Www.hothatch.org - Testy układów dolotowych w Clio 172/182
M - Pią 09 Kwi, 2010
rzeźnik. napisał/a:
rzeźnik. napisał/a:
znaaaczna większość
napisałem
Łokiej, no stries.kaziu1985pn - Sob 10 Kwi, 2010 GeKo, jeej mamusia się ucieszy że ma takiego uczynnego synka kaziu1985pn - Sob 10 Kwi, 2010 ehh na trochę wyjade i juz mnie jakaś mucka słowna omija a mod już posprzątał fydi - Sob 10 Kwi, 2010 hahahha cenzura na hothatch.org hahaAnonymous - Sob 10 Kwi, 2010 Ja powiem o Krc tak - jak zacząłem pisać to było fajnie Teraz tylko dział sportowy ew grupa Krakowska bo się fajnie organizowało Krakowskie spoty 16v/williams/sport.
Mnie tam pare osób rozwala dosłownie bo rządzą tam ludzie którzy nie mają o moderowaniu i o samych autach bladego pojęcia... Zero uznania dla tych którzy mają pełno pomuków, wiedzę itd...
No ale widzę że już posprzątane A szkoda bo lubię jazdy na tym forum Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 mi sie spodobało-"gejowe forum hh.org" M - Sob 10 Kwi, 2010 Na zazdrość trzeba mocno sobie zapracowaćMarek23 - Sob 10 Kwi, 2010 KRC Janusz - Sob 10 Kwi, 2010 toxic, dlaczego kruca fks posprzątałeś, chciałem zobaczyć czy emerytek coś mi pdpowiedział no.
zrobiłes chociaż print screena ?? Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 I jeszcze zrobili to teraz tylko dla zarejestrowanych... Czysty debilizm.Bad-i - Sob 10 Kwi, 2010 A prosiłem Pieqta i kilka osob z KRC o interwencje w odpowiednim czasie.
Musze przyznac ze jestem tam kilka, kilkanascie, czy kilkadziesiat wspanialych ludzi. Problem w tym ze spora ich czesc rzadko sie odzywa albo kompletnie sie nie interesuje.
Zreszta z wieloma osobami mam super kontakt i nie moge powedziec na nich zlego slowa, natomiat spora czesc powinna byc z tamtego forum wyrzucona. Zeby nie bylo to dodam ze nawet kiedys zalozylem taki temat zeby wyczyscic KRC z wielu uzytkownikow, plan byl ale na planie sie skonczylo.TOXIC - Sob 10 Kwi, 2010 No nie ma sie co dziwic, tam jest 5000 zarejestrowanych uzytkowników, wystarczy jeden debil na 100 i mozna na siebie flugac całymi dniami. Wyczysciłem z powodów o ktorych wspomnialem co mialo zostac powiedziane to zostalo. Jeden niepoważny czlowiek a pozniej czyta to pół Polski, szkoda pary na takiego. Wiem ze jestescie zawiedzeni bo mozna bylo sobie ulżyc ale o ile nie skasuje konta to długo na kolejną okazje czekać nie bedziemy Obiecuje w przyszlosci nie szprzątać za dokładnie
Apropo własciwego tematu tej rozmowy wyniki juz są
Teraz miesiąc analizy obliczeń doswiadczeń i magisterka gotowa Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 Dziś dostałem na forum KRC wiadomość że jeszcze jedna taka moja wypowiedź na hothach a dostanę pasek na forum KRC strick - Sob 10 Kwi, 2010 Hahahahah, co za debile
Dostawac ostrzezenie za inne forum M - Sob 10 Kwi, 2010 Hothatch.oRG pozdrawia całe KRC!
Czy widzieliście już jak wygląda 100koni z litra?