widziałem kiedyś musso w rzece, koleś próbował przejechać brodząc do połowy w wodzie, skończyło się na holowaniu.
ta, pewnieAnonymous - Pon 11 Sty, 2010 Samurai to badziew, znajomi takiego serwisują i non stop się pier.doli, poza tym wnetrze dla przykurczonego japońca co najwyżej, ciasno w chui.
Polecam starego Pajero, coś w tym stylu:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11115639
co prawda wyglad klasyk i wnetrze srednie, ale na zywo wyglada lepiej
I co najważniejsze - nie do zayebania
Znajomy ma akurat takie do sprzedania, nieco ładniejsze od tego powyżej, buda ospawana i zakonserwowana, na bieżąco serwisowana. Widziałem go od spodu i jest zdrowy Uzywał go w lekkim terenie ogólnie. cena chyba 8000-9000, może jakies foty da sie zalatwic, o ile chcialoby ci sie jechac po to przez pol polski.Ryba - Pon 11 Sty, 2010
AndreXSi napisał/a:
Samurai to badziew, znajomi takiego serwisują i non stop się pier.doli, poza tym wnetrze dla przykurczonego japońca co najwyżej, ciasno w chui.
Polecam starego Pajero, coś w tym stylu:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C11115639
co prawda wyglad klasyk i wnetrze srednie, ale na zywo wyglada lepiej
I co najważniejsze - nie do zayebania
Znajomy ma akurat takie do sprzedania, nieco ładniejsze od tego powyżej, buda ospawana i zakonserwowana, na bieżąco serwisowana. Widziałem go od spodu i jest zdrowy Uzywał go w lekkim terenie ogólnie. cena chyba 8000-9000, może jakies foty da sie zalatwic, o ile chcialoby ci sie jechac po to przez pol polski.
Twoim zdaniem takie pajero sie bedzie mniej psulo od samuraja ?
Nie sadze.
Pomysl jeszcze o suzuki jimnym, jezdzilem takim po miescie calkiem sporo.
W terenie nie idzie zbyt dobrze, ale po nie rownych/ubitych drogach mozna isc o zycie
Do tego krawezniki, progi nie istnieja.
Jakie troszkę?? prawie dwukrotnie.... ogarnijcie się i trzymajcie się wytycznych...
z Tego co czytałem pitt nie szuka małego miejskiego samochodziku z napedem na cztery kołeczka z kołpaczkami. Tylko czegoś co robi wrażenie terenówki....
wiec jeżeli CI dobrze pitt rozumiem... to Tylko taki stary patrol, cherokee albo hilux wszystko najlepiej na jakimś dużym kołku i z orurowaniem tak zeby miał głebokow dupie czy właśnie cofając przyjebał lekko w znak i zgiął kawałek zderzaka, lub czy jakiś taksówkarz w mesiu mu sie przed machę wpierdala.... na zasadzie ze jak się już wpierdala to lepiej dla niego żeby się pospieszył Bart - Pon 11 Sty, 2010 Janusz na moderatora!Walle - Pon 11 Sty, 2010 ale tak w ogóle pitt to będzie coś z tego, czy sobie akademicko dyskutujemy
serio pytamPiTT - Pon 11 Sty, 2010
Walle napisał/a:
ale tak w ogóle pitt to będzie coś z tego, czy sobie akademicko dyskutujemy
serio pytam
chcę kupić, już kiedyś się rozglądałem, ale nie mam ciśnienia z zakupem, mam czym jeździć
tym bardziej że to ma być tanie auto, więc chcę wyszukać "rodzynka"
Andre jeśli możesz to zorientuj się proszę co ma ten Twój znajomy
kasa do 10k, ale im taniej tym lepiej
nie będę przekraczał budżetu bo zawsze jak tak robię to kończy się na 2-3 krotnie droższym aucie niż zakładałem Anonymous - Pon 11 Sty, 2010 Spoko luz, sie wywiem dzisiajPiTT - Pon 11 Sty, 2010 ten całkiem fajny
http://moto.allegro.pl/it..._od_12_900.htmlmartin.h - Pon 11 Sty, 2010
PiTT, uważasz, ze auto z 1999 roku za taką cenę może być w dobrym stanie? Bo ja nie.szymlorek - Pon 11 Sty, 2010 Generalnie widze ze pitt szuka auta terenowo wyglądajacego
w takim wypadku terrano II, maveric, cherokee, sangyong musso, i cala reszta wynalazkow
jak chcesz auto ktorym oprocz tego ze wyglada terenowo to mozesz jeszcze jezdzic w terenie to : patrol , samuraj, pajero, gaz,
w zadnym z tych przypadków nie kupisz niestety nic zdatnego do jazdy za 10 k PiTT - Pon 11 Sty, 2010 karwa
no musi coś być tańszego w teren
faktycznie szukam auta masywniejszego, dlatego vitara mimo dobrych właściwości jezdnych w teren będzie za mała
szukam raczej czegoś większego i w zasadzie wszystko poza vitarą / samurajem jest już całkiem ok
nie chcę też totalnego szrotu, czy wydłubanego na czysto auta
taki explorer byłby idealny, bo ma w miarę spoko wnętrze, wygląd a i po krawężniku pojedzie