Techniczne - Clio Sport 2002, problemy z silnikiem
Jaco - Pią 10 Wrz, 2010
martin.h napisał/a:
U mnie też ubywało płynu, plam żadnych nie było, dopiero jak pomylony się chłodnica było wiadomo skąd były przecieki. Kapało na zderzak stąd żadnych plam pod samochodem
Mi się chłodnica "pociła" ( była już stara i zmęczona) i płyn znikał w tajemniczych okolicznościach Marek23 - Pią 10 Wrz, 2010 Cieknie z okolic uszczelki. Wiec albo typ nie potrafi polozyc nowej uszczelki albo jakies czary mary. W sumie mi to jedno,mam drugi silnik i juz sie tym szajsem nie przejmuje...ade - Sob 11 Wrz, 2010 moze jakies mikro pekniecia.. bloku glowicy?? udalo sie dokladnie zlokalizowac miejce wycieku?? sa miejsca gdzie przeswietlaja czesci w poszukiwaniu jakichs uszkodzen...Marek23 - Sob 11 Wrz, 2010 Juz nie ruszam niczego, czekam na nowego mechanika. Dam znac w czym byl problem...Jakarti - Sob 11 Wrz, 2010
Marek23 napisał/a:
Juz nie ruszam niczego, czekam na nowego mechanika. Dam znac w czym byl problem...
kiedys sie wozilem tyle czasu z punto.. tez nikt nie wiedzial o co chodzi , a po prostu komp byl spsuty... i nie szlo isc..