No to jest kurfa SKANDAL ,zeby ze 164 zarejestrowanych użytkowników tylko 6 było zainteresowanych jazda po torze
Zainteresowanych to jest pewno więcej...
Mi się kurfa fundusze skończyły przez remont chałupy
A dzisiaj się okazało, że na szybko musiałem zapłacić za oryginalną maglownicę w ASO do Punto Stf - Śro 19 Maj, 2010
kosmita napisał/a:
będą świadkowie, że robisz 1:03
heh KarQ miał na myśli, że radom to okolice 40sek/kółko...kosmita - Śro 19 Maj, 2010 Wiem że to miał na myśli, chciałem tylko nawiązać do wątpliwości jakie niektórzy mieli odnośnie czasów PGiego PGmaster - Śro 19 Maj, 2010 Golfy nie skrecaja i stad te watpliwosci kosmita - Śro 19 Maj, 2010 Zawsze możesz sprawdzić golfika w ofrołdach Stf - Śro 19 Maj, 2010
PGmaster napisał/a:
Golfy nie skrecaja i stad te watpliwosci
liczę na 2 kółka na prawym wróóóóćććć!! lewym !!PGmaster - Śro 19 Maj, 2010
Stf napisał/a:
PGmaster napisał/a:
Golfy nie skrecaja i stad te watpliwosci
liczę na 2 kółka na prawym wróóóóćććć!! lewym !!
Wezmiesz s3 to pomyslimy Stf - Śro 19 Maj, 2010 chcesz tego ? Michał - Śro 19 Maj, 2010 kawalerski 3 dniowy nad możem czy radom .... hmmmm ... ?
KAWALERSKI !!Anonymous - Czw 20 Maj, 2010 a mnie wkurw bierze ..... 106tka belka po regenracji .... kubły w środku i tor poza nami, bo jednak o 5:00 5.06 startujemy na chorwacje .... Marek23 - Czw 20 Maj, 2010
k-mart napisał/a:
maras wpadaj 106, ja tez sie moze pojawie.
dasz sie karnac jedno lajtowe
Kej,na pewno będzie fajnie,ale nie mam kasy,żeby trenowac clio, a potem jeszcze 106 się karnąc do Radomia. Trzeba się na czymś skoncentrowac...mi - Czw 20 Maj, 2010
Młody Papież napisał/a:
eM napisał/a:
Młody Papież napisał/a:
mam nadzieje, że nikogo to nie interesuje, ale postaram się pojawić... od tygodni oczekuje na czesci wiec jeden ch.j to wie czy zdąże...
interesuje, przyjezdzaj skodom albo z bartem
a to moze w takim razie przyjade skodo z bartem dobry pomysł
Ej, Karwia! A kto mje weźnie?!anjas - Czw 20 Maj, 2010
mi napisał/a:
Ej, Karwia! A kto mje weźnie?!
ale do Radomia czy już tam na miejscu? strick - Czw 20 Maj, 2010