To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - chwale sie-Bmw 328

Walle - Wto 06 Kwi, 2010

R6 BMW są bardzo wrażliwe na przegrzanie. Sprawdzić trzeba całość układu chłodniczego. Zalać nowym płynem. Oblukać chłodnicę i wszystkie przewody czy szczelne.

Profilaktycznie zmieniłbym uszczelkę w tej sytuacji, tak na wszelki wypadek. To z planowaniem jakieś 700 pln pewnie, więc nie jakiś kosmiczny kosmos.

Anonymous - Pią 09 Kwi, 2010

W końcu troche poupalałem,auto duzo stabilniejsze na podbiciach i nierownosciach-na bardzo wyboistej krętej szybkiej drodze gdzie w Clio walczyłem o zycie tu szedłem z pedałem w podłodze,niestety jakos mniej czucia drogi daje.Przy zakupie załozenie było ze auto pozostaje w 100% seryjnym dupowozem ale juz zaczynam sie łamać ;D ,Niestety silnik po wszystkim zaczął wydawac jakies dziwne odgłosy,jakby to dizel był.Zawory??Czy co to moze byc??
Bonczek - Pią 09 Kwi, 2010

Myślę, że chce zmiany na 4.0 ;D
Anonymous - Pią 09 Kwi, 2010

na 4.0 diesel?? ;D
Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010

film nakręciłem!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dg2XOT0sk0M

Misiek_lbn - Wto 20 Kwi, 2010

ile pali :?:
poważnie pytam :)

Anonymous - Wto 20 Kwi, 2010

10
Anonymous - Sob 24 Kwi, 2010

i kto to mowił ze hamulec w bmw daje rade?????dzisiaj sie skonczył na hamowaniu ze 170km/h do nawrotu i poszedł sie yebac zderzak,chlodnica tyz dostała.wogóle huynia te bmw ,zaczynam szukac clio !!! :lol2:
Bart - Sob 24 Kwi, 2010

heh, grubo :]
Anonymous - Sob 24 Kwi, 2010

huy z hamulcami(choc o mało sie nie obsrałem bo w aucie miałem syna-na szczescie ma juz 13 lat wiec wie ze trza byc twardym a nie miętkim i nawet nie pisnoł),najgorsze jest to ze w seri ten yebany wieloryb nie chce skręcac,w szykanach ktore w Clio leciałbym pełna dzidą i nawet nie pomyslałbym o odjęciu,tu musiałem przed nimi hamowac,znajomi beemkarze stwierdzili ze amory juz maja dosc a tak wogóle to jak wrzuce bila i wyyebie z auta ze 200kg to moze bedzie skręcac jak clio :rotfl: wczesniej kutafony mowiły co innego :rotfl:
Marek23 - Nie 25 Kwi, 2010

rabarbar napisał/a:
auto duzo stabilniejsze na podbiciach i nierownosciach-na bardzo wyboistej krętej szybkiej drodze gdzie w Clio walczyłem o zycie tu szedłem z pedałem w podłodze,

rabarbar napisał/a:
najgorsze jest to ze w seri ten yebany wieloryb nie chce skręcac,w szykanach ktore w Clio leciałbym pełna dzidą i nawet nie pomyslałbym o odjęciu,tu musiałem przed nimi hamowac

Te dwie wypowiedzi się wykluczają. Szczególnie,że o wiele prościej jest poleciec fwd na nierównym.

M - Nie 25 Kwi, 2010

Rabar, skręcaniu trzeba trochę pomóc :)
JAka opona?

Anonymous - Nie 25 Kwi, 2010

własnie byłem na ogledzinach auta-przy okazji zauwazyłem ze wylał lewy tylny amorek,wiec chyba mam winnego,nie wiem jak ja tego wczoraj nie wyczułem
opona r888

M - Nie 25 Kwi, 2010

niom jak nie ma amora to nie dziwne :)
Anonymous - Nie 25 Kwi, 2010

w sumie to sie ciesze tym-bo wczoraj to była załamka po tym jak auto w kazdej szykanie i zakręcie leciało bokiem,do tego wqurwionka ze sie co chwile hamulce konczą
impreze wygrał gosc w bmw compact z silnikiem od m3,1070 kg ,320 KM, profi zawias i slick