To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Sztuki walki - Boks, muay thai, taekweondo etc

KarQ - Sob 12 Gru, 2009

:rotfl:

To że go zmiażdży to wiedziałem, ale liczyłem na trochę zabawy.

Choć to pierwsza jego walka więc wolał szybko dokończyć.

Ryba - Sob 12 Gru, 2009

A teraz na prawde Panowie, na kogo stawialiście ?

1.Mariusz "Kosbud" Pudzianowski
2.Marcin "20 sekund" Najman

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

tomecki - Sob 12 Gru, 2009

dobrze że szybko ściągnęli Pudzianowskiego z Najmana ...
saxorulez - Sob 12 Gru, 2009

taktycznie załatwił go Pudzian, widowiskowe to nie było. Czekam na zawodnika z doświadczeniem który obroni się przed 4 low kickami i wyjdzie z kontrą na głowę Pudziana...
Marek23 - Sob 12 Gru, 2009

Ja sie nie znam,ale wydaje mi sie, ze taki Pudzian to jest pestka dla nawet sredniego zawodnika MMA. Mozna gdzies te 44 sekundy obejrzec? Kiedy bedzie walczyl Koldej?
Ryba - Sob 12 Gru, 2009

Marek23 napisał/a:
Ja sie nie znam,ale wydaje mi sie, ze taki Pudzian to jest pestka dla nawet sredniego zawodnika MMA. Mozna gdzies te 44 sekundy obejrzec? Kiedy bedzie walczyl Koldej?

Proszę

saxorulez - Sob 12 Gru, 2009

Kołdej już walczył :) Wygrałem przez KO po 22 sekundach, zadając mu o połowę mniej ciosów niż Pudzian.

Obiektywnie szedł jak taran, bez gardy bez niczego... na Najmana starcza. Przyznam że ten Najman wydał mi sie spoko goście, jest w stanie złożyć składne zdania a to rzadkość w sztukach walki

Marek23 - Sob 12 Gru, 2009

saxorulez napisał/a:
Kołdej już walczył :) Wygrałem przez KO po 22 sekundach, zadając mu o połowę mniej ciosów niż Pudzian.

Jesli tak bylo,to od dzisiaj juz zawsze bede mily...

Anonymous - Sob 12 Gru, 2009

Wystarczyło raz zayebac z kontry i byłoby po pudzianie,niech on zostanie przy tym dzwiganiu kamieni,bo teraz poczuje sie mocny,wyjdzie z kims dobrym i sobie krzywde zrobi
nie ma sie czym podniecac ,przeciez ten nejman to jest nikt

KarQ - Sob 12 Gru, 2009

rabarbar napisał/a:
Wystarczyło raz zayebac z kontry

Nie sądzę.

Koleś jest wytrzymały i ma za sobą szarawą przeszłość.

Ta walka nie była wysokich lotów, ale nie dziwię się bo był spięty co było widać jak go sędzie odciągnął.

Myślę, że z jego zapałem, siłą i wytrzymałością może trochę powalczyć.

Cartoon - Sob 12 Gru, 2009

Krótko było... :devil: :devil: :devil:

KarQ napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Wystarczyło raz zayebac z kontry

Nie sądzę.

Koleś jest wytrzymały i ma za sobą szarawą przeszłość.

Ta walka nie była wysokich lotów, ale nie dziwię się bo był spięty co było widać jak go sędzie odciągnął.

Myślę, że z jego zapałem, siłą i wytrzymałością może trochę powalczyć.

a slyszales ze nie ma wytrzymalych i twardych ,są tylko zle trafieni??
Tia slyszalem ze pudzian to,pudzian śmo,karate srate ,no wiesz taki zawód ,taki image!!ale tak na serio to on juz za stary jest zeby sie nauczyc walczyc.
tak jak napisałeś troche moze powalczyc,ale nie dlatego ze jest dobry,silny czy wytrzymaly ale dlatego ze gosc jest zayebiscie medialny,popularnosc dzwigania kamyków leci w dół,wiec trzeba cos nowego wymyslic,i wyrwac jeszcze wiecej kaski

Cartoon - Sob 12 Gru, 2009

rabarbar napisał/a:
Tia slyszalem ze pudzian to,pudzian śmo,karate srate ,no wiesz taki zawód ,taki image!!ale tak na serio to on juz za stary jest zeby sie nauczyc walczyc.

ale przyznaj, że nie chciałbyś się z nim zmierzyć :jupi: :faja:

PieQt - Sob 12 Gru, 2009

uważam, że z tej walki to najciekawszą akcją był blok sędziego na pudzianie - żeby nie było nie znam się, ale pudzian walił trochę na oślep, trafiał i siła robiła resztę

A dlaczego nie?na przykład w szachy bardzo chętnie.... :devil: