671,52+671,52=1343,04 zl
Dziekuje, dobranoc, wobec tego bede myslał o wałkach pod seryjny osprzet koniec OT
dodaj do tego normalna cene walkow = wyjdzie i tak pare stow taniejsaxorulez - Sob 25 Gru, 2010 wrzucam 2100 PLN bruttojarek-malopolska - Sob 25 Gru, 2010
Bad-i napisał/a:
jarek-malopolska napisał/a:
671,52+671,52=1343,04 zl
Dziekuje, dobranoc, wobec tego bede myslał o wałkach pod seryjny osprzet koniec OT
dodaj do tego normalna cene walkow = wyjdzie i tak pare stow taniej
Wiem, wiem, chodziło mi o to, ze gdyby to była kwestia tylko zakupu wałków to juz by ich na pewno nie było, jeszcze za taka cene Barejka - Nie 26 Gru, 2010 saxorulez, a zapytam sie tak z czystej ciekawosci jakies ceny walkow pasujacych do serii? Czy nawet przy najdelikatniejszych walkch trzeba cos tam jeszcze dolozyc? Napewno Jarek tez jest ciekaw nawet jak w przyszlosci chcialbym zmeinic glowice na jp4 to walki podpasuja?kubas - Nie 26 Gru, 2010
Barejka napisał/a:
saxorulez, a zapytam sie tak z czystej ciekawosci jakies ceny walkow pasujacych do serii? Czy nawet przy najdelikatniejszych walkch trzeba cos tam jeszcze dolozyc? Napewno Jarek tez jest ciekaw nawet jak w przyszlosci chcialbym zmeinic glowice na jp4 to walki podpasuja?
z tego co wiem nie trzeba nic zmieniać i chyba na te wałki s± nowe dobre ceny saxorulez - Nie 26 Gru, 2010 Barejka,
sa profile nie wymagajace zadnych zmian, w zaleznosci od silnika (wiek konstrukcji, map sensor, przeplywka, pojemnosc i moc nominalna) jest to przyrost do kilku koni.
Sa tez walki wymagajce przeprogramowana ecu i nic poza tym czyli glowica,wydech i dolot zostaja seria. W przypadku C2 VTS daj ok 12hp w peaku, i ok 15hp w srednim zakresie. W przypadku ew10j4 mamy 20hp wiecej po walkach i programie.
Takze zawsze cos mozna ugrac,wszystko zalezy od potrzeb. Takie walki bez strojenia polecam glownie do nowych aut gdzie jest problem z dobrym programem, ewentualnie mamy zmienne fazy i problem z osoba ktora umie to ustawic. Do duzych pojemnosci takie walki tez maja sens.
W przypadku serii TU to polecam dobor lajtowych walkow 1321708 i programu to chyba najlepsze polaczenie. Na tym profilu zrobisz od 140KM do 170KM. Bo pomimo tego ze po zalozeniu najlagodniejszych walkow zauwazysz roznice, szczegolnie przy bezposrednich porownaniach z seryjnym autem. To wiem ze przyrosty kilka KM nikogo nie interesuja..jarek-malopolska - Nie 26 Gru, 2010
Barejka napisał/a:
Napewno Jarek tez jest ciekaw
a bedzie, pewnie na wiosne lub wczesne lato ale bedzie na pewno jak dojdzie do głowicy
Ja z zapytaniem moim przenosze sie do tematu "komercyjnego" zeby tu nie bruzdzic bad-iemu grzech - Wto 28 Gru, 2010 a jaki nr walków ma Bad-i ? 1321734 ?saxorulez - ¦ro 29 Gru, 2010 takBad-i - Pon 28 Mar, 2011 Panowie promocja - 1.400 wałki i 4 felgi od 205 GTI
Grzech nie wzi±ć jarek-malopolska - Wto 29 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
Grzech nie wzi±ć
czemu grzech nie wezmie, był wstepnie zainteresowany..
cena moim zdaniem b.d.. dawałes Bad-i ogloszenie gdzies poza forum ?
Bo mi sie wierzyc nie chce ze chetny sie na to nie znajdzie..