To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - Jaskinia motorsportu Vlodarsky Racing

saxorulez - Nie 31 Sty, 2010

Vlodarsky,

to był drugi zestaw który tak klepał także nie mogła to byc wina popychacza, poza tym one nie klepały na zimnym silniki i w trakcie normalnej jazdy, tylko przy upalaniu.

Przem_106 - Nie 31 Sty, 2010

Co ciekawe ja jezdze na takim ToTaLu 10w 50 tyle, ze do ..................motocykli.
Kupiłem kilka miesiecy temu na allegro, ale nie zorientowałem sie ze jest do motocykli. W opisie nie było ani słowa. Na oleju zrobione ponad 1000km w tym ok 100 na ostro. Popychacze zamilkły od razy po wymianie i nie odezwały sie juz nigdy. Poza tym silnik sie mniej grzeje.

Vlodarsky - Nie 31 Sty, 2010

Przem_106, hahahaha poważnie ? i inaczej była napisana specyfikacja tego oleju niż to co wstawiłem powyżej ? :) hahaha nieźle

saxorulez napisał/a:
to był drugi zestaw który tak klepał także nie mogła to byc wina popychacza, poza tym one nie klepały na zimnym silniki i w trakcie normalnej jazdy, tylko przy upalaniu.

Po zapisie moich "pw" widzę, że muszę konkretniejsze zamówienie zrobić ^_^'

Przem_106 - Nie 31 Sty, 2010

Specyfikacja raczej ta sama. Jutro z ciekawosci poszukam banke i sprawdze te wszystkie kody, symbole, literki ^_^
Vlodarsky - Nie 31 Sty, 2010

Przem_106, Będę wdzięczny :) To chyba dobra rekomendacja z Twojej strony. Spoko luz.
anjas - Pon 01 Lut, 2010

Łukasz, przyznaj się, co jest nie tak z Twoim popychaczem?

Ale szczerze, tu sami swoi. I na żaden olej ani inny lubrykant winy nie zwalaj.

saxorulez - Pon 01 Lut, 2010

anjas,

straszeni hałasuje...
Ciężki, ogromny i pot z niego spływa -
Tłusta oliwa.
Stoi i sapie, dyszy i dmucha,
Żar z rozgrzanego jej brzucha bucha

to się z nią dzieje

206 Gti - Pon 01 Lut, 2010

Chciałbym napisać pare słów o urzytkowniku Vłodarski oraz o jaskini MotorSportu.

W piątek o godzinie 16.30 zadzwoniłem do Vłodzia z rozpaczą w głosie - Vłodziu potrzebuje opon ziomowych dzisiaj bo jutro jade do Mikołajek i boje sie ze będzie znieg a ja mam letnie 205. (okazało sie, że śnieg był na odciku 200 km z 220 do przejechania)

Vłodziu na to - nie ma problemu powiedz jakie masz ET itp. - zapraszam dzisiaj do mnie o 20.30.

Przyjchałem - Vłodziu wrzucił mi zimówki - zajebiste BTW i wspomniał o jakieś SYMBOLICZNEJ opłacie. [Zwyczajwo tyle kosztuje otworzenie drzwi w innym warsztacie :) - dla mnie to nie wziął nic.]

Chciałbym polecić raz jeszcze wszystkim - Vłodzia i warsztat Vłodzia.

Ten człowiek jest: (i) Miły, (ii) Kulturalny, (iii) Uprzejmy,(iv) Dokładny, (v) Profesjonalny.

Włodziu jesteś mistrzem i jeszcze raz Ci dziękuję!!!

Ps. PW

Vlodarsky - Pon 01 Lut, 2010

Mick - Pon 01 Lut, 2010

Ty sie tu nie czerwień bo tak własnie jest.

bardziej profesjonalnej osoby od Ciebie nie znam!
Adam tylko to potwierdził :rotfl:

Tomcat - Pon 01 Lut, 2010

Chyba zaczne jeździć na serwis do Łomianek. W Krakowie nie ma już nadziei na porządny warsztat, a jak jest to czas oczekiwania 3 miesiące.
KarQ - Pon 01 Lut, 2010

206 Gti napisał/a:
Ten człowiek jest: (i) Miły, (ii) Kulturalny, (iii) Uprzejmy,(iv) Dokładny, (v) Profesjonalny.

Ładny zapomniałeś dodać ;D

Mick - Pon 01 Lut, 2010

KarQ napisał/a:
206 Gti napisał/a:

Ładny zapomniałeś dodać ;D

Karq, widziałem Cie, nie wyglądasz na geja... ale w sumie MI też nie wygląda xD

:rotfl:

KarQ - Pon 01 Lut, 2010

Wiesz, jak już tyle było superlatyw to mógł pójść po całości :DD
Vlodarsky - Wto 09 Lut, 2010

Panowie nadszedł czas, żebym i ja udostępnił opony do sportu ze swojej strony. Wybór padł na Kumho - jak pamiętacie Jimmi na takich jeździł.
Ceny tych opon wg cennika detalicznego -13% dla hothatchowców i -15% przy zamówieniu od trzech kompletów w zwyż (np zamówienie grupowe :faja: )
Tu jest cennik http://www.kumhomotorsport.pl/,dat,cennik.html

zarobek na tych oponach żaden - robię to, żeby była alternatywa dla klubu jeśli ktoś chce czegoś więcej niż r888.