M - Nie 03 Paź, 2010 Pochwa dla Loko!
DziękówaLoko - Sob 30 Paź, 2010 Nadchodzi nowy miesiąc, więc może czas na nowy baner myśle ze częstsze zmiany będą fajnym urozmaiceniem.
Prozycja:
martin.h - Sob 30 Paź, 2010 Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu. Zrobić powiedzmy 10 i niech są wybierane losowo.
A jeśli nie to jestam za 205'tką kubasa iQ - Sob 30 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu
martin.h - Sob 30 Paź, 2010
iQ napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu
Loko - Sob 30 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu. Zrobić powiedzmy 10 i niech są wybierane losowo.
Nie ma sprawy, musisz tylko się wykazać i ogarnąć ten temat od strony IT , resztę biorę na siebie.martin.h - Sob 30 Paź, 2010
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ja bym wolał to o czym już ktoś wspomniał, nowy baner przy każdym odświerzeniu. Zrobić powiedzmy 10 i niech są wybierane losowo.
Nie ma sprawy, musisz tylko się wykazać i ogarnąć ten temat od strony IT , resztę biorę na siebie.
Ja mogę ogarnąć od strony LSD Na IT się nie znam, ale Maciek coś pisał, ze może to ogarnąc.Loko - Sob 30 Paź, 2010
martin.h napisał/a:
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Nie ma sprawy, musisz tylko się wykazać i ogarnąć ten temat od strony IT , resztę biorę na siebie.
Ja mogę ogarnąć od strony LSD
Nie podejrzewałem że bierzesz kwasy, sprawiasz na żywo wrażenie bardzo grzecznego chłopca powiedział bym nawet eksperta, chociaż po tej muzyce można było się tego spodziewać martin.h - Sob 30 Paź, 2010
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Ja mogę ogarnąć od strony LSD
Nie podejrzewałem że bierzesz kwasy
Bo ja nie biorę, tak tylko się wygłupiam iQ - Sob 30 Paź, 2010 cicha woda brzegi rwie Gaydek - Sob 30 Paź, 2010
kubas - Sob 30 Paź, 2010 Propozycja loko jest super !!
choć pug wtedy jeszcze był w słabej dyspozycji...M - Nie 31 Paź, 2010
Loko napisał/a:
martin.h napisał/a:
Od strony IT to nie ma żadnego problemu tylko niech Martin narucha tyle bannerów
Loko - jeszcze potrzeba tło po nawigację i mogę wrzucać
Następną poproszę hondę iQ - Nie 31 Paź, 2010
M napisał/a:
Następną poproszę hondę
Jaco - Nie 31 Paź, 2010 Ja też uważam, że opcja ze zmianą po odświeżeniu jest bardzo fajna..
Nie mogę odszukać tej fotki, ale fajnie by się prezentowało zdjęcie jak Badiemu odpada koło na rajdzie już nie wiem którym...