ma 7.x do 100, trochę to jedzie
najśmieszniejsze jest to że po wyjęciu sportowej wkładki wydaje mi się że lepiej jeździ
lepiej DSG pracuje, dłużej kręci i nie czuć tak bardzo spadku mocy przy czerwonym
nie wiem co jest grane, nie słyszałem żeby kiedykolwiek sportowa wkładka miała wpływ na zachowanie DSG, sam nie wiem co o tym myśleć...
Jak będziesz robił remap to poproś o jeden dodatkowy pomiar na serii kamil - Czw 24 Wrz, 2009 Compsport to najlepsza opcja.PiTT - Czw 24 Wrz, 2009
kamil_wrc napisał/a:
Compsport to najlepsza opcja.
dokładnie, cały czas Ci to mówię, więc teraz chcesz zabłysnąć http://www.compsport.pl/projekty.php
i sięgam po penis kamil - Czw 24 Wrz, 2009 dlatego chciałem Ci zamknąc już japę żebyś kurwa przestał gdybać co wybrać . Przeciez wiadomo że wybiezesz Com Sport tylko chcesz naszego poparcia saxorulez - Czw 24 Wrz, 2009 PiTT,
mam tylko prośbę żebyś wyjaśnił kto mówił że COMPSPORT jest najlepszy PiTT - Czw 24 Wrz, 2009
saxorulez napisał/a:
PiTT,
mam tylko prośbę żebyś wyjaśnił kto mówił że COMPSPORT jest najlepszy
Twoja stara!
saxorulez - Czw 24 Wrz, 2009 nikt sie nie śmieje...
zrobie sprostowanie dl awszystkich.
Gdyby nie moje tłumacznie to PItt nie był by taki mundry dzisiaj i siedział by zw swoim golfem w strefie tuningu albo jakimś innym przybytku