Jacek - Czw 17 Cze, 2010 w takim razie proponuję spojżeć na materiały w autach w salonie a nie u sąsiada pod blokiem z lat '80mi - Czw 17 Cze, 2010 dzik - Czw 17 Cze, 2010 OutlanderPiTT - Czw 17 Cze, 2010 dla dziewczyny to zdecydowanie vitara albo rav4Anonymous - Czw 17 Cze, 2010
Bad-i napisał/a:
Marcel ze tak zapytam.... po co takie "turne" ??
bo tak
saxorulez napisał/a:
to rozumiem w ramach kupienia Tiguana??
nie do Q5
Mick napisał/a:
Gdybyś się decydował na BMW X1 to
jakie i za ile ? z kratą?
Bonczek napisał/a:
Subaru Forester Boxxer Diesel
odwiedzimy
Cytat:
www.toyota-bytom.pl
wieczorem prześlemy mail'a
Dziś bylismy w Land Rover'ze
2.2D manual skrzynia ogolnie MISTRZ wg nas cena przekracza budżet ale ogolnie WIELKI + za obsługę i salon na Waszyngtona
ponadto Mitcar na Puławskiej i jeździliśmy Outlanderem cena 130k i musze przeznać,że gdyby wsadzili tam cichszy silnik a nie na pompo-wtryskiwaczach to SUPER, walory jezdne +, przstrzeń w środku +, bagażnik +, car audio w serii W+, obsługa na początku słabo poźniej +Mick - Czw 17 Cze, 2010 tak z kratą, diesel X-drivekosmita - Czw 17 Cze, 2010
Marcel 08 napisał/a:
gdyby wsadzili tam cichszy silnik a nie na pompo-wtryskiwaczach to SUPER
To może 2.2 DI-D (czyli HDI) ? 155KM i CRstrick - Czw 17 Cze, 2010
Marcel 08 napisał/a:
gdyby wsadzili tam cichszy silnik a nie na pompo-wtryskiwaczach to SUPER
Potem juz tego tak nie słychac, a po programie o wiele lepiej jezdzi.
To moze postaraj sie jeszcze przejechac wrsja 2,2.kosmita - Czw 17 Cze, 2010
Cytat:
Potem juz tego tak nie słychac, a po programie o wiele lepiej jezdzi.
A propo programu : nie warto robić tego z gwarancją w serwisie Mitsu, bo dostaje się tylko "gwarancję". W przypadku jakiejkolwiek awarii za granicą może być słabo.strick - Czw 17 Cze, 2010
kosmita napisał/a:
nie warto robić tego z gwarancją w serwisie Mitsu, bo dostaje się tylko "gwarancję".
Box RallyArt daje 2KM
Mojemu staremu nie sprawdzaja oprogramowania silnika przy przegladach Walle - Czw 17 Cze, 2010
dzik napisał/a:
Outlander
Do wyboru - citroen, peugeot lub mistu - to samo prawie auto.kosmita - Czw 17 Cze, 2010
strick napisał/a:
Box RallyArt daje 2KM
Mojemu staremu nie sprawdzaja oprogramowania silnika przy przegladach
Nie wiem ile ten box(a nie program po prostu? ) daje. Przy przeglądach nie sprawdzają, ale jak coś poleci to mogą sprawdzić. O ile tam, gdzie kupione było auto załatwią to na korzyść klienta, to za granicą w ASO powiedzą Ci, że tuningowany i nie ma gwarancji.strick - Czw 17 Cze, 2010
kosmita napisał/a:
Nie wiem ile ten box(a nie program po prostu? )
Na pewno box.
kosmita napisał/a:
Przy przeglądach nie sprawdzają, ale jak coś poleci to mogą sprawdzić.
Czasami podobno sprawdzaja, albo jak jest jakies uaktualnienie to wgrywaja. Ale jak sa spoko ludzie w serwisie, to sie mówi, ze maja tam nie zagladac i jest git Gaydek - Czw 17 Cze, 2010
Marcel 08 napisał/a:
X3 to już wydatek 200k
Marcel, może Cię to zainteresuje http://warszawa.bmw-bawar...nosci/1271.html . Wiem, że na dniach wchodzi nowa X3, ale zdaje się, że to dobra oferta.Maciusiowy - Pią 18 Cze, 2010
strick napisał/a:
Jezeli mial bym teraz kupowac mniejszego SUV'a to wybierał bym pośród Q5, GLK, XC60, X3.
Q5 - brzydal i kupa,
GLK - brzydal,
X3 - stary brzydal,
XC60 - całkiem spoko
osobiście jednak nie kupiłbym takiego małego SUV'a, bo te samochody nie mają sensu, ani to ładne, ani szczególnie pojemne, tym bardziej nie szybkie...a i w terenie dupa, bo na pierwszej lepszej trawie się zakopie