jak sie wrzuca filmiki z youtube??anjas - Wto 27 Paź, 2009 [youtube]link do filmu[/youtube]Anonymous - Wto 27 Paź, 2009 dzieki
nox - Wto 27 Paź, 2009 Andrzej to był gość żal mi go choć niestety kariery sportowej nie da się długo przeciągać . Dla mnie zostanie bokserem wszech czasów anjas - Wto 27 Paź, 2009
nox napisał/a:
Andrzej to był gość żal mi go , mimo ze słoma z butów wystaje, mieszka w brwinowie, jedzi spedalonym scenicem to i tak go ubóstwiam.
dziękuję Walle - Wto 27 Paź, 2009 prawda jest taka:
nikt nie kocha zbyt idealnych bohaterów
Adamek jest prawie bez skazy - wychowywała go mama, wybił się z nizin, wyjechał do USA, modli się na ringu, nikogo nie bije na imprezach, kończy szkoły - dobry chłopak w sumie
Andrzej przeciwnie - podnosi się i upada, jednocześnie Wielka Nadzieja Białych i tchórz, miał wielkie momenty, był oskażony o pobicie, nie jest zbyt bystry, ale swoim zachowaniem reprezentuje marzenie szarego człowieka - też pełnego wad, ale łaknącego sukcesu On jest bardziej NASZ Anonymous - Wto 27 Paź, 2009 no sie kuwa towarzystwo miłosnikow zygmunta freuda porobiło.... Michał - Wto 27 Paź, 2009 Walle coś w tym jest ale ja to inaczej rozumiem
Andrzej Gołota zmuszony przez okoliczności do ukrytej, podstępnej walki, przeżywa wielkie rozterki i wątpliwości natury moralnej. Z jednej strony jest przekonany o konieczności pokonania wroga. Z drugiej jednak bardzo cierpi nad tym, że nie może tego zrobić w otwartej, honorowej walce, lecz musi zdradzać i oszukiwać. Rozdarcie wewnętrzne wyniszcza go od środka, popychając w stronę alkoholu.. Z jednej strony Andrzej Gołota dokonuje heroicznego czynu, z drugiej przeżywa rozterki, wahania, nawet odwleka chwilę decydującego ciosu. Andrzej Gołota ma świadomość, że zakończeniem jego tragicznego losu będzie śmierć - po wypełnieniu swojej spiskowej misji nie będzie mógł ujść zemście Krzyżaków
ja to raczej w tą stroneM - Wto 27 Paź, 2009 ZNaczy sie Adnrzej Wallenrod? bizon - Wto 27 Paź, 2009 michal, jeszcze tylko rozszczepionej piorunem sosny czy czegos ci braklo Walle - Wto 27 Paź, 2009
Michał napisał/a:
Walle coś w tym jest ale ja to inaczej rozumiem
Andrzej Gołota zmuszony przez okoliczności do ukrytej, podstępnej walki, przeżywa wielkie rozterki i wątpliwości natury moralnej. Z jednej strony jest przekonany o konieczności pokonania wroga. Z drugiej jednak bardzo cierpi nad tym, że nie może tego zrobić w otwartej, honorowej walce, lecz musi zdradzać i oszukiwać. Rozdarcie wewnętrzne wyniszcza go od środka, popychając w stronę alkoholu.. Z jednej strony Andrzej Gołota dokonuje heroicznego czynu, z drugiej przeżywa rozterki, wahania, nawet odwleka chwilę decydującego ciosu. Andrzej Gołota ma świadomość, że zakończeniem jego tragicznego losu będzie śmierć - po wypełnieniu swojej spiskowej misji nie będzie mógł ujść zemście Krzyżaków
ja to raczej w tą strone
jak się wczytuję to stwierdzam, że masz dużo racji.anjas - Wto 27 Paź, 2009 Barejka - Wto 27 Paź, 2009 The Mc - Śro 28 Paź, 2009 A co sadzicie o Pudzianowski vs Nejman - bedzie to widowiskowe?Michał - Śro 28 Paź, 2009 moze być ciekawe ale maniek nie moze na początku przyjąć mocnej latary na głowe bo nie jest wytrzymyały, a sam pierdolnąć raz z całej paki.
w grudniu ta walka ?