jozekrj - Pią 25 Wrz, 2009 bart, jak się wozi powietrze to i tył się nie zużywa
miałeś z tyłu tarcze czy bębny, bo w to ze okładzin nie wymieniłeś to jeszcze po jakimś 0,5l bym uwierzył
ja tam nigdy nie ładuje więcej niż 3t i klocki z tyłu starczają na 50tys przednie na 30tys oryginalne a zamieniki remsa tylko na 20tys
tylko z tyłu starczyły by na więcej ale potrafi klocek wypaść jak jest w 70-80% zużyty
masterem jechałem raz 40km i po przesiadce z jumpera to porostu tragedia
zero ergonomi, głośno, wielka kierownica i zero skrętumi - Pią 25 Wrz, 2009
jozekrj napisał/a:
klocki z tyłu starczają na 50tys przednie na 30tys oryginalne a zamieniki remsa tylko na 20tys
Szybkie pytanie - jeździsz wokół bloku czy masz hamulce zapieczone? jozekrj - Pią 25 Wrz, 2009 nie widzę nic w tym dziwnego
jeżdżę po Polsce i po warszawie
pusty samochód wazy 2t + ładunek (nigdy nie więcej niż 3t) a dmc to 3.5tJanusz - Pią 25 Wrz, 2009 kumpel jeździ expertem i jak miał 120tysi to klocki z przodu miał wymieniane 5 razy
aha:) jest driverem intercarsu mi - Pią 25 Wrz, 2009 1. to jest różnica między mordowaniem samochodu w mieście a jeżdżeniem na długich trasach
2. nie o tym temat
jozekrj napisał/a:
pusty samochód wazy 2t + ładunek (nigdy nie więcej niż 3t) a dmc to 3.5t
jozekrj - Pią 25 Wrz, 2009 spoko 3t zdarzy się wieść z 4-5 razy w roku i tylko po warszawie
przeważnie wożę 1.5-2t
jak bym robił trasy wwa-katowice-wrocław to i pewnie klocki starczyły by na 3x więcej km
a ja po jakiś dupach jeżdżę , kołobrzeg, rzeszow a tam drogi są tragicznepolll - Pią 25 Wrz, 2009 od zawsze latałem na ferodo.... ale 2 ostatnie kpl... mialem jakies slabe.... a dzis mi przyszly OMP zobaczy sie co one warte martin.h - Pią 25 Wrz, 2009
polll napisał/a:
a dzis mi przyszly OMP zobaczy sie co one warte
Jakie zamówiłeś Road&Sport czy Racingi? Napisz później jak się spisują w 106.polll - Pią 25 Wrz, 2009 OMP Road&Sport jutro zaloze zefir - Sob 26 Wrz, 2009 nalezy patrzec na miejsce produkcji hamulcow
niestety te z Polski 7/10 sa z dupy.
przerabialem ATE powerdisci niemieckie i polskie, zajebista roznica.
podobnie ostatnio jest z ferodo i brembo niestetyKoto - Nie 27 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
polll napisał/a:
a dzis mi przyszly OMP zobaczy sie co one warte
Jakie zamówiłeś Road&Sport czy Racingi? Napisz później jak się spisują w 106.
Jeżdżę na Road&Sport i jest na pewno lepiej niż na serii ale dupy nie urywa, jednak za tą cenę to chyba warto.
Zastanawia mnie natomiast jedna rzecz, przy intensywnym korzystaniu z hamulca np. na Wyrazowie pedał robi się twardy, ale hamuje słabiej. To może byc objawem zeszklenia klocka?
p.s. dupy nie urywa bo "przewodów w oplocie" nie założyłem jeszcze Loko - Pon 28 Wrz, 2009 Obiecane zdjęcia klocków, a właściwie resztek które z nich zostały
Tak jak pisałem na jednym klocku w taki sposób jak na tych które widać odpadła całkowicie "warstwa hamująca" M - Pon 28 Wrz, 2009 Aż się wierzyć nie chce, chyba te klocki ominęły kontrolę jakości. Dobrze ze Ci sie to nie przytrafiło przed jakimś dużym skrzyżowaniemfydi - Pon 28 Wrz, 2009 ile chcesz za nie? vitesse - Pon 28 Wrz, 2009 z kiepskich klockow moge odradzic textara, chyba ze ktos chce klocki ktore sie wogole nie zdzieraja