w tym wypadku zwrot 'bardzo dobrze praży' odnosi się do faktu, iż ów płytka dobrze pasuje, jest mocna i spełnia warunki bezpieczeństwa. Gdyby mogła, to polecała by je nawet Żanetka Letka Janusz - Czw 06 Maj, 2010 ok, a jak ma być przykręcone mocowanie ?? tzn wystarczy śruba z nakrętka, czy tez trzeba jakieś blachy, albo coś takiego??
P.S jak nie przyspawam tych blach pod pasy, tylko skręcę to na luźno to coś się stanie ?? bo narazi w rpp nie zamierzam startować, tylko chce zrobić to bezpiecznie.bizon - Czw 06 Maj, 2010 blacha pod auto, od gory sruba z oczkiem i bedzie banglac. mozesz podlac jakims klejem/silikonem czy innym badziewiem pod plytke, zeby ja ustabilizowac.Qukie - Czw 06 Maj, 2010 Ustabilizować i uszczelnić dziurę przed wodą/błotem przez co ochronisz blachę przed rdzewieniem wasq - Czw 06 Maj, 2010 proponuje kropelke bo
co kropelka skleij skleij...........
renault clio to takie fajne auto gdzie montuja pasy szelkowe 2 oczka pasuja idealnie w tylne otwory
przednie oczko musisz dokupic inne bo juz jest inny gwint w "progu"
a srodkowa dziure coby nie miec problemow kup takie samo oczko co do progu
bo tam juz jest normalny skok gwintu i normalny rozmiar gwintu
do oczek od pasow szelkowych szukalem nakretek cala lodz zjedzilem sprawdzilem we wszelkich metalowych i niestety jest tam gwint typowo samochodowy i nie byli mi wstanie pomocbizon - Czw 06 Maj, 2010
wasq napisał/a:
renault clio to takie fajne auto gdzie montuja pasy szelkowe 2 oczka pasuja idealnie w tylne otwory
w hundzie tez pasuje Janusz - Czw 06 Maj, 2010 ale ja mam pasy na zwykłe śruby, nie na oczka i mam 3pkt wiec muszę i tak z tyłu wiercić,
Pasy muszę mieć z tyłu rozpinane, i kanapa zostaje, ori pasy z przodu i z tyłu tez, wiec 3 dziury będę musiał wywiertac bizon - Czw 06 Maj, 2010 mozesz tez przykleic z tylu na tasmex, taki zbrojony wszystko wytrzyma