Bad-i - Śro 30 Cze, 2010 nie należe do tych delikatnych Anonymous - Czw 01 Lip, 2010 dowiedziałeś się? bo nie wiem czy mam kupować bilet powrotny Bad-i - Czw 01 Lip, 2010
Marcel 08 napisał/a:
dowiedziałeś się? bo nie wiem czy mam kupować bilet powrotny
hotel reservirenAnonymous - Pią 02 Lip, 2010 no i pięknie matt - Pią 02 Lip, 2010 panowie a ja poważnie pytam o jakiegoś pilota z doświadczeniem co by śmignął ze mną Krakowski bez pomiaru, chodzi głównie o podszlifowanie opisu i naukę, jest tu spora grupka siedząca w klimatach rajdowych więc może ktoś by pomuk
pozdr. mattAnonymous - Sob 03 Lip, 2010 ja jade z chłopkami jako koordynator na czw i pt bo w sob musze być w pracy 106 - Śro 07 Lip, 2010 lista zgloszen
http://www.rajd-krakowski...gloszen2010.pdf
43 Przem_106 - Śro 07 Lip, 2010 No no, klasa Wam obrodziła i jest się z kim scigac! Na Nasze nieszczęscie N2 tez obrodziło.
Moze ktos mi odpowiedziec czy Hankiewicz moze spowrotem jechac w RPP na licencj R2?Jacek - Śro 07 Lip, 2010
Moze ktos mi odpowiedziec czy Hankiewicz moze spowrotem jechac w RPP na licencj R2?
tez mnie to zastanawia.. z tego co czytalem reg przed sezonem to obnizenie
licencji moze byc tylko przed sezonem, przed pierwsza runda, w trakcie sezonu
sie nie da.martin.h - Śro 07 Lip, 2010
106 napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Moze ktos mi odpowiedziec czy Hankiewicz moze spowrotem jechac w RPP na licencj R2?
tez mnie to zastanawia.. z tego co czytalem reg przed sezonem to obnizenie
licencji moze byc tylko przed sezonem, przed pierwsza runda, w trakcie sezonu
sie nie da.
Możliwe jest wydanie międzynarodówki na jeden rajd, w ostatnim WRC coś chyba o tym pisało.
EDIT: chyba jednak nie w WRC, ale gdzieś ostatnio coś takiego czytałem.jarek-malopolska - Śro 07 Lip, 2010 Radek Pogan jedzie.. a mostek w tym roku w Łapanowie nie jedzie... ? Bad-i - Śro 07 Lip, 2010 Ciekawy jestem konfrontacji Janik vs Hankiewicz w C2kach 106 - Śro 07 Lip, 2010 jak nie bedzie awari to na pewno wysoko tez bedzie krecioch...
edit: 16 aut w A6 to w 8mce pasuje byc tak zeby jakie punkty z tego byly
qbus jak przygotowania do rajdu? Przem_106 - Śro 07 Lip, 2010 No w klasie nie macie turystow. Wszyscy kierowcy z A6 prezentują dobry lub bardzo dobry poziom.
Jesli cała klasa będzie na mecie i uda wam się wbic w TOP 8 to będzie rewelacja. Trzymam kciuki i mam nadzieje do zo.... w Rzeszowie