w sumie nie musi byc na mazurach tylko na magurze:) tylko czy juz sprawe prawną z kolcami rozwiązali bo jak nie to i tak du.. z rajdu
Rajd jeśli będzie to tylko na Warmii i Mazurach. Owszem możnaby przenieść go w Beskid (Magurski) lub na Dolny Śląska, tylko w przypadku braku śniegu byłaby totalna klapa bo asfaltowe trasy mamy zdecydowanie za szybkie na WRC.k-mart - Wto 23 Lut, 2010
martin.h napisał/a:
mamy zdecydowanie za szybkie na WRC.
A JEST JAKIES OGRANICZENIE KM/H?Anonymous - Wto 23 Lut, 2010 tak, średnia prędkość odcinka nie może przekroczyć ileśtam km/h (chyba 130, ale mogę się mylić)k-mart - Wto 23 Lut, 2010 W TAKIM RAZIE MISTRZ WYSCIG!Vlodarsky - Wto 23 Lut, 2010 k-mart,
chyba jednak lepiej zrób to palcem anjas - Czw 25 Lut, 2010
Vlodarsky napisał/a:
wyłącz laską swoją Caps Lock
ja próbowałem, ale przy okazji TAB się włącza...fydi - Czw 25 Lut, 2010
anjas napisał/a:
ja próbowałem, ale przy okazji TAB się włącza...
to trochę cienko. ja naciskam przy okazji enterMichał - Pią 26 Lut, 2010 też cienko
poza tabem, enterem , wyłączam światło w pokoju obokk-mart - Pią 26 Lut, 2010
Vlodarsky napisał/a:
k-mart,
wyłącz laską swoją Caps Lock
SORRY WLODZIU, ALE TERAZ W INTERNECIE TAKA MODA!qbus - Pią 05 Mar, 2010
Wychodzą pierwsze braki w nowym S2000 Forda... co dziwne problem dotyczy też fabrycznych WRC... wczoraj na shakedownie wszystkie samochody zbudowane przez M-sport stanely po przejezdzie przez water splash.k-mart - Pią 05 Mar, 2010 dobrze im tak!
mogli kupic clio.M - Pią 05 Mar, 2010 Na foto to raczej wygląda ze kierowca miał sraczkę
tylko biegnie w złą stronę bo krzaki są w drugą, moze poza kadrem były wieksze krzaki.qbus - Pią 05 Mar, 2010 oj Maćku wielbłąd przecież to Maciek biegnie a nie Michał
fail z Twojej strony fydi - Pią 05 Mar, 2010
eM napisał/a:
Na foto to raczej wygląda ze kierowca miał sraczkę
tylko biegnie w złą stronę bo krzaki są w drugą, moze poza kadrem były wieksze krzaki.