Już coraz więcej banków proponuje wszystkie bankomaty bez prowizji
Dostalem info z mBanku, ze za 5zl miesiecznie wszystkei bankomaty w Polsce za free. Zawsze to jakis krok do przodu.KonradMK - Pią 30 Kwi, 2010 Ja mam konto w WBK, jeśli co miesiąc wpłacam przynajmniej 1000pln to płacę tylko 1.30 PLN za utrzymanie konta. Do tego zwracają mi co miesiąc 1% wartości wszystkich zakupów z karty. Przelewy kosztują 20gr chyba. Ogólnie nie narzekam, konto Wydajesz&Zarabiasz.Loko - Pią 30 Kwi, 2010
KonradMK napisał/a:
Ja mam konto w WBK, jeśli co miesiąc wpłacam przynajmniej 1000pln to płacę tylko 1.30 PLN za utrzymanie konta. Do tego zwracają mi co miesiąc 1% wartości wszystkich zakupów z karty. Przelewy kosztują 20gr chyba. Ogólnie nie narzekam, konto Wydajesz&Zarabiasz.
Eee, ja wczoraj założyłem to konto i opłata za prowadzenie jak wpływa co najmniej 1000 złotych monet to jest 3 zł, przelewy są z dupy bo kosztują 50 gr. Karta fajna bo zwracają 1% i wszystkie bankomaty za free.KonradMK - Pią 30 Kwi, 2010
Loko napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Ja mam konto w WBK, jeśli co miesiąc wpłacam przynajmniej 1000pln to płacę tylko 1.30 PLN za utrzymanie konta. Do tego zwracają mi co miesiąc 1% wartości wszystkich zakupów z karty. Przelewy kosztują 20gr chyba. Ogólnie nie narzekam, konto Wydajesz&Zarabiasz.
Eee, ja wczoraj założyłem to konto i opłata za prowadzenie jak wpływa co najmniej 1000 złotych monet to jest 3 zł, przelewy są z dupy bo kosztują 50 gr. Karta fajna bo zwracają 1% i wszystkie bankomaty za free.
jak zakładałem to były inne warunki, teraz się zmieniły podobno. ja w najgorszym razie wychodzę na zero w bilansie kosztów i zwrotów.Ryba - Wto 04 Maj, 2010 Ja mam w millennium i wszystko jest na tip top,
niestety nie podziele sie z Wami jakie kwoty placi sie tam za poszczegolne informacje, ale nie mialem zadnego zgrzytu jak do tej pory.
Najwazniejsza dla mnie jest bankowosc internetowa a tam dziala na prawde bez zarzutu.
Infolinie nie sa zajete, oddzialow jest zadowalajaca ilosc.strick - Wto 04 Maj, 2010 Milenium było fajne jeszcze 5 miesiecy temu... Teraz za prowadzenie wprowadzili 7 zł, a za przelewy 50 gr.Janusz - Wto 04 Maj, 2010
Ryba napisał/a:
Ja mam w millennium i wszystko jest na tip top,
a pracuje tam Twoja kuzynka??iQ - Wto 04 Maj, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
a pracuje tam Twoja kuzynka??
Ryba - Wto 04 Maj, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
a pracuje tam Twoja kuzynka??
ssij kij Bad-i - Śro 05 Maj, 2010 Dość ciekawy temat. Przyznaje bez bicia ze jak kiedys zalozylem konto w Kredyt Banku tak do tej pory nie mam pojecia i odniesienia jakie jest oprocentowanie w innych bankach. Mam jeszcze zapasowe konto w Millenium ale to jest bardziej "rajdowe".
Jezeli chodzi o obsluge to musze przyznac ze KB jest mega fajny pod tym wzgledem. Kiedys tam bylem w banku i zapytali mnie czy zycze sobie obsluge indywidualna. I tak od jakiegos czasu cos takiego posiadam. Mam jedna mila pania ktora dzwoni do mnie raz na miesiac i pyta, przypomina, ewentualnie sugeruje co mamy zrobic. Fajne w tym wszystkim jest to ze jak tylko mam jakis problem z przelewem interentowym (a takie mialem poniewaz mam tam jakies dodatkowe limity i blokady) to dzwonie do milej Pani i wyplacam jej latare. W takim przypadku sprawa zostaje zalatwiona w 5 minut
p.s. dodam ze widzialem Panią raz i jest wyjątkowo zayebista - ale to chyba norma przy jej obowiazkach
p.s.2 PKO tez ma cos takiego, bo moj kumpel ma identyczna sytuacje. Kiedys nawet sie zastanawialismy czy nie wziac tych dwoch bankierek do dekady CHRZANEK - Śro 05 Maj, 2010
Bad-i napisał/a:
zastanawialismy czy nie wziac tych dwoch bankierek do dekady
To jest cos jak wygrana w totolotka...Mick - Czw 06 Maj, 2010 Też mam ten sam problem z Citi co przedmówcy.
Nie dość że dowalają chore opłaty za prowadzenie konta i za dwie karty - bo mam konto wspólne to jeszcze wieczorem nie mogę zrobić przelewów przez internet...
mBanku używam sam osobiście i jest super...
w Polbanku też posiadam konto - tylko że pracownicze wiec zupełnie inne warunki
Co w takim razie wybrać... Może Multibank? też w sumie grupa BRE...Bart - Czw 06 Maj, 2010 ja jestem bankowym lajkonikiem i średnie mam pojęcie, ale mogę polecić mbank - mam tam od lat konta firmowe i prywatne i jest git - wszystko szybko, sprawnie i w większości za darmo. Ostatnio mnie tylko jedna rzecz rozczarowała - rozmawiałem parę razy o kredycie z pewną panią z mbanku, bardzo miła i w ogóle teges, pojechałem na spotkanie do oddziału i... pani była gruba.M - Czw 06 Maj, 2010
bart napisał/a:
Ostatnio mnie tylko jedna rzecz rozczarowała - rozmawiałem parę razy o kredycie z pewną panią z mbanku, bardzo miła i w ogóle teges, pojechałem na spotkanie do oddziału i... pani była gruba.
Jest taki dowcip.
Idą sobie dwie dziewczyny - jedna z gadugadu, druga też brzydka.Bonczek - Pon 10 Maj, 2010 Jedna ładna a druga z politechniki/watu
Ja osobiście używam eKonta w mBanku - bardzo wygodna obsługa, płacę tylko jakieś ubezpieczenie karty za 1,70zł za pół roku, wpłatomaty pod ręką, infolinia całą dobę (co się czasem przydaje ), nie narzekam zupełnie na nic, do tego jeszcze darmowa lokata.
Swego czasu miałem konto osobiste w Kredyt Banku i pamiętam tylko, że golili jak za zboże za wszystko co się dało.