To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Play Station 3 rady, problemy, rozwiązania

anjas - Czw 31 Gru, 2009

eM napisał/a:
moze tylko mowi, a tak naprawde to był lisek

dokładnie, pewnie płemieł to nagływał... a wiadomo, że ten czlowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział ;)

M - Czw 31 Gru, 2009

hehehehhe
PiTT - Czw 31 Gru, 2009

mozna zaryzykowac, kupić i ew. pozniej z doplata 30zl podmienic na cos innego
tak jest w tych sklepach z grami z tego co pamiętam

Janusz - Czw 31 Gru, 2009

ja grałem tylko w demo colina i dla mnie mega choooooooooojowizana :) dziekuje....
gaugan - Czw 31 Gru, 2009

a moim zdaniem gierka jest mega zajebista. woz sie prowadzi bardzo realistycznie, rozpier.dala sie od najmniejszego nawet uderzenia, kazdy prowadzi sie inaczej, masz zroznicowane trasy itd... nie ma co oceniac po demo, czy pedaliskich wypowiedziach jakiegos typa komputerowca. oczywiscie kazdemu pasuje co innego, a ja doswiadczenie mam zerowe, ale kumple, ktorzy nie odchodza od tych konsol, mowia, ze rajdy lepsze nie powstaly dotychczas

p.s to jest replay, tak wyglada gra

Michał - Czw 31 Gru, 2009

dirt 2 na pc to szajs generalnie. Już grid wydawał się lepszy

Taka zwykła arcadówa. Forza 3 o wiele lepsza mi sie wydaje

Michał - Czw 31 Gru, 2009

Cytat:
woz sie prowadzi bardzo realistycznie

heheheh dobre :D W skórce walisz drifty niczym polody, kazda fura na kazdej nawierzchni, gaz opór i skręcasz . Kazdy zakręt driftem . Arcade. Forza 3 o wiele fajniejsza
Cytat:
rozpier.dala sie od najmniejszego nawet uderzenia

to na piecu jest inaczej. Rozwala sie fura, ale bez przesady ...
Cytat:
kazdy prowadzi sie inaczej

rwd sie prowadzi jak rwd , czyli bardziej zarzuca, a 4x4 troche mniej zarzuca. Taka filozofia
Cytat:
ale kumple, ktorzy nie odchodza od tych konsol, mowia, ze rajdy lepsze nie powstaly dotychczas

o lol :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Forza 3 w którą grałem pare min u pitta jest o wiele lepsza. Poza tym,w dircie 2 mało jest rajdowania

PiTT - Czw 31 Gru, 2009

Majk grałeś w GT5?
ciekaw jestem co o niej myślisz bo bardzo dużo osób zachwalało a mi się zwyczajnie średnio podoba
oczywiście Prologue jest mega ograniczony, ale sama fizyka jazdy jest średnia
w Forzie można się konkretnie pobawić w zależności jak zdłubiesz auto
w GT5 masakryczne jeszcze jest to odbijanie się od band bez zniszczeń, WTF? o_O
pełna wersja musiałaby być o wiele wiele lepsza niż prolog żebym zaczął się nią jarać
oczywiście od 1 części GT byłem wiernym fanem, ale muszę przyznać przewagę Forzy nad całą serią GT

Michał - Pią 01 Sty, 2010

jutro odpisze bo jestem nawaloni op imprezieieu u ciebie .... HAWK
PiTT - Pią 01 Sty, 2010

byles? :LD heheheh
troche sie nayeboalem
ales sprofko
zujy

carlose - Pią 01 Sty, 2010

ja grałem w demo, jak dla mnie lipa.. (mówie o GT5), jeżeli chodzi o dirta, jak dla mnie gra fajnie przygotowana.. napewno dużo trudniejsza niż GT..
Janusz - Pią 01 Sty, 2010

gaugan napisał/a:
. woz sie prowadzi bardzo realistycznie,

no to chyba ze realistyka, w demo jest inna niz w pełnej wersji, bo w demo prowadził się na pewno nie jak symulatora, a raczej jak NFS...

a co do GT5 to myślałem ze to jakiś kosmos będzie nie wiadomo jak fajna gra..... ale jednak mnie nie urzekła ani trochę.... momentalnie mi sie znudziła.... za to demo dirta i BMW chalenge mi się podobało, realistyka może nie masakrowała... ale fajnie się delikatnymi bokami zakręty pokonywało :)

ale co do realistyki.. to ja jestem skrzywiony po burnsie, i toce wiec nie ma o czym gadać, no i na PC upalam na kierownicy a na ps 3 grałem na padzie

generalnie jednak ein kupiłbym ps3 ;p lepiej doinwestować w kompa i napierać w toca albo ryśka jeśli chcemy realistki :) ale PS3 ma swoje plusy :)

PiTT - Pią 01 Sty, 2010

Janusz napisał/a:

generalnie jednak ein kupiłbym ps3 ;p

a zwei?
:rotfl:

Janusz - Pią 01 Sty, 2010

a po zwie to słyszałem coś ze jakoś koło wakacji ma wyjść mega symulator rajdów na ps3 :) wiec może się troszkę pozmieniać wtedy :) choc po klapie ryska, wątpię żeby ktokolwiek zrobił jeszcze tak realistyczna grę...
Michał - Pią 01 Sty, 2010

Cytat:
choc po klapie ryska

?