M - Śro 14 Kwi, 2010 to co ten Rosjanin mówi jest nieistotne, ważne jest co słychać w tleMichał - Śro 14 Kwi, 2010 moim zdaniem to nie smiech, tylko krzyk. Ktoś coś słyszy.M - Śro 14 Kwi, 2010 Krzyk tak ale posluchaj po 1:05Anonymous - Śro 14 Kwi, 2010 Nie , okreslił bm tego jakos smiech , choc wiadomo pewnosci w tej chwili nie ma niktanjas - Śro 14 Kwi, 2010 ja słyszę krzyk, wydaje mi się, że to nie śmiech... ale słuchawki mam dupnePiTT - Śro 14 Kwi, 2010 te wystrzały to faktycznie mogły być butle z tlenem albo nawet magazynki z broni
nie szukałbym raczej tutaj teorii spiskowychBarejka - Śro 14 Kwi, 2010 te wystrzaly sa jakies za ciche i troche nie ten dzwiek, jesli oczywiscie mowa o wystrzalach, ale 1.09 zdecydowanie slychac smiech grupki ludzi Jakarti - Śro 14 Kwi, 2010 kto po radziecku mowi?!
nikt na forum?
dukalem w 5 klasie cos ale wolalem grac w warcrafta english version i teraz ni umim PiTT - Śro 14 Kwi, 2010 tu masz przetłumaczone juz
http://wiadomosci.onet.pl...olotu,item.html
rozbija sie wielka maszyna, płonie wszystko, co ma być cisza?
wiadomo że mogą być różne dziwne dźwięki, wykluczam wersję że ktoś do tego się przyczyniłM - Śro 14 Kwi, 2010 Ja tez tu nie doszukuje sie teori spiskowej tylko nie wiem jak mozna sie smiac w takimi miejscu/momenciePiTT - Śro 14 Kwi, 2010
eM napisał/a:
Ja tez tu nie doszukuje sie teori spiskowej tylko nie wiem jak mozna sie smiac w takimi miejscu/momencie
wiesz jacy są ludzie, jakieś małpy może zobaczyły bum i zapas emocji na cały rokmartin.h - Śro 14 Kwi, 2010
Barejka napisał/a:
ale 1.09 zdecydowanie slychac smiech grupki ludzi
Może ja jestem głuchy, ale ja tam żadnego śmiechu nie słyszę. Zresztą nie tylko ja.Bad-i - Śro 14 Kwi, 2010 http://wiadomosci.onet.pl...ie_lokalne.html drogoKarQ - Śro 14 Kwi, 2010 Śmiech (o ile to śmiech) słyszę.
Natomiast strzały wydaje mi się, że oddają służby rosyjskie w powietrze w celu odgonienia gapiów.
Rosjanie mają specyficzne poczucie humoru, przypomina mi się film na którym filmowani są konające ofiary wypadku - w koło pełno krwi, szczątki ludzi - oni to lubią martin.h - Śro 14 Kwi, 2010
KarQ napisał/a:
Rosjanie mają specyficzne poczucie humoru, przypomina mi się film na którym filmowani są konające ofiary wypadku - w koło pełno krwi, szczątki ludzi - oni to lubią