mi - Pią 29 Sty, 2010 ...bo w tak nieprzyjaznych warunkach nawet siena nie może rozwinąć skrzydeł...Stf - Pią 29 Sty, 2010
fydi napisał/a:
Stf napisał/a:
jestem przekonany, że 90% z nas gdyby dzisiaj miała do dyspozycji np. 120tyś pln to nie kupiłaby nowego clio williamsa tylko np. focusa RS czy Megane Cup, czy golfa/scirroco gti-r.
yeah! jestem w tych 10%
mnie tu w ogóle nie ma bo wybrałbym evo martin.h - Pią 29 Sty, 2010
Stf napisał/a:
mnie tu w ogóle nie ma bo wybrałbym evo
Yeah Jest nas dwóch
Święte słowa powiedział kiedyś Colin Chapman: "Moc to szybkość na prostej, odelżenie to szybkość wszędzie" i ja się tego trzymam.Anonymous - Pią 29 Sty, 2010 Clio na 1 miejscu - to lubię saxorulez - Pią 29 Sty, 2010 michool_vt, no to ja Ci mówie że na Spa było by jeszcze gorzej na 100% Clio Sport 200KM wkładało by saxo, 205 i Williemu aż miłomichool_vt - Pią 29 Sty, 2010 saxorulez, wiem i cieszy mnie to fydi - Pią 29 Sty, 2010
michool_vt napisał/a:
cieszy mnie to
sam spier... Bonczek - Pią 29 Sty, 2010 Mk2 to jest golf a nie civic Loko - Pią 29 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
Stf napisał/a:
mnie tu w ogóle nie ma bo wybrałbym evo
Yeah Jest nas dwóch
Święte słowa powiedział kiedyś Colin Chapman: "Moc to szybkość na prostej, odelżenie to szybkość wszędzie" i ja się tego trzymam.
Ale o co chodzi, przecież nowe hatche tez można kupić z wszystkimi bajerami i je wypruć co za problem, Clio III wypruwa się do 1060 kg, a clio II do 930 kg, całkiem przyjemnie w obu przypadkach