o fak Janusz - Czw 07 Sty, 2010 ale i tak każdy wie ze w życiu trzeba kombinować hajs, szukać oesów i kombinować dziwki...
a klocki muszą być z karbon lorejnJacek - Czw 07 Sty, 2010
AndreXSi napisał/a:
rabarbar napisał/a:
na pielgrzymki to sie chodzi poruchac-serio,kilku kumpli praktykowało
Dobra przekonałeś mnie
Robimy jakiś klubowy wypad na pielgrzymkę?
1.Andrexsi
2.jacek czajka
3.M - Czw 07 Sty, 2010
Loko napisał/a:
Jakarti napisał/a:
eM napisał/a:
heheheh a czy mógłby zrobić taki kamien ktorego nie moze uniesc?
moze zrobic kamien ogromnie wielki ale i tak go uniesie..
to tak jak z ta galatkyka cala.. kazdy wie, ze gdzies musi byc koniec a jednak mowia ze konca nie ma
A może faktycznie nie ma końca, tylko na dzień dzisiejszy określenie "nie ma końca" jest dla nas niezrozumiałe?
Tak jak kiedyś było nie do pojęcia dla ludzi, ze ziemia jest kulą.
Loko dobrze myślisz... też tak uważam
Jak ktoś mysli ze ogarnia to prosze sobie to obejrzeć
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6580BRPL6KA&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6580BRPL6KA&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>PiTT - Czw 07 Sty, 2010 a może pomyślcie nieco z drugiej strony, nie mieszając religii i innych nienamacalnych rzeczy
przyjmijmy że z biegiem ewolucji powstała istota jaką obecnie znamy jako człowieka
są inne zwierzątka, które też z biegiem lat będą ewoluowały
każde istnienie w przypadku śmierci kończy się całkowicie, nie ma nic więcej
czy czasami myślicie w ten sposób? wszystko co nas otacza powstało w zgodzie z naturą i trwało to wiele wiele lat, pomijam oczywiście wszystkie rzeczy stworzone przez człowieka
nie mówię że jest tak czy inaczej, ale ja np. czasami mam takie myśli, że jesteśmy jedynie malutką jednostką która ma swój początek i koniecM - Czw 07 Sty, 2010 napewno konczy sie zycie takie jakie znamyPiTT - Czw 07 Sty, 2010
eM napisał/a:
napewno konczy sie zycie takie jakie znamy
no raczej, szczególnie jak np. nie masz głowy M - Czw 07 Sty, 2010 ja bym chcial uslyszec opinię o religii i życiu wiecznym od kamila_wrcM - Czw 07 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
eM napisał/a:
no raczej, szczególnie jak np. nie masz głowy
w niebie podchodzi do Ciebie typ bez głowy i mowi czesc to ja Kondzio tylko głowy nie mam.
Walle - Czw 07 Sty, 2010 dlaczego w niebie? M - Czw 07 Sty, 2010 bo tam nie bedzie Joanny Senyszyn KonradMK - Czw 07 Sty, 2010
eM napisał/a:
PiTT napisał/a:
eM napisał/a:
no raczej, szczególnie jak np. nie masz głowy
w niebie podchodzi do Ciebie typ bez głowy i mowi czesc to ja Kondzio tylko głowy nie mam.
Myślę że jednak w niebie głowę będę miał, i białe szaty, i sandały a z góry sypał się będzie złoty pył i dziewczęta będą na harfach grały.KonradMK - Czw 07 Sty, 2010
Walle napisał/a:
dlaczego w niebie?
bo tam jak ci sprzedam gonga to drugi raz do nieba nie pójdzieszBad-i - Czw 07 Sty, 2010
Jakarti napisał/a:
eM napisał/a:
heheheh a czy mógłby zrobić taki kamien ktorego nie moze uniesc?
moze zrobic kamien ogromnie wielki ale i tak go uniesie..
to tak jak z ta galatkyka cala.. kazdy wie, ze gdzies musi byc koniec a jednak mowia ze konca nie ma
oj jak bardzo się mylicie
Walle - Pią 08 Sty, 2010
KonradMK napisał/a:
Walle napisał/a:
dlaczego w niebie?
bo tam jak ci sprzedam gonga to drugi raz do nieba nie pójdziesz