mam jakies uprzedzenie jezeli chodzi o radia sony DeeS - Pon 19 Lut, 2007 oo : lepiej ;] zajade do medi zobacze co maja strick - Pon 19 Lut, 2007 A co sie stało z Sony? Fajnie grało!DeeS - Pon 19 Lut, 2007 Prawy kanal sie zepsul. Michał - Pon 19 Lut, 2007 http://allegro.pl/item164...a_gwar_jvc.html
ale nie wiem czy chciałbym dokładaćstrick - Pon 19 Lut, 2007 uuuu szkoda! A nawet fajnie grało PiTT - Wto 20 Mar, 2007 tak się składa, że sprzedaję swoje radio z renówki:
http://www.allegro.pl/ite...rto_cd_mp3.html
nie namawiam, ale warto Maciusiowy - Nie 20 Maj, 2007 Ja jestem zdecydowanie za Alpine...najnowsze modele chodzą po ok.600 złotych (coprawda nie wiem czy z mp3 czy nie). Miałem podobne radio w poprzednim autku i naprawde bardzo solidny sprzęt. Chyba, że nie decydujesz się na rozbudowe systemu....wtedy lepiej kupić co innegoAnonymous - Wto 19 Cze, 2007 mam dobry kontakt z gościem który robi w KLINICE DŹWIĘKU
swego czasu gdy robił mi audio w poprzedniej furze a ja zanim go spotkałem to kupiłem sobie sony za 1000zł w media - wtedy dostałem opier.dol i powiedział ze nie chce mus sie głosników zakładac do
- sony
- JVC
-panasonic
itp.
ja mu nie wierzyłem patrzyłem jak na spaczonego gościa który słyszy to czego ja nigdy nie usłyszę
...po pewnym czasie zajeb.ali mi tego soniacza wię c czekał mnie zakup nowego radyjka
więc dzwonie do majkela i sie go pytam co poleca
odpowiedzial
1. alpine i clarion
2. blaupunkt pionier i kenwood
Ad1. najdroższe i najlepsze ale trzeba miec zaj.ebiste głośniory żeby poczuc różnice między radyjkami z 2 punktu
Ad2. słyszalna różnica między nimi a badziewiem o którym na początku posta
tak więc sprawdziłem co jest najtańsze na allegro i wybór padł na kanwooda kdc z serii 5 (allegro wtedy 450 sklep 1500)
od razu słychac było różnice!!!
żeby to sprawdzic pojechałem do ziomka co miał tzw. szklaka sony za którego zapłacił ponad 2 koła i podłączylismy pod moje głośniory - fakt wyglądał zajefajnie ale słychac było że gra gorzej
tak więc polecam kenwooda bo gra na poziomie pionieera (sprawdzałem również) a jest ich mniej przez co są tańsze bo jest tez na nioe mały popytAnonymous - Wto 19 Cze, 2007 GORĄCO POLECAM CDE-9881R i jestem zadowolony (wiecej czytaj wyżej o wrażeniach)
o taka ale z zielonym podświetleniem :idea:
cena w Media 799złMichał - Wto 19 Cze, 2007 Sosna - koenwood zajebiscie sie rozkręca w radiach. Ja też jestem w szoku. Słuchałem kenwooda , podobny do alpiny, z taka duzą gałką , naprawde mega pozytywne zaskoczenie a kasa bardzo mała.
Marcel - alpina ... najlepsza ja jak kupie fure wreszcie to wezme sobie chyba taką alpine a swoją sprzedam. Dla mnie the best
a clariona nie lubie. Nie wiem czemu, chyba gałka za mała.Anonymous - Czw 21 Cze, 2007 zawsze byłem ukierunkowany w strone Blaubunkta, ale wybrałem Alpinke i jestem BARDZO zadowolony - gra swietnie na 6 seryjnych głosnikach... zastawanialem sie tylko tak modelem wyzszym z graficznym wyswietlaczem, ale doszedłem do wniosku ze doplacac 2gie tyle to nie ma sensu szymlorek - Czw 23 Sie, 2007 Kupiłem dzisiaj radyjko kenwooda kdc w3037
Na wstępie moge powiedzieć że dużym minusem jest brak wyjścia na przedwzmiacniacz, generalnie gra bardzo fajnie jak na najniższą budżetową klasę i nawet bnie było tak ciężko się uporać z tym cholernum DEMO MODE na wyświetlaczu jak to mówią na mieście
Ze względu na walory uzytkowe suba i tak nie przewidywałem bo w trasie wtedy kiedy najwięcej słucham muzyki i tak musiałby zostawać w domu, więc skupiam się na systemie z przodu i może coś (tak tak wiem że to wbrew sztuce CA) z tyłu w miejsce fabrycznych małych głośników, bez dziurawienia półek i innych wioskowo-rzemieślniczych metod.
Narazie zaczynamy systemem przednim, zastanawiam się teraz czy Helix blue a właściwie teraz helix deep blue które są chyba jeszcze wciąż wielką niewiadomą bo nikt nie jest w stanie powiedzieć czy są tak dobre jak ich poprzednicy czy Hertz esk 165. Licze na waszą pomoc bo mam mętlik w głowie
Pamiętjcie że kryterium doboru jest to jak głośniczki będą grały pod radiem bez pieca niestety.Jakarti - Czw 06 Wrz, 2007 szymlorku, powiedz ile Cie to radio wynioslo?!?