pomyliłeś temat, przenieś do "pokaż swoją twarz"
ładny szalik
to arafatka gaugan - Pią 08 Sty, 2010 zresetowalem router i oczywiscie wszystko sie sypnelo na amen, wiec podpialem na razie kabel ze sciany do laptopa i chodzi swietnie, hehehe
czekam, az przyjdzie jakis umyslny mi skonfigurowac ponownie wifi
dzieki dziewczynymartin.h - Pią 08 Sty, 2010 Panowie też mam jeszcze jedno pytanko. Kupiłem tego Linksys'a co eM polecał. Wszystko jest fajnie dopóki się jest w tym samym pomieszczeniu, ale jeśli przejdę do innego pokoju lub kuchni (za ścianą), to już jakość sygnału spada do poziomu 'niska' lub 'bardzo niska'. Da się coś z tym zrobić?PiTT - Pią 08 Sty, 2010 no da, trzeba dokupić antenkę z wzmacniaczem i po kłopocieKonradMK - Pią 08 Sty, 2010 poziom sygnału jest ten sam cały czas, po prostu masz za słaby odbiornik martin.h - Pią 08 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
no da, trzeba dokupić antenkę z wzmacniaczem i po kłopocie
Ok, dzięki.Anonymous - Pią 08 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Panowie też mam jeszcze jedno pytanko. Kupiłem tego Linksys'a co eM polecał. Wszystko jest fajnie dopóki się jest w tym samym pomieszczeniu, ale jeśli przejdę do innego pokoju lub kuchni (za ścianą), to już jakość sygnału spada do poziomu 'niska' lub 'bardzo niska'. Da się coś z tym zrobić?
Spróbuj postawić na szafie albo taborecie , moze być też drabina lub żyrandol , czasem pomaga KonradMK - Pią 08 Sty, 2010 u grifina leży na kanapie jak pies, na honorowym miejscu. tuż obok starej.Anonymous - Pią 08 Sty, 2010 U mnie sygnał(siła sygnału : znakomita) przechodzi przez 3 stropy NRD-owskiego żelbetu,więc musisz mieć coś zjebanego w odbiorniku.GeKo - Śro 20 Sty, 2010 Dobra Szpece, zagadka Miałem ja Ci kiedyś router Linksysa WRT 45GC czy jakoś tak, sumie dalej mam , ale do rzeczy. Skonfigurował mi kolega i chodziło ale wywalało mnie z neta średnio od 10 do 60minut przynajmniej raz. Potem przyszedł 2 kolega coś poprawił i net chodził. Ostatnio jestem zmuszony używać Visty i net nie chciał działać na Viście w ogóle. No to reset Routera od początku ustawiony przez 1 kolegę i znów ten sam problem po 10-20minutach mnei wywala z neta, muszę robić restart kompa i tak co chwilę. Jakieś pomysły? Teraz mam router na 192.168.1.1, wcześniej gdy wszystko chodziło był na 30.20.10.1 co zaciekawiło nawet samego eMa MoRToN - Śro 20 Sty, 2010 Przydzielona pula adresów chyba nie ma znaczenia. A masz DHCP czy przypisane adresy IP na stałe ?