To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ANTYRADAR

Peter - Wto 06 Cze, 2006

Alan 100 +. Wczesniej korzystalem z cb rodzicow i tez z tego modelu. moja kumpela tez go ma i chodza rewelacyjnie.polecam
Anonymous - Wto 06 Cze, 2006

tak antenka 40cm wyglada u mnie na skodzie :)

ja mam unidena 520xl i antenke presydent florida

gobla, i jak ci sie sprawuje?

przydala by ci sie szybka 19?

Peter - Wto 06 Cze, 2006

ta antena co ma Gobla to chyba najladniejsza magnesowka.ja jednak zdecydowalem sie na stala instalacje zeby nie bylo widac kabla :)

porponuje dokonczyc rozmowe TUTAJ, bo robi sie OT
gaugan - Śro 07 Cze, 2006

dzieki Guys!! ogarniam juz temat cb na allegro
strick - Śro 07 Cze, 2006

gobla biały Caddy na katowickich rejestracjach, bywa często w BB ale nie ma magnesu tylko ma na stałe!
Jeżeli Unideny mają szybka 9, to Presidenty mają napewno szybka 19! Tylko niepamiętałem która firma ma co!

Anonymous - Śro 07 Cze, 2006

strick napisał/a:
gobla biały Caddy na katowickich rejestracjach, bywa często w BB ale nie ma magnesu tylko ma na stałe!
Jeżeli Unideny mają szybka 9, to Presidenty mają napewno szybka 19! Tylko niepamiętałem która firma ma co!

to czyli sa dwa bo po bb smiga caddy z wielka magnesowa antenka presydenta :570: pozdro

gaugan - Pią 21 Lip, 2006

wracam do tematu, bo po ponad miesiacu uzywania antyradaru, ktory pozyczyl mi Chayenne, stwierdzam ,ze ma to sens. Pokonalem pare razy trase WAW-HEL-WAW i uratowal mi dupe kilkakrotnie. Drze morde na fotoradary i jezeli oddadza strzal z pistoletu do kogos przede mna tez popiskuje. Trzeba sie go troche nauczyc, bo potrafi zapiszczec na stacje benzynowe (czujniki do drzwi automatycznych) .wciaz nalezy byc czujnym, ale na pewno daje wiekszy komfort psychiczny i zmniejszcza ryzyko wybulenia

pozdro

Michał - Pią 21 Lip, 2006

a co będzie jak cie z tym złapią?? Idzie sie do wiezienia ??
Peter - Pią 21 Lip, 2006

tak :D do najgorszego bloku, razem z najgorszymi mordercami :P nic Ci nie zrobia jezeli bedziesz mial wylaczone urzadzenie. zanim podejdzie Pan Policjant bez problemu mozna wylaczyc :P
strick - Pią 21 Lip, 2006

gaugan a co z CB? Nie kupujesz? Wolisz antyradar?

moze na przyszyl sezon machne CB. po trasie latam wlasciwie tylko w wakacje. na razie mam ten radar, o ktory Chayenne sie specjalnie na razie nie upomina :553: , a powiem Ci, ze jak na razie sprawdzil sie w 100%

pozdro

strick - Pią 21 Lip, 2006

No to super! Ja miałem nie ciekawe doswiadczenia z antyradarami! Przez cały czas mi piszczał, wg niego przez cały czas stali!

ten sie odzywa tylko czasami, przy stacjach i duzych marketach przy trasie. w miescie nie uzywam wogole, bo drze sie non stop. ale mozna sie tego nauczyc, jak jest radar to piszczy glosno i innym dzwiekiem. tez sie tego balem, ze zamiast pomagac, bedzie mi caly czas dupe zawracal i co chwile bede zdejmowal noge z gazu. ale jest ok

pozdro