w cenniku na stronie hundaj sonata stoi 68tys, w wersji podstawowej ma wiecej wyposazenia niz te mniejsze w super wersjach, silnik 2.0 164 km, samochod innej klasy a moze jeszcze by sie pare tys od dilera stargowalo
to nie jest gupi tok rozumowania. Jest też Magentis - jeszcze kilka groszy tańszy (od niecałych 60kzł), też dość wypchany, konserwatywny stylistycznie, wielki. Tylko zaraz następca będzie...Jakarti - Śro 18 Sie, 2010 ej.. to ja powiem cos za Freemana bo mialem niedawno z nim przyjemnosc rozmawiac.
renault fluence - 54 tys - dobrze wyposazony, spodobal mi sie ten samochod bardzo. wczesniej uwazalem, ze to zwykle wozidlo i pewnie drogie.. a to dosc duzy samochod i wyglada bardzo ladnie przy blizszym poznianiu Bart - Śro 18 Sie, 2010 tylko, że fluence to taki trochę sedan na rynki krajów trzeciego świata, coś jak fiat linea Jakarti - Śro 18 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
tylko, że fluence to taki trochę sedan na rynki krajów trzeciego świata, coś jak fiat linea
so what? ma byc do 60 szymlorek - Śro 18 Sie, 2010 Za 62k pln można wyjechać z salonu Octavią Mint 1.2 tsi 105psWalle - Śro 18 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
tylko, że fluence to taki trochę sedan na rynki krajów trzeciego świata, coś jak fiat linea
Oj nie bardzo. Linea jest na bazie Punto - klasa B, a Fluence na bazie Megane - a to już jest chyba kompakt czyż nie??? Walle - Śro 18 Sie, 2010
szymlorek napisał/a:
Za 62k pln można wyjechać z salonu Octavią Mint 1.2 tsi 105ps
Świetny wybór jeśli chodzi o osobę z tematu - chyba - tak myślę. Jakościowo jest dużo lepiej niż w Octavii Tour, miejsca z tyłu przyjemnie, ustawny i duuuży bagażnik i całkiem dynamiczny silnik.Yarko - Śro 18 Sie, 2010
Walle napisał/a:
całkiem dynamiczny silnik.
1.2 tsi 105ps ?
ile waży ten samochód ?Jakarti - Śro 18 Sie, 2010 mysle, ze w tym przypadku nie mowimy o dynamice typu hot hatch Bart - Śro 18 Sie, 2010
Walle napisał/a:
Żydomason napisał/a:
Oj nie bardzo. Linea jest na bazie Punto - klasa B, a Fluence na bazie Megane - a to już jest chyba kompakt czyż nie???
napisałem, że te samochody są tej samej wielkości? Yarko - Śro 18 Sie, 2010 to dobry silnik do polo, w ostateczności jakieś golfiny, Octavia mint to duży samochód.anjas - Śro 18 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
napisałem, że te samochody są tej samej wielkości?
napisałeś. Sam widziałem!bizon - Śro 18 Sie, 2010 kurcze, 1.2 w oktawi to chyba troche malo moze byc nie to, ze kierownik rajdowiec, ale do tej pory mial 2.3l r5. ciekawe jak to jezdzi.Yarko - Śro 18 Sie, 2010
bizon napisał/a:
ciekawe jak to jezdzi.
nie jeździ bizon - Śro 18 Sie, 2010 to odpada, rozmawialem wlasnie z kierownikiem i mowi, ze ma fanaberie, ze bedzie chcial czasem ruszyc spod domu do kiosku po fajki, a nie tylko parkowac