To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Gorzkie żale

Konrad - Pon 10 Sty, 2011

Pewnie, ja to rozumiem, bo mnie też wkurwia jak muszę iść po zasranym chodniku albo trawniku, a ten filmik tak tylko mi się przypomniał odnośnie tego, co Geko napisał.

Wieśniaki ze straży miejskiej, skoro nic nie robią tylko blokady zakładają, powinni zająć się karaniem jak pies sra i właściciel nie sprzątnie (a pojawiły się w krakowie takie jakby stojaki z woreczkami czy czymś, żeby pozbierać po czworonogu i wyrzucić do kosza). No ale po co wielcy panowie strażniczki mają się bawić gównami..

A całe zasrane chodniki po stopnieniu śniegu zasługują tylko na słowo: awruk.

Barejka - Pon 10 Sty, 2011

Bylo fajnie jak byl snieg nie bylo widac gowien, nawet jak sie na to nadepnelo to tylko chrupnelo w mroz,a teraz jest tego pelno, tak samo pety po papierosach, sam nie pale i mnie to irytuje jak jakis maly biznesman posiadajacy kiosk idzie zapalic, rzuca peta w snieg, teraz sniegu juz prawie nie ma, a po chodniku idzie sie jak po gabce o_O
Bart - Pon 10 Sty, 2011

ten temat się powinien nazywać "jestem Polakiem"
M - Pon 10 Sty, 2011

Bart napisał/a:
ten temat się powinien nazywać "jestem Polakiem"

Przez chwilę jak to przeczytałem skoczyło mi cisnienie ale już jest w porządku w związku z tym rezygnuję z odpowiedzi na twojego posta :rotfl:

k-mart - Pon 10 Sty, 2011

Zale sie:
44fg ostatnio malo sie udziela.

Bonczek - Pon 10 Sty, 2011

Ja się nie wkurwiam, mi jest smutno - drukarnia opóźniła się z kalendarzami tydzień, kurier miał zapłacone żeby dostarczyć w sobotę, po moich telefonach od dzisiaj rana łaskawie przywiózł kalendarze, co do jakości wykonania nie będę się już wypowiadał tylko idę po piwko - nie dobre są takie tematy bo jak człowiek pozbiera do kupy ten cały nonsens... szkoda gadać.
Rasputin - Pon 10 Sty, 2011

Wkurza mnie to,że mam xbox'a i nie moge grać z wami w GT5 :devil:
Bart - Pon 10 Sty, 2011

graj ze mną w tetrisa!
k-mart - Pon 10 Sty, 2011

Wkurza mnie to, ze mam ps3 i nie moge z wami grac w Forze :devil:
Bart - Pon 10 Sty, 2011

graj ze mną w tetrisa!
fydi - Pon 10 Sty, 2011

Wkurza mnie to, ze mam pc i nie moge z wami grac w tetrisa :devil:
Bart - Pon 10 Sty, 2011

xD
Yarko - Pon 10 Sty, 2011

w temacie psich kup, niestety nie nauczycie ludzi kultury, alee gdyby tak było zabronione trzymanie psów w blokach pod groźbą mandatu np. 10000 pln to raz, że byłoby mniej psów w schroniskach, dwa w ogóle mniej psów, trzy mniej kup na trawnikach, cztery mniej idiotów męczących zwierzęta w klitkach 30m2. alee to raczej niewykonalne... ŻK.
Bart - Pon 10 Sty, 2011

martin.h - Pon 10 Sty, 2011

Jak widać są plusy kup

:rotfl: :rotfl: :rotfl: