hmmm strick - Czw 05 Sie, 2010 Do niego, to chodzi Anonymous - Pon 09 Sie, 2010 co do wakacyjnych wypadów to moge polecić znajomego i biuro które prowadzi wspólnie z żoną: Wspaniałe Podróże - www.wspanialepodroze.pl
Są agencja podróży więc mają wycieczki zarówno z Itaki, Delty, Rainbow itd itd
Plus taki że dobiorą fajny wyjazd z szerokiej palety, a nie musza sie ograniczyc do swojego biura. Można się powoać na mnie - Michała Flajszera. Cen Wam przez to pewnie lepszych nie zrobia bo chyba nie mogą i to jakos jest w przepisach o turystyce okreslone że wszyscy musza miec takie same, ale zaproponuja dobry wyjazd, pewny, i wyhacza jakiegos fajnego lasta. Rok temu, ale w czerwcu Piotek proponował mi wyjazd do Turcji 5*, Ultra AllInclusive, samolotem ale juz nie pamietam czy na 7-10 czy 14 dni za 699zł. Polecam bo maja pojecie i smiecia szczegolnie jak sie na mnie powolacie Wam nie wcisna:)
Rok temu polecili mi Bułgarie i miejscowosc Słoneczny Brzeg, Ewa dobrała nam ciekawy hotel***, do plaży mieliśmy z 30m, plaża czysta, mięciutki piaseczek, a na dole cała promenada, dziesiatki knajpek w ktorych drinki po przeliczeniu na nasze były po 6-7 zł, a piwo po 2 zł. Tak więc bylismy baaardzo zadowoleni, i tez polecam Bulgarie. tak tam jest: http://www.google.pl/imag...iw=1680&bih=865
GeKo szukał czegoś dla rodziców - Bułgaria jest really good! Tanio, ladnie, duzo sie pozmienialo od Bułgarii z czasow PRL Teraz to taka mała Hiszpania jest. Woda 27-28 st, pogoda niezla, tanio mozna zjesc i wypic. Jak ktos nie chce imprezowac to nie musi wieczorem wychodzic na promenade tylko posiedziec w hotelu. I mysle ze do 2tys to bylaby dobra oferta.PiTT - Pon 09 Sie, 2010 fajna opcja, pewnie mogą wyszukać też jakbym się odezwał z Wawy?
byłem w Bułgarii w okolicach Sozopolu w 2003r i wtedy było widać jak tam budują
browarek na plaży po 80gr.
żarcie full na 2 osoby ok 10-15zł.
ceny kosmos
aaa... Bułgarki są niesamowite
edit: cofam pytanie bo na stronie jest kontakt do Warszawskiego biura
dzięki za namiar, warto coś takiego zachowaćRasputin - Pon 09 Sie, 2010
Cytat:
byłem w Bułgarii w okolicach Sozopolu w 2003
Byłem i polecam własnie Sozopol. Złote Piaski odradzam. Masa turystów,wszędzie tłoczno i brudno a o miejsce na plazy trzeba walczyć jak we Władku!! Co do cen alko w Bułgarii chyb nigdzie nie ma tak atrakcyjnych. Nie polecam dla podatnych na alkohol
Dojazd najlepiej własny,bo autokarem to szmat czasu i brak komfortu. A jazda po serpentynach w Rumunii - bezcenne.
O ile sie nie mylę PKP otworzyło połączenie Warszawa-Burgas,więc jakaś alternatywa jest.PiTT - Pon 09 Sie, 2010
Rasputin napisał/a:
Cytat:
byłem w Bułgarii w okolicach Sozopolu w 2003
Byłem i polecam własnie Sozopol. Złote Piaski odradzam. Masa turystów,wszędzie tłoczno i brudno a o miejsce na plazy trzeba walczyć jak we Władku!! Co do cen alko w Bułgarii chyb nigdzie nie ma tak atrakcyjnych. Nie polecam dla podatnych na alkohol
Dojazd najlepiej własny,bo autokarem to szmat czasu i brak komfortu. A jazda po serpentynach w Rumunii - bezcenne.
O ile sie nie mylę PKP otworzyło połączenie Warszawa-Burgas,więc jakaś alternatywa jest.
no właśnie podróż samochodem przez Rumunię zapamiętam do końca życia Anonymous - Wto 10 Sie, 2010 PiTT, co do Twojego pytania to jak sam zreszta zdazyles zobaczyć maja biuro w Wawie, ale mnie tam nie znaja, wiec jak cos to tyrknij do Piotra/Ewy do Krakowa, powiedz że masz ode mnie kontakt i wtedy Cie jakos przekierują do tej kobitki z Warszawy żeby było wiesz a nie jak z ulicy:)
Bo prawda taka że czy sie wyda 1800 czy 1850 czy nawet 1950 to nie robi roznicy jesli w gre wchodzi opcja udane wakacje - zwalone wakacje
Teraz kumpel był w Grecji, a jakos w czerwcu w Chorwacji. No to mowil ze Grecja super, a Chorwacja...10 lat temu bardziej mu sie podobalo, srednio trafili z pogoda i drogo.
W Grecji podobno ceny całkiem znośne, i bardzo przyjemnie, smacznie i w ogole. On jechał z Antałka, bez wyzywienia, autokarem za jakies smieszne pieniadze, ale mowi ze warto.
Co do tej Bulgarii to rok temu byłem tez autokarem wlasnie, poniewaz jakos nie bylo z kim wiecej niz dziewczyna jechac, a tez mialem gorsza sytuacje bo do dyspozycji mialem akuratnie tylko rajdówke:) Auto by dojechalo na pewno, nie wiem tylko jak my bysmy to przetrwali;) Ale autokar calkiem spoko, wygodny, klimatyzowany, a czasowo podobnie jak samochodem, bo nie bylo wiekszych przerw oprocz sikania, a wiadomo ze autem na raz moze byc ciezko obrocic.
Fakt, żal d.. sciskal ze nie mozna po tych zakretach samemu poprowadzic ale coz...moze za rok?
A z Bulgarkami....rozne bywaja;) ale fakt, jest czym oko nacieszyc. Znajomy byl z kolei niedawno w Tajlandii....powiedział krotko: RAJ heheM - Wto 10 Sie, 2010 Bułgaria - nigdy więcejStacho - Wto 10 Sie, 2010 Ja byłem w tym roku z dziewczyną i rodzicami w Italii w Alba Adriatica Apartament wynajęty przez interhome ale gadałem z właścicielem dał mi namiary i jak by ktoś chciał pojechać nie przez bióro to za 2 tygodnie wyjdzie coś koło 2500zł za wynajem całego apartamentu 4 osobowego CHRZANEK - Nie 15 Sie, 2010 Myślę że na temat.
Przyjaciółka mojego kumpla miała jechać w środę na wczasy.
Niestety ktoś z rodziców dostał wczoraj udaru mózgu.
Potrzebują na biegu "sprzedać" wczasy:
Kraj: Turcja
Data wylotu: 18.08 godz 4:20 trzeba być na lotnisku okęcie
Data przylotu: 26.08 godz 5:00
Miejscowość: Alanya
Hotel: Kleopatra Gondola (350m od plaży)
All Inclusive
Cena pierwotna za 2 osoby 2998pln, w związku z zaistniałą sytuacją rozważą każdą poważną propozycje.
Nie pośrednicze dlatego podaję namiar do mojego kolegi który dał mi to info:
GRZEGORZ NIEDZIOŁKO - 513 172 684
Aktualne, pilne, jak ktoś zainteresowany to dzwonić i nie czekać!!!Bad-i - Nie 15 Sie, 2010
CHRZANEK napisał/a:
Miejscowość: Alanya
Hotel: Kleopatra Gondola (350m od plaży)
All Inclusive
Cena pierwotna za 2 osoby 2998pln
To chyba jakis zart?!?! 2 osobay za 2.998 pln????
Co to za hotel? Ja rozumiem ze Turcja droga nie jest ale 1.500 za osoba all inclusive to BARDZO dobra cena (albo hotel jest MEGA chłosta)KarQ - Nie 15 Sie, 2010 Bad-i, nie wiem jak z Turcją, ale moja kobieta udała się na Rodos do bardzo fajnego hotelu w Faliraki za 1.800.
Wycieczka zamówiona na 3 tygodnie przed wylotem.
Ale np. ta sama wycieczka dzień później wisiała 2.800, więc wszystko zależy od dnia i czasu kupna.Bad-i - Nie 15 Sie, 2010
KarQ napisał/a:
Bad-i, nie wiem jak z Turcją, ale moja kobieta udała się na Rodos do bardzo fajnego hotelu w Faliraki za 1.800.
mozesz rozwinac co to jest dobry hotel?? (na rhodos bylem kilka razy i jestem ta wyspa zdegustowany)
p.s. rozumiem ze to bylo 1.800 x 2 czyli 3.600 a to juz spora roznicaKarQ - Nie 15 Sie, 2010
Bad-i napisał/a:
mozesz rozwinac co to jest dobry hotel?
fak, a co to w ogóle jest za pytanie. Dla mnie może być dobry ananas, a dla Ciebie schabowy...
Chodzi o to, żeby było czysto schludnie i przyjemnie.
PS. Cena za osobę, ale np. poniżej 1,5k można było wybrać Kretę.
jak to co to za pytanie, albo mieszkasz w koopie albo w dobrym hotelu..... Jezeli nie rozumiesz pytania to nie odpowiadaj. Schabowego mysle ze w Grecji nie dostaniesz (co innego z ananasem) a nie o zarcie w tym wszystkim chodzi. Jezeli ktos pojechal za 3.600 na tydzien all incl. do tego hotelu ktory podales w linku to dobra cena - fakt
p.s. co chwile edytujesz posty i ciezko sie do nich odnosic. Ale jezeli wycieczka kosztuje ponad 2 k a pozniej spada na 1.6 to znaczy ze to jest fajna promocja ( nie normalna cena po ktorej rezerwujesz wczasy pol roku wczesniej)