KonradMK - Pon 07 Gru, 2009 pPopieram Michał - Pon 07 Gru, 2009 pPopieram
film sredni, ale można obejrzeć, niektóre efekty jak z gta1, a niektóre naprawde kozak.
Na bank lepszy od "Stay Alive" Jakarti - Pon 07 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
poyebałeś
o 2012 napisałem to co przekleiłeś bo temat 2012 był zamknięty - cóż za zdziwienie
za to wyebałeś to co napisałem o filmie "Prawo zemsty"
ehh... czy ktoś jeszcze jest za tym, aby nie było możliwości zamykania tematów?
w rezultacie robi się większy burdel i nieprzyzwoicie często możliwość zamykania tematów jest wykorzystywana
dobra nie ma o czym gadac bo Piotrek nawet nie wiedzial gdzie mozna zerknac zeby zobaczyc kto zamknal i nasuwa te swoje posty gdzie popadnie
eM napisał/a:
To chyba Kuba się lubuje w
w niczym sie nie lubuje - moge to olac PiTT - Pon 07 Gru, 2009 karwa fa, są przecież filmy katastroficzne które się zajebiście kończą
pamiętacie taki o inwazji obcych co kończy się totalną zagładą świata?
w tv chyba go puścili i ludzie wpadli w panikę że to real (a nie tesco) anjas - Pon 07 Gru, 2009
PiTT napisał/a:
w tv chyba go puścili i ludzie wpadli w panikę że to real (a nie tesco)
to chyba jednak w radio było... Jakarti - Pon 07 Gru, 2009 nie rozumiem tego co pisze pP - chyba wiekszosci chodzi o to, ze te zajefajne efekty specjalne wcale nie byly takie wow oh ach!
ja o fabule nie napisalem slowa bo ciezko zeby film katastroficzny mial inna
pitt oglada tv w radio PiTT - Pon 07 Gru, 2009
Jakarti napisał/a:
pitt oglada tv w radio
teoretycznie masz rację, jeśli uznamy że radio samochodowe z funkcją tv to nadal radio Barejka - Pon 07 Gru, 2009 pP, darmo to ogladalem Michał - Pon 07 Gru, 2009
Jakarti napisał/a:
nie rozumiem tego co pisze pP - chyba wiekszosci chodzi o to, ze te zajefajne efekty specjalne wcale nie byly takie wow oh ach!
ja o fabule nie napisalem slowa bo ciezko zeby film katastroficzny mial inna
pitt oglada tv w radio
przyczepiłeś sie do jednego efektu ( tego z góry ) który wyszedł MEGA MARNIE ale inne już były spokoJakarti - Pon 07 Gru, 2009
Michał napisał/a:
ale inne już były spoko
moim zdaniem nie - tak jak mowilem, pojutrze bylo chyab lepiej zrealizowane.
ogolnie , lekki smiecghowy filmik nie zaskakujacy niczym specjalnym
dobrze ze bylo ciacho bo inaczej to dramat Barejka - Pon 07 Gru, 2009 raczej brak efektu zaskoczenia filmem jest spowodowany ze sie starzejemy w miedzy czasi oglada sie rozne filmy z wiekszymi lub mniejszymi efektami i po prostu juz coraz mniej w filmie moze nas zaskoczyc Michał - Pon 07 Gru, 2009
Jakarti napisał/a:
Michał napisał/a:
ale inne już były spoko
moim zdaniem nie - tak jak mowilem, pojutrze bylo chyab lepiej zrealizowane.
ogolnie , lekki smiecghowy filmik nie zaskakujacy niczym specjalnym
dobrze ze bylo ciacho bo inaczej to dramat
ciacha
powiem ci ze obie "średnio" wychodza na zdjęciach. Ale czarna jest ślicznaJakarti - Pon 07 Gru, 2009 ja ta druga bralbym w ciemno M - Pon 07 Gru, 2009 pink czy stink? pP - Pon 07 Gru, 2009 Panowie, nie ciacho tylko córka prezydenta! powagi troche!