jarek-malopolska - Czw 09 Gru, 2010 Raczej wszystko to co dostepne na stronce ale nich sie Łukasz wypowie saxorulez - Czw 09 Gru, 2010 wszystko jest , bierzemy od producenta www.powerflex.co.ukmartin.h - Czw 09 Gru, 2010
saxorulez napisał/a:
Geje chce zrobić zamówienie w kolejnym tygodniu pasuje?? Przygotujcie sie na szybkie przelewy
Mi pasuje.jarek-malopolska - Pią 10 Gru, 2010
martin.h napisał/a:
saxorulez napisał/a:
Geje chce zrobić zamówienie w kolejnym tygodniu pasuje?? Przygotujcie sie na szybkie przelewy
Mi pasuje.
Mi tez pasi, jutro przycisne mikołaja za jajka.. moze wezme jeszcze przód Zamowienie z poczatkiem/koncem tygodnia?? proponuje ustalic konkretna date !! wasq - Pią 10 Gru, 2010 napisalem do nich do ktorej to jest fazy do nie tak dawna byly 2 rodzaje a teraz chuj tylko jeden zostalwasq - Pon 13 Gru, 2010 do clio II pasuje poducha z clio 1
Czy tylko ja nie widzę tam PFF85-206K ?Meehow - Wto 14 Gru, 2010 6. Meehow - PFF12-101 - 2 sztuki
PFF50-106 - 1 sztukajarek-malopolska - Śro 15 Gru, 2010 Łukasz kiedy realizacja?saxorulez - Śro 15 Gru, 2010 this week jeszcze czekam na jednego znajomego i zaczne zbierac kaseGreg - Śro 15 Gru, 2010 Panowie, a gdybym chciał do Waszego zamówienia dorzucić rozpórkę dla siebie? Da radę coś urwać z ceny (ew. wystawić FV)?
Ah fuck, dopiero zauważyłem, że bierzecie z powerflexa a nie Inter rally Nath - Nie 19 Gru, 2010 Mi pasuj, jestem juz w domu i na biezaco moge sledzic temat.Meehow - Pon 03 Sty, 2011 Coś sprawa przycichła... Będzie to grupowe zamówienie czy każdy kupuje osobno ?WuRC - Wto 04 Sty, 2011 I czy przy okazji wyjaśniło się, która poducha pasuje pod silnik pasuje do Sporta Ph1?Bart - Wto 04 Sty, 2011 chłopaky, mimo najszczerszych chęci...
Meehow napisał/a:
Coś sprawa przycichła... Będzie to grupowe zamówienie czy każdy kupuje osobno ?
nie wiem
WuRC napisał/a:
I czy przy okazji wyjaśniło się, która poducha pasuje pod silnik pasuje do Sporta Ph1?