Jacek - Sob 10 Kwi, 2010 jestem wściekły że w takim kraju jak Polska najważnisze osoby w Państwie lataja takim złomem i tyle..i to na własne życzenieanjas - Sob 10 Kwi, 2010 Boże, straszna tragedia.
Jestem w szoku i mam łzy w oczach.
Można się z wieloma osobami nie zgadzać politycznie, ale na pewno była to Polska elita. Straszny dzień.
Za każdym z tych ludzi stoi rodzina, często małe dzieci. Niektóre z nich widziałem i jakoś "znam", trudno mi sobie wyobrazić co teraz przeżywają.Marek23 - Sob 10 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
zabrakło ciągu..nie idzie z dołu..
Cartoon - Sob 10 Kwi, 2010 Leci lista osób na polsacie...Bad-i - Sob 10 Kwi, 2010
jacek czajka napisał/a:
jestem wściekły że w takim kraju jak Polska najważnisze osoby w Państwie lataja takim złomem i tyle..i to na własne życzenie
I po raz kolejny.............. Czy ktos potwierdzil ze to wina samolotu?? Myslisz ze Air Force 1 by wyladowal??Jacek - Sob 10 Kwi, 2010 Marek23, uwierz mi że jest mi tak samo przykro jak TOBIE (mam nadzieję, że Tobie jest)Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 jest okazja zeby kupić i nowe samoloty które powinni tak narawde przeciez kupić już dawno
zycie niestety pisze różne dziwne scenariusze i ten był czarny i jeszcze w takim miejscu spadł samolot ..... po prostu tak naprawe niesamowite Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 wybory Prezydenckie za 72dniAnonymous - Sob 10 Kwi, 2010 Choć paru polityków nie za bardzo lubiłem - wielka tragedia...Jacek - Sob 10 Kwi, 2010 najczarnieszy punkt na mapie świata dla PolskiMarek23 - Sob 10 Kwi, 2010
Bad-i napisał/a:
I po raz kolejny.............. Czy ktos potwierdzil ze to wina samolotu?? Myslisz ze Air Force 1 by wyladowal??
To jak z samochodem Bad-i, kwestia lekkosci manewrowania,itd. Tu 154 na pewno super się nie lata.. Jacek,luz.Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 Szmajdziński wczoraj miał urodziny PiTT - Sob 10 Kwi, 2010 niby złe warunki pogodowe a świadem widział wyraźnie samolot
z tego co do tej pory przekazali to ewidentnie zawiniła maszyna
bez względu na przekonania polityczne, zginęło wiele osób, tragedia dla rodzin, znajomych i wielu wielu osób
nie ma co gdybać bo by było gdyby... stało się
niesamowite jest to, że kilka dni temu miałem jakąś głupią myśl co by się stało jakby samolot prezydencki spadł, to było jeszcze w kontekście dyskusji o podróży tym samym samolotem Jaruzelskiego, jakaś głupia myśl, ale czasami się łapię na tym że mam głupie przeczucia...
rodziny przeżywają teraz ogromny dramat, nie wyobrażam sobie co muszą czuć osoby które najzwyczajniej spóźniły się na samolot...Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 z tego co mówili to lotnisko w Smoleńsku nie było nawet przygotowane do lądowania samolotów w takich warunkach jakie były ....Anonymous - Sob 10 Kwi, 2010 Za forum lotnictwo.net.pl gdize jestem zarejestrowany.
Na lotnisku prawdopodobnie nie działął ILS. Prawdopodobnie 4 próby lądowania. Proponowane lotniska alternatywne w Mińsku i w Moskwie.