Dla mnie motoryzacyjnym marzeniem do zrealizowania w najblizszych latach jest B16B ktory po kilku modach kreci na ponad 10k rpm przy wykresie mocy ktory obrazuje maksymalna wartosc w KM WLASNIE przy 10k rpm. Po prostu silnik rzedowy ktory kreci sie jak wiertarka.
Powodzenia Ci życzę misiek86electro - Śro 16 Cze, 2010 Czyżby zapachniało ironią?? vitesse - Śro 16 Cze, 2010
eM napisał/a:
Ryba napisał/a:
Dla mnie motoryzacyjnym marzeniem do zrealizowania w najblizszych latach jest B16B ktory po kilku modach kreci na ponad 10k rpm przy wykresie mocy ktory obrazuje maksymalna wartosc w KM WLASNIE przy 10k rpm. Po prostu silnik rzedowy ktory kreci sie jak wiertarka.
Powodzenia Ci życzę
chyba worka z kasa misiek86electro, napewno nie masz wykresu z hamowni ? Ryba - Śro 16 Cze, 2010
eM napisał/a:
Ryba napisał/a:
Powodzenia Ci życzę
a dziękuję, dziękuję
vitesse napisał/a:
eM napisał/a:
Ryba napisał/a:
Powodzenia Ci życzę
chyba worka z kasa misiek86electro, napewno nie masz wykresu z hamowni ?
w 50k się zamykam ze wszystkim misiek86electro - Śro 16 Cze, 2010 vitesse, nie mam jak dojdzie do skutku z dolotami zrobię wydech to jadę na hamownie.strick - Śro 16 Cze, 2010
misiek86electro napisał/a:
vitesse, nie mam jak dojdzie do skutku z dolotami zrobię wydech to jadę na hamownie.
A nie lepiej tez teraz, by wiedziec ile nowe zabawki dały?misiek86electro - Śro 16 Cze, 2010 Trochę szkoda kasy ale zrobie poczekam jak chłopaki z krk zmobilizują sie na konkrety termin i sie podłącze jarek-malopolska - Śro 16 Cze, 2010 Uważam tak samo jak strick..jeśli chcesz się bawić w mody wypadałoby najpierw zmierzyć serie, by wiedzieć co dał wydech czy dolot jeśli co kolwiek dadzą Bonczek - Czw 17 Cze, 2010
Raz w życiu przeciągnąłem mocniej i nie skończyło się to dobrze
Co się stało?
Ryba napisał/a:
Dlatego w Hondzie CRX ktora planuje zbudowac za ~2 lata, bede mial silnik B16B
Za 2 lata rozumiem, zaczynasz budowę?Ryba - Czw 17 Cze, 2010
Bonczek napisał/a:
Co się stało?
Ryba napisał/a:
Za 2 lata rozumiem, zaczynasz budowę?
Juz zaczynam gromadzic czesci
Myslalem o Nowym Civiku SI, potem liczylem ze nowa CRZ bedzie miala jakis modny silnik a tu hybryda
Jednak chyba jako next step bedzie CRXBonczek - Czw 17 Cze, 2010 PW Ryba misiek86electro - Czw 17 Cze, 2010
Bonczek napisał/a:
Co się stało?
rozszczelnienie, chyba cisnienie za duzo przyyebało było minęło wszystko juz jest ok i staram sie nei ciagnać do samego końca Franek - Czw 17 Cze, 2010
Bonczek napisał/a:
PW Ryba
Bonczek, chyba nie sprzedajesz swojego projektu?Bonczek - Czw 17 Cze, 2010 Chyba nie vitesse - Wto 22 Cze, 2010
Ryba napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Co się stało?
Ryba napisał/a:
Za 2 lata rozumiem, zaczynasz budowę?
Juz zaczynam gromadzic czesci
Myslalem o Nowym Civiku SI, potem liczylem ze nowa CRZ bedzie miala jakis modny silnik a tu hybryda
Jednak chyba jako next step bedzie CRX
juz gromadzisz ? no tak w koncu opon juz w pokoju nie masz to miejsce na graty sie zrobilo