To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - BANG BONG

Anonymous - Wto 27 Paź, 2009

http://www.youtube.com/watch?v=FWcY0tt0xQo

a ja polecam tego,prawdziwy artysta

jak sie wrzuca filmiki z youtube??

anjas - Wto 27 Paź, 2009

[youtube]link do filmu[/youtube]

dzieki

nox - Wto 27 Paź, 2009

Andrzej to był gość żal mi go choć niestety kariery sportowej nie da się długo przeciągać . Dla mnie zostanie bokserem wszech czasów ;D
anjas - Wto 27 Paź, 2009

nox napisał/a:
Andrzej to był gość żal mi go , mimo ze słoma z butów wystaje, mieszka w brwinowie, jedzi spedalonym scenicem to i tak go ubóstwiam.

dziękuję :*

Walle - Wto 27 Paź, 2009

prawda jest taka:

nikt nie kocha zbyt idealnych bohaterów

Adamek jest prawie bez skazy - wychowywała go mama, wybił się z nizin, wyjechał do USA, modli się na ringu, nikogo nie bije na imprezach, kończy szkoły - dobry chłopak w sumie

Andrzej przeciwnie - podnosi się i upada, jednocześnie Wielka Nadzieja Białych i tchórz, miał wielkie momenty, był oskażony o pobicie, nie jest zbyt bystry, ale swoim zachowaniem reprezentuje marzenie szarego człowieka - też pełnego wad, ale łaknącego sukcesu On jest bardziej NASZ ;D

no sie kuwa towarzystwo miłosnikow zygmunta freuda porobiło.... :wall:
Michał - Wto 27 Paź, 2009

Walle coś w tym jest ale ja to inaczej rozumiem

Andrzej Gołota zmuszony przez okoliczności do ukrytej, podstępnej walki, przeżywa wielkie rozterki i wątpliwości natury moralnej. Z jednej strony jest przekonany o konieczności pokonania wroga. Z drugiej jednak bardzo cierpi nad tym, że nie może tego zrobić w otwartej, honorowej walce, lecz musi zdradzać i oszukiwać. Rozdarcie wewnętrzne wyniszcza go od środka, popychając w stronę alkoholu.. Z jednej strony Andrzej Gołota dokonuje heroicznego czynu, z drugiej przeżywa rozterki, wahania, nawet odwleka chwilę decydującego ciosu. Andrzej Gołota ma świadomość, że zakończeniem jego tragicznego losu będzie śmierć - po wypełnieniu swojej spiskowej misji nie będzie mógł ujść zemście Krzyżaków
ja to raczej w tą strone

M - Wto 27 Paź, 2009

ZNaczy sie Adnrzej Wallenrod? :rotfl:
bizon - Wto 27 Paź, 2009

michal, jeszcze tylko rozszczepionej piorunem sosny czy czegos ci braklo :D
Walle - Wto 27 Paź, 2009

Michał napisał/a:
Walle coś w tym jest ale ja to inaczej rozumiem

Andrzej Gołota zmuszony przez okoliczności do ukrytej, podstępnej walki, przeżywa wielkie rozterki i wątpliwości natury moralnej. Z jednej strony jest przekonany o konieczności pokonania wroga. Z drugiej jednak bardzo cierpi nad tym, że nie może tego zrobić w otwartej, honorowej walce, lecz musi zdradzać i oszukiwać. Rozdarcie wewnętrzne wyniszcza go od środka, popychając w stronę alkoholu.. Z jednej strony Andrzej Gołota dokonuje heroicznego czynu, z drugiej przeżywa rozterki, wahania, nawet odwleka chwilę decydującego ciosu. Andrzej Gołota ma świadomość, że zakończeniem jego tragicznego losu będzie śmierć - po wypełnieniu swojej spiskowej misji nie będzie mógł ujść zemście Krzyżaków
ja to raczej w tą strone

jak się wczytuję to stwierdzam, że masz dużo racji.

anjas - Wto 27 Paź, 2009

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Barejka - Wto 27 Paź, 2009

The Mc - Śro 28 Paź, 2009

A co sadzicie o Pudzianowski vs Nejman - bedzie to widowiskowe?
Michał - Śro 28 Paź, 2009

moze być ciekawe ale maniek nie moze na początku przyjąć mocnej latary na głowe bo nie jest wytrzymyały, a sam pierdolnąć raz z całej paki.
w grudniu ta walka ?