Było kiedyś takie cudo 1,5 d na allegro,ktoś sobie wyrzeźbił lub kupił Anonymous - Wto 27 Paź, 2009
Vlodarsky napisał/a:
a takie były w polszy ? swoją drogą chciałbym to zdjęcie na tapete w lepszej rozdziałce
Saxo kit-car ścigał się Mariusz Ficoń - to było w 98 albo 99 ,więc przed faceliftingiem.Szukam jakiś zdjęc Anonymous - Wto 27 Paź, 2009 był, chyba w 1998 r. saxo kit-carem jeździł Mariusz Ficoń
EDIT: Piotruś mnie uprzedził, on jest taki... Jaco - Wto 27 Paź, 2009
AndreXSi napisał/a:
był, chyba w 1998 r. saxo kit-carem jeździł Mariusz Ficoń
EDIT: Piotruś mnie uprzedził, on jest taki...
Chyba na 100% Jakiś czas temu pojawiło się kilka filmików z Wisły i Cieszynki z tych dobrych i wypasionych lat... ( jest kilka ujęć z saxo Ficonia)
3/4 osób z materiału ma wąsymartin.h - Wto 27 Paź, 2009
Jaco napisał/a:
Gdzie te czasy
Jak mawiają Czesi, to se ne wrati jozekrj - Wto 27 Paź, 2009 fajne trasy , fajne samochody i fajne relacje106 - Wto 27 Paź, 2009
Jaco napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=3ouGq2T-WcI
1.55 min drugi z prawej czy to bart??? Barejka - Wto 27 Paź, 2009 106, bart jak bym jeszcze mlody OSKAR - Wto 27 Paź, 2009 Byly takie tez w polszcze Zanam jednego czlowieka ktory mial takie body do saxo luzem ale nie wiem czy jeszcze ma.
Wielu tez go zna k-mart - Wto 27 Paź, 2009 piekny filmik!
dzisiejsze rajdy wydaja sie nudne (motoryzacyjnie)jarek-malopolska - Wto 27 Paź, 2009
Marcin 106 sprzedał juz jakiś czas temu...poszła za granice, a śmiga w wyścigach górskich,wtedy zaczęły się czasy dominacji S1600 i teoretycznie to auto jako technologicznie starsze nie dawało rady choć gdyby wsadzić tam odpowiedniego driver-a myślę że mogło by zamieszać...k-mart - Wto 27 Paź, 2009 w 1997 Maciek Kolomyjski jechal barborke w saxo maxi, wypozyczone chyba z belgii. o ile sie nie myle pierwsze maxi na pl-oesachjarek-malopolska - Wto 27 Paź, 2009 znaczy się kit-carem takim jak Ficoń kilka postów wyżej..??