Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Zakup grupowy] z oferty Racelanda
Tomcat - Czw 18 Mar, 2010
Jaco napisał/a:
A wiadomo już coś o RULE wydechowej od kolektora do końca ?
Czekam dalej... Pierwszy raz Raceland ociąga sie z odpowiedzią tak długo.Loko - Czw 18 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
Loko,
podejdzie to pod moje B6/B8 na przód?? Warto to zakładać?
Warto na pewno, bo można z tego zrobić fajny zawias, dobrać dowolną twardość sprężyny i ustawić odpowiednią wysokość. Tylko akurat ten kit z tego co widać na zdjęciach jest niekompletny, bo brakuje jeszcze talerzyka na górę sprężyny.ŁukaszS3 - Czw 18 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
2. Saxorulez - rozpórka dolna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. Arssss - rozpórka górna Saxo
5. Grzesiek - rozpórka górna Saxo
6. speed555 - rozpórka górna Saxo
7. ŁukaszS3 - dolot 206 s16saxorulez - Pią 19 Mar, 2010 Loko,
to co mam robić brać to?? ile do tego sprężyny? gdzie mogę je dobrać i gdzie kupie ten talerzyk i czy to jest PnP na B6/B8 czy trzeba coś przerabiać?Loko - Pią 19 Mar, 2010
saxorulez napisał/a:
Loko,
to co mam robić brać to?? ile do tego sprężyny? gdzie mogę je dobrać i gdzie kupie ten talerzyk i czy to jest PnP na B6/B8 czy trzeba coś przerabiać?
Ja bym w to nie wchodził, ten talerzyk z pug sporta kosztuje ok. 50 eurasów sztuka więc całość będzie mocno drooga. Sprężyny to eibach albo h&r, obaj producenci mają linię "race" wąskich spreżyn, h&r ceni na 75 euro sztuka, trzeba by sprawdzić ile do tego dorzuca polski dystrybutor ewentualnie zamówienie faulknera z anglii.
Z przerabianiem pod b6/b8, nie wiem, trzeba by zmierzyć grubość lagi i porównać z otworem, bo tylko tutaj może być problem, ze bill jest na grubszej i nie wejdzie w tą dziurę która tam jest.Tomcat - Pią 19 Mar, 2010 Co do rury wydechowej, wygląda to tak:
- stal zwykła
- średnica seryjna
- cel ? jako decat i pozbycie się tłumika środkowegoGrzesiek VTS - Pią 19 Mar, 2010 to kiedy realizacja Tomcat - Pią 19 Mar, 2010 Mamy dopiero 7 osób, przydałoby się jeszcze dobić do 10 to przesyłka wyjdzie tanio, ale powiedzmy że do końca tygodnia zbieram zamówienia.Grzesiek VTS - Pią 19 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
7. ŁukaszS3 - dolot 206 s16
8.....
9....
10....
i jedziemy Jaco - Pią 19 Mar, 2010
Tomcat napisał/a:
Co do rury wydechowej, wygląda to tak:
- stal zwykła
- średnica seryjna
- cel ? jako decat i pozbycie się tłumika środkowego
czyli szału nie ma.. no szkodaTomcat - Pią 19 Mar, 2010
Jaco napisał/a:
Tomcat napisał/a:
Co do rury wydechowej, wygląda to tak:
- stal zwykła
- średnica seryjna
- cel ? jako decat i pozbycie się tłumika środkowego
czyli szału nie ma.. no szkoda
Zastanawia mnie dlaczego nie powiększyli średnicy do 2 cali... Szło by jak ciepłe bułeczki jarek-malopolska - Sob 20 Mar, 2010 1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
8. jarek-malopolsk - rozpórka górna Saxo
9....
10....Tomcat - Wto 23 Mar, 2010 Panocki, pora powoli zamykać listę. Mamy obecnie 7 osób + 1 niepewna. Nie ukrywam, że przydałoby się dobić do tych 10, więc popytajcie może wśród znajomych. Tymczasem wyślę zapytanie na to co jest.
1. Tomcat - rozpórka górna Saxo
3. ŁukaszS3 - dolot Saxo
4. .....
8. jarek-malopolsk - rozpórka górna Saxo
9....
10....
+ może Arssss - rozpórka górna Saxoqbica - Wto 23 Mar, 2010 no to ja sie jeszcze dopisze zapytaj o rozpórke górna do puga 106 ale XSiTomcat - Wto 23 Mar, 2010
qbica napisał/a:
no to ja sie jeszcze dopisze zapytaj o rozpórke górna do puga 106 ale XSi
Wedle tego co wydedukowałem, to nie rozróżniają rozpórki do xsi od pozostałych. Niby ma pasować i do phI i do phII.