M - Sob 19 Gru, 2009 heheheheheehhehCHRZANEK - Pon 21 Gru, 2009 No dobrze Panowie -
Kalendarz (projekt) jest skończony.
GeKo poszedł po bandzie i powiem tylko tyle ze jest to najładniejszy kalendarz jaki ostatnio widziałem.
Nadal jest za mało wpłat zeby zaczynać druk.
Prosze o deklaracje kto chce jeszcze kalendarz ???
Dzis do 14:00 trzeba się określić i albo robimy albo oddaje wszystkim co wpłacili pieniądze.mi - Pon 21 Gru, 2009 w takim razie ja biorę drugi, przelewam zań własniePGmaster - Pon 21 Gru, 2009 Mnie tez dopiszcie.kubas - Pon 21 Gru, 2009
CHRZANEK napisał/a:
GeKo poszedł po bandzie i powiem tylko tyle ze jest to najładniejszy kalendarz jaki ostatnio widziałem.
no wyszło bardzo fajnie bizon - Pon 21 Gru, 2009 szt. 1 - przelew poszedl.Jakarti - Pon 21 Gru, 2009 to robimy ten mniejszy czy cos..
jakis musi byc!! KonradMK - Pon 21 Gru, 2009 przepraszam że się wtrącam ale w necie są tysiące firm które drukują kalendarze i można zamówić nawet jedną sztukę, cena to od 25 pln/A4 do 50/A3, jaki problem?Jacek - Pon 21 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
jaki problem?
po pierwsze zwiększ masę PiTT - Pon 21 Gru, 2009
KonradMK napisał/a:
przepraszam że się wtrącam ale w necie są tysiące firm które drukują kalendarze i można zamówić nawet jedną sztukę, cena to od 25 pln/A4 do 50/A3, jaki problem?
drukujemy to u Chrzanka a tam jest takie minimalne zamówienie
poza tym każda poważna firma oferująca wysokiej jakości produkty nie bawi się w detal
ps. ssij dupę
GeKo - Pon 21 Gru, 2009 PiTT, NIe do konca masz rację Jeśli u Chrzanka będzie niewykonalne ja to ogarnę w drukarni w której zawsze robiłem plakaty itp. rzeczy.Bart - Pon 21 Gru, 2009 PiTT - Pon 21 Gru, 2009 droczę się tylko z KondziemVlodarsky - Pon 21 Gru, 2009 byłem wczoraj w empiku - zapisy na kalendarz hh.org to nie taka łatwa sprawa teraz przed świętami !!PGmaster - Pon 21 Gru, 2009 Dobra, ja robie przelew wieczorem bo konto odblokowane.