w privaten wiadomoścień brakuje nowego skina w jednym miejscu i pojawia się niebieski napisa FLAGA
a druga sprawa to brakuje też skina nowego w zloty i spoty na d topicami jest cały niebieksi pasek..
Pozdro 600
i du it k*** albo urwe Ci jajaca
My i TheMc wiemy o co kaman wiec sprawa jest do bardzo szybkiego zalatwienia ale narazie nikomu sie nie chce Michał - Śro 31 Maj, 2006
eM napisał/a:
narazie nikomu sie nie chce
hhehehe ,widać ze pracuje w IT M - Śro 31 Maj, 2006
Michał napisał/a:
eM napisał/a:
narazie nikomu sie nie chce
hhehehe ,widać ze pracuje w IT
No kurna a jak Dariano - Śro 31 Maj, 2006 Jeszcze chciałem zapytac o zdjecia czy zawsze beda one takie małe nie moga co najmniej wypełniac całej ramki ?? tak jak teraz to prawie lupa jest potrzebna :570:M - Śro 31 Maj, 2006
Dariano napisał/a:
Jeszcze chciałem zapytac o zdjecia czy zawsze beda one takie małe nie moga co najmniej wypełniac całej ramki ?? tak jak teraz to prawie lupa jest potrzebna :570:
Ale o ktore zdjecia CI chodzi? o avatary czy wklejane?
Wklejane zdjecia w poscie sa ograniczone szerokoscia kolumny generalnie...Dariano - Śro 31 Maj, 2006 wklejane wklejane ziom
[ Dodano: Sro 31 Maj, 2006 ]
A nie da sie tej kolumny jakos przesunac przestawic??Loko - Śro 31 Maj, 2006 Dariano pewnie chodzi o to że zdjęcia u niego, tak jak u mnie wyświetlają sie w postaci miniaturek, i dopiero po kliknięciu sie powiekszaja, a te miniaturki nie wypełniają całego tego szarego tła tylko są małe
O tak dla zobrazowania:
Ale to pewnie kwestia ustawien osobistych.strick - Śro 31 Maj, 2006 Dokładnie! Żeby zdjęcia były trochę większe! U mnie wogóle to forum teraz jakieś wąskie! Tak mniejwięcej jak to Loko przedstawiał! Ale nie żęby mi sie nie podobało! :564: Jest git!Dariano - Śro 31 Maj, 2006
Loko napisał/a:
Dariano pewnie chodzi o to że zdjęcia u niego, tak jak u mnie wyświetlają sie w postaci miniaturek, i dopiero po kliknięciu sie powiekszaja, a te miniaturki nie wypełniają całego tego szarego tła tylko są małe