Albo przed Swidnickim albo przed Mazowieckim. Zależy na co się wyrobię.Bad-i - Wto 25 Sty, 2011
Kuner napisał/a:
Marcel napisał/a:
kiedy jedziesz?
Albo przed Swidnickim albo przed Mazowieckim. Zależy na co się wyrobię.
Kuner umow sie tutaj w Sulejowku to ja tez pojde. I od razu bedzie mozna jakies piwko strzelic.Kuner - Wto 25 Sty, 2011 Wygodniej mi w Praskim. A bro to strzelimy na którymś z rajdów na bank Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 misiek a ty masz R1 czy R2?
a i w nd po Winterze nie pije,bo ide na noc do roboty Bad-i - Wto 25 Sty, 2011
Kuner napisał/a:
Wygodniej mi w Praskim. A bro to strzelimy na którymś z rajdów na bank
No to spoko, pamietaj ze od tego sezonu obowiazuja nowe ksiazeczki
Ja sie umowie z gosciem u siebie - zobacze co i jak.Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 Witek ma je dla nas przygotować za ok 1 tydzień bo człowiek który je wydaje jest na urlopie - trzeba się upominać Kuner - Wto 25 Sty, 2011 Ja mam R2 ale plan jest zrobić R1 jak najszybciej w tym sezonie
Co do nowych książeczek to nic nie słyszałem. Wydaje je lekarz czy Witek?
A co do picia to ja też bym pewnie odpadł bo kurde mam mase pracy. Popłynę w piątek na maksa by mieć na cały weekend Bad-i - Wto 25 Sty, 2011
Marcel napisał/a:
Witek ma je dla nas przygotować za ok 1 tydzień bo człowiek który je wydaje jest na urlopie - trzeba się upominać
z tego co wiem to Witek juz dla mnie moja ma - podobno pytał czy nie zmieniam AK Kuner - Wto 25 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
podobno pytał czy nie zmieniam AK
Parę osób zmienia, ma do tego powody ale nie będę mówił kto co i za co bo to nie moja sprawa
Dzwoniłem do Witka, też zaklepałem sobie książeczkę nową.Bad-i - Wto 25 Sty, 2011
Kuner napisał/a:
Bad-i napisał/a:
podobno pytał czy nie zmieniam AK
Parę osób zmienia, ma do tego powody ale nie będę mówił kto co i za co bo to nie moja sprawa
Dzwoniłem do Witka, też zaklepałem sobie książeczkę nową.
To tez wiem, szczerze mowiac nie sadze zeby osoby ktore odejda mialy lepiej. Ale z drugiej strony Witek sam sobie na to zasluzyl.Kuner - Wto 25 Sty, 2011 Będzie lepiej. Zwrot za przedłużenie licencji, wpisowe na barbare i warszawski. Wiesz to dużo. Ja zostaje ale tylko z szacunku do Witka (który kiedyś mi pomógł trochę). Gdy będę dużo jeździł też przemyślę sprawę czy nie warto.Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 Nie jest to tylko wina Witka, wiemy jaki jest, ale ..... wina zawsze leży po obu stronach inna sprawa, że niektórzy walą w chuja
wczoraj pogadaliśmy sobie z pół godziny i wszystko jest na dobrej drodze żeby ten durny spór AKC vs AKP się zakończył, bo prezesi się "tłuką" a zawodnicy dostają po dupie ...Bad-i - Wto 25 Sty, 2011
Kuner napisał/a:
Będzie lepiej. Zwrot za przedłużenie licencji, wpisowe na barbare i warszawski. Wiesz to dużo.
To prawda to sa mega plusy Polskiego, natomiast zapytaj jak u nich wyglada rozliczania umow ze sponsorami
Podpowiem, wiecej stracisz niz zyskasz a faktury i tak nie wystawia
p.s. ja tez zostajeBad-i - Wto 25 Sty, 2011
Marcel napisał/a:
wczoraj pogadaliśmy sobie z pół godziny i wszystko jest na dobrej drodze żeby ten durny spór AKC vs AKC się zakończył,
Wchodzisz do zarządu??
AKC vs AKC ??
Mam nadzieje ze to zalatwia, w innym przypadku 2012 na bank u w AKC nie zostane.Kuner - Wto 25 Sty, 2011
Cytat:
Podpowiem, wiecej stracisz niz zyskasz a faktury i tak nie wystawia
W moim przypadku ja wystawiam fakture dla sponsora przez działalność gospodarczą. Jakie są wieksze plusy wystawiania faktury przez ak? Może być na priv - jak wolisz