HydePark - Kuchnie obcych narodów i ich popularność w ocenie polskich..
Rudello - Sob 30 Sty, 2010 zrobionek-mart - Sob 30 Sty, 2010 ode mnie tezMisiek_lbn - Sob 30 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
wypelnione
k-mart napisał/a:
poszlo
k-mart napisał/a:
ode mnie tez
Danke Agathe ! k-mart - Sob 30 Sty, 2010 dawaj pomogl!Misiek_lbn - Sob 30 Sty, 2010 no ileeeeeee
Ty mi nie dałeś żadnego saxorulez - Sob 30 Sty, 2010 Misiek_lbn,
poprawiłeś tą ankietę??
W kwestii typów lokali nie musisz dawać za duzego wyboru. Oczywiście jak masz próbę 1000 osób to można dać duży wybór, ale jak wypełni Ci ją kilkadziesiąt osób to odpowiedzi mogą być zupełnie nie miarodajne i nie nadające się do wnioskowania. Bo każdy kliknie coś innego i będziesz miał dla 10 punktów po 2 odopowiedzi, co oznaczało by że rozłożenie jest takie samo, a jak wiemy z rzeczywistośi tak nie jestAnonymous - Sob 30 Sty, 2010 sieknąłem i ja oraz wrzuciłem na cabriolety Bonczek - Sob 30 Sty, 2010 +1Bart - Sob 30 Sty, 2010 może to pomoże w ankiecie: lubię brukselkę, właśnie sobie ugotowałem 1/2kgk-mart - Sob 30 Sty, 2010 poszlo!Misiek_lbn - Nie 31 Sty, 2010
saxorulez napisał/a:
Misiek_lbn,
poprawiłeś tą ankietę??
nie, nie chcę teraz mieszać wyników, 100 ankiet jest już zrobionych...
na szczęście udało mi się znaleźć opcję przeglądania każdej ankiety z osobna, ale nie znalazłem jeszcze keja prawdziwej
albo kogo innego który jest z mocherowa kubas - Nie 31 Sty, 2010 Misiek_lbn - Wto 02 Lut, 2010
Marcel 08 napisał/a:
sieknąłem i ja oraz wrzuciłem na cabriolety
dziękować bardzo strick - Wto 02 Lut, 2010 Duzo teog potrzebujesz? Moge znajomym rozesłac.Misiek_lbn - Wto 02 Lut, 2010 najfajniej jak by na jakieś ogólnopolskie forum sie to dostało, żeby nikogo nie namawiać, a kto chce to zrobi...
jest tylko tu i na krc, myślę gdzie jeszcze mógłbym dodać, ale wiadome jest, że jak jakiś świeżak doda którego mało kto zna(o ile wogóle), to mało kto wypełnia