kubas - Pią 26 Lut, 2010 ja też jeśli chcesz 205 Anonymous - Pią 26 Lut, 2010 chętni by sie znalezli,tylko spusc ze 30 z ceny
do gawędziarzy musisz sie przyzwyczaic,tez kilku takich mialem,dzieki temu wiem jaka jest sytacja sprzętowa na superoesach w kielcach,ile pali SI gt, ze clio to słabe do lansu i ze czipem to tylko z 10 koni wyciągne(powaga był taki)M - Pią 26 Lut, 2010
Janusz napisał/a:
ja jestem chętny jeśli interesi Cie zamiana za clio
:
Michał - Pią 26 Lut, 2010
rabarbar napisał/a:
chętni by sie znalezli,tylko spusc ze 30 z ceny
do gawędziarzy musisz sie przyzwyczaic,tez kilku takich mialem,dzieki temu wiem jaka jest sytacja sprzętowa na superoesach w kielcach,ile pali SI gt, ze clio to słabe do lansu i ze czipem to tylko z 10 koni wyciągne(powaga był taki)
hehehehehe dobre
ja też miałem gawedziarzy, ale przy sprzedaży eskłortezaLoko - Pią 26 Lut, 2010
Synek napisał/a:
rabarbar napisał/a:
chętni by sie znalezli,tylko spusc ze 30 z ceny
do gawędziarzy musisz sie przyzwyczaic,tez kilku takich mialem,dzieki temu wiem jaka jest sytacja sprzętowa na superoesach w kielcach,ile pali SI gt, ze clio to słabe do lansu i ze czipem to tylko z 10 koni wyciągne(powaga był taki)
hehehehehe dobre
ja też miałem gawedziarzy, ale przy sprzedaży eskłorteza
No tak przy eskłortezie to normalne, takie auto to tylko dobrą gadką można opchnąć anjas - Pią 26 Lut, 2010 jak poczytam o tych wszystkich przypałach to mi się nie chce wrzucac scenika na otomoto, choć muszę go sprzedać... nie mam cierpliwości, żeby się użerać z takimi kolesiami...
cały czas się waham czy ogłosić czy wstawić do komisu ale chyba jednak ta II opcja zwycięży.Michał - Pią 26 Lut, 2010 oj, grabisz sobie synu Loko - Pią 26 Lut, 2010 Ale używam do tego:
MAGNEtyczne GRABIE aluminiowe z funkcją AUTO-ZRZUT uniwersal prosto z allegro
Maciusiowy - Pią 26 Lut, 2010
eM napisał/a:
interesi, ale na r27 zefir - Pią 26 Lut, 2010 rozeslalem info po znajomych, moze ktorys sie skusi, bo bardzo ladna sztuka.
wspolczuje sprzedawac w tym kraju samochod.
sam to przechodzilem kilka razy i wieczne niezadowolenie.
masakrastrick - Pią 26 Lut, 2010
Maciusiowy napisał/a:
eM napisał/a:
interesi, ale na r27
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C10985706
Napisz, moze zamienia GeKo - Sob 27 Lut, 2010 bardzo dlugo się sprzedaje, i ten węzyk nie wiedzieć czemu jest wywleczony z pod spodu pP - Sob 27 Lut, 2010
anjas napisał/a:
wstawić do komisu ale chyba jednak ta II opcja zwycięży.
dokładnie..800pln tracisz na komis ale kufa nikt nie pisze, nie dzwoni, nie zadaje głupich pytań..tylko czekasz na telefon i jedziesz po hajs. Szczególnie, że zadbana fura..Maciusiowy - Pon 01 Mar, 2010 wczoraj miałem dwóch zainteresowanych...i nie wiedzieć czemu niektórzy mając 40kpln przyjeżdżają oglądać 7-letnią furę, spodziewając się, że będzie to nowe auto, z przebiegiem 10 tysi, bez wad...pomimo, że na otomoto jest opis co i jak..Franek - Pon 01 Mar, 2010
Maciusiowy napisał/a:
dwóch zainteresowanych
Błąd - to mogli być turyści. Nudziło im się po mszy więc chcieli się przejechać ctrem.