proszę się nie śmiać, zdarzały mi się "stuki" w maluchu z jednym kubłem na pokładzie mi - Śro 21 Lip, 2010 właśnie - co u córki? Bart - Śro 21 Lip, 2010 zjedz kupę, sieniarzu Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 Bart - Śro 21 Lip, 2010 Andre, piliśmy razem? Jesteś kórewsko chamski!Anonymous - Śro 21 Lip, 2010 Piliśmy,możesz nie pamiętać. Już mogę być chamski?
GeKo - Śro 21 Lip, 2010 Twingo 1 było w jakimś teście jedyne auto w którym dało się fotele na płasko rozłożyć tak że tworzyło całkiem przywoity kurwi dołek mi - Śro 21 Lip, 2010
bart napisał/a:
zjedz kupę, sieniarzu
liż granatowy welur! (mówię od razu - nie piliśmy razem, ja po piciu rzygam do wanny)Janusz - Śro 21 Lip, 2010
GeKo napisał/a:
Twingo 1 było w jakimś teście jedyne auto w którym dało się fotele na płasko rozłożyć tak że tworzyło całkiem przywoity kurcze dołek
i tylna kanapa jest przesuwna M - Śro 21 Lip, 2010
Janusz napisał/a:
GeKo napisał/a:
Twingo 1 było w jakimś teście jedyne auto w którym dało się fotele na płasko rozłożyć tak że tworzyło całkiem przywoity kurcze dołek
i tylna kanapa jest przesuwna
Widze ze przeżyliście razem piękne chwile
saxorulez - Śro 21 Lip, 2010 w saxo przesuwamy oba fotele do przodu i mieszczą sie dwie dupy i kierowca kaco_d - Śro 21 Lip, 2010 stuk... puk...
- kto tam?
- Satanista!
- nie wierze...!
- Jak Boga kocham!!!kaco_d - Śro 21 Lip, 2010 stuk...stuk...!
- kto tam?
- merry!
- jaka merry?
- merry christmas!
pfff
to tak do stukaniaKonradMK - Czw 22 Lip, 2010 stuk... stuk...!
- proszę!
- ...