To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - IS F vs. M3

kubas - Nie 26 Wrz, 2010

CHRZANEK napisał/a:
Stf jest jak Peugeot 205 GTI lub VW golf I GTI, pure hothatch, liczą się osiągi i władza nad samochodem (a nie odwrotnie)...

STF = Ostatni prawdziwy hothacheros
Ot taka moja obserwacja
(mam nadzieje że nikt się nie obruszył)

Ag.re.e !

e46 m3 smg jest mistrzem również w ogóle M-powery niszczą kopią jajca i w ogóle miszcz wyścig !

318is mi się marzy tak samo jakiekolwiek m3. Jazda takim samochodem to ciągły uśmiech na twarzy.

Janusz napisał/a:
Mi

przecież to gej który jeździ soulem i nie ma slicków do 205 a rocznie robi nią 205km ;D

Stf - Nie 26 Wrz, 2010

http://otomoto.pl/bmw-325-s50b32-C15315502.html

piękny...

Bart - Nie 26 Wrz, 2010

o ile się nie mylę - mi jeździ sieną i na jednośladzie, soula trzyma w garażu :]
rasta - Nie 26 Wrz, 2010

Nie wiem co wy z tą jakością, znajomy ma E92 czarne w czerwonej skórze. Wnętrze, totalny wypas, a pozycja za kierownica bajka.
MoRToN - Nie 26 Wrz, 2010

Stf napisał/a:
http://otomoto.pl/bmw-325-s50b32-C15315502.html

piękny...

masturbancja !

Loko - Nie 26 Wrz, 2010

It's bjutiful :D

Ej karwa kupmy sobie po 318 is i robimy puchar jak w angooli, tam napinają 320i i 318i jest fajny regulamin przewidujący dokładnie moc auta i zawierający fajne mody typu magiel skracający przełożenie kiery z z3 i inne, po prostu bajka puchar.:

strona
http://www.pbmwc.co.uk/

i youtube kanał z onboardami:
http://www.youtube.com/pr...1/0/UunMrWVTmp4

Jacek - Nie 26 Wrz, 2010

Loko, to kup dla nas po dwa i dajemy ;)
Loko - Nie 26 Wrz, 2010

Dobra lajt, tylko pamietaj, dla Ciebie wezmę takiego zmęczonego za 1500 zł, żebym mógł wygrywać ;D
Janusz - Nie 26 Wrz, 2010

Loko napisał/a:
Ej karwa kupmy sobie po 318 is i robimy

ja planuje tej zimy, ale raczje nie będzie is tylko zwykla :) na białym to i nawet 16 wystarczy :) Tylko kasę muszę zacząć zbierać :D

Loko - Nie 26 Wrz, 2010

No to jak kupisz to mam nadzieje na jakieś spotkanie i może też się przekonam :)
Janusz - Nie 26 Wrz, 2010

Loko napisał/a:
No to jak kupisz to mam nadzieje na jakieś spotkanie i może też się przekonam :)

tak poważnie to wszystko zależy od kumpla bo mamy kupić na spółę, (we dwóch jest optymalnie, nie za dużo, nie za mało ;p )
Jak kupie to na bank cos sie ogarnie, zreszta jak ien kupie to i tka zrobimy powtórke z zeszłej zimy, uporałem sie z ABS wiec bede chciał potrenować tez wolniejsze partie >60 km/h , bo przedtem ponizej 70 km/h było ciężko iść bokiem z lewej ;/ No i chce trenować miedzygaz, wiec podejrzewam ze sie zgłoszę po jakieś porady bo z tego co kojarzę to całkiem go już ogarniałeś :)

Loko - Nie 26 Wrz, 2010

No spóła to jest dobra sprawa przy takim aucie, chyba też muszę kogoś znaleźć :D , tylko kogoś takiego kto nie rozbija aut, żebyśmy chwile pojeździli :D
vitesse - Nie 26 Wrz, 2010

kubas napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Stf jest jak Peugeot 205 GTI lub VW golf I GTI, pure hothatch, liczą się osiągi i władza nad samochodem (a nie odwrotnie)...

Ot taka moja obserwacja

Ag.re.e !

e46 m3 smg jest mistrzem również w ogóle M-powery niszczą kopią jajca i w ogóle miszcz wyścig !

318is mi się marzy tak samo jakiekolwiek m3. Jazda takim samochodem to ciągły uśmiech na twarzy.

Janusz napisał/a:
Mi

przecież to gej który jeździ soulem i nie ma slicków do 205 a rocznie robi nią 205km ;D

a co to za bmw bez 6 garow ?

Anonymous - Nie 26 Wrz, 2010

vitesse napisał/a:
kubas napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:

Ot taka moja obserwacja

Ag.re.e !

Janusz napisał/a:
Mi

więc zeby mieć 6 garów kupujesz 320 przed 86 rokiem i masz piękna wąska lampę :)

Loko - Nie 26 Wrz, 2010

vitesse napisał/a:
kubas napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:

Ot taka moja obserwacja

Ag.re.e !

Janusz napisał/a:
Mi

A silnik s14 z m3 e30 ile ma cylindrów? ;)