To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dziewczęta wyłączają mi

M - Nie 03 Paź, 2010

Pochwa dla Loko!
Dziękówa

Loko - Sob 30 Paź, 2010

Nadchodzi nowy miesiąc, więc może czas na nowy baner ;) myśle ze częstsze zmiany będą fajnym urozmaiceniem.

Prozycja:

martin.h - Sob 30 Paź, 2010

Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu. Zrobić powiedzmy 10 i niech są wybierane losowo.
A jeśli nie to jestam za 205'tką kubasa :jupi:

iQ - Sob 30 Paź, 2010

martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu

:]

iQ napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu

:]

:*

Loko - Sob 30 Paź, 2010

martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu. Zrobić powiedzmy 10 i niech są wybierane losowo.

Nie ma sprawy, musisz tylko się wykazać i ogarnąć ten temat od strony IT ;) , resztę biorę na siebie.

Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:

Nie ma sprawy, musisz tylko się wykazać i ogarnąć ten temat od strony IT ;) , resztę biorę na siebie.

Ja mogę ogarnąć od strony LSD :rotfl: Na IT się nie znam, ale Maciek coś pisał, ze może to ogarnąc.

Loko - Sob 30 Paź, 2010

martin.h napisał/a:
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:

Ja mogę ogarnąć od strony LSD :rotfl:
Nie podejrzewałem że bierzesz kwasy, sprawiasz na żywo wrażenie bardzo grzecznego chłopca powiedział bym nawet eksperta, chociaż po tej muzyce można było się tego spodziewać ;D

Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:

Ja mogę ogarnąć od strony LSD :rotfl:
Nie podejrzewałem że bierzesz kwasy

Bo ja nie biorę, tak tylko się wygłupiam ;)

iQ - Sob 30 Paź, 2010

cicha woda brzegi rwie :>
Gaydek - Sob 30 Paź, 2010

;)

kubas - Sob 30 Paź, 2010

Propozycja loko jest super !! :jupi:

choć pug wtedy jeszcze był w słabej dyspozycji...

M - Nie 31 Paź, 2010

Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:

Od strony IT to nie ma żadnego problemu tylko niech Martin narucha tyle bannerów
Loko - jeszcze potrzeba tło po nawigację i mogę wrzucać
Następną poproszę hondę :D

iQ - Nie 31 Paź, 2010

M napisał/a:

Następną poproszę hondę :D

:jupi: :jupi: :jupi:

Jaco - Nie 31 Paź, 2010

Ja też uważam, że opcja ze zmianą po odświeżeniu jest bardzo fajna..

Nie mogę odszukać tej fotki, ale fajnie by się prezentowało zdjęcie jak Badiemu odpada koło na rajdzie już nie wiem którym... :>

Taki rajdowy akcencik :)

EDIT: http://forum.hothatch.org...r=asc&start=255 tutaj są te foty