To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Wybieramy kompaktowego/ sredniego SUVa premium

Bad-i - Sob 22 Sty, 2011

Panowie ale w Java moze dadza za cycka zlapac :]
zefir - Sob 22 Sty, 2011

nie wiem jak to dziala ale znajomy, wlasciwie od tescie ktory notabene jest przedstawicielem BMW w Lodzi, dostal X6 do smigania na codzien m.in w skorze etc, i dla mnei to auto jest mega!!!

swietnie wyglada w bieli na duzej feldze, mega wypas, w terenie raczej sraka ale jako woz na codzien, megaaaa

a skora mieciutka jak pupa niemowlaka ;) )

PiTT - Sob 22 Sty, 2011

zefir napisał/a:
nie wiem jak to dziala ale znajomy, wlasciwie od tescie ktory notabene jest przedstawicielem BMW w Lodzi, dostal X6 do smigania na codzien m.in w skorze etc, i dla mnei to auto jest mega!!!

swietnie wyglada w bieli na duzej feldze, mega wypas, w terenie raczej sraka ale jako woz na codzien, megaaaa

a skora mieciutka jak pupa niemowlaka ;) )

X6 mega mi się podoba
X5 tak samo
oba bym brał na lajcie
to widocznie miękka skórka jest w dodatkowej opcji :)

Bad-i - Sob 22 Sty, 2011

dokladnie, skora na wypasie jest na wypasie za kilka tysi

edit: dodam tylko jedna bardzo istotna rzecz. Dla mnie np takie x6 czy x5 na takim rozmiarze kol jak ma moj brat to pomylka. Ten samochod moze i sie nadaje na niemczy czy szwajcarie, ale u nas to serce boli na kazdej dziurze. Tak sztywnej fury dawno nie prowadzilem

A z drugiej strony zalozyc do tego balony to profanacja tego pojazdu

kosmita - Sob 22 Sty, 2011

Bad-i napisał/a:
edit: dodam tylko jedna bardzo istotna rzecz. Dla mnie np takie x6 czy x5 na takim rozmiarze kol jak ma moj brat to pomylka. Ten samochod moze i sie nadaje na niemczy czy szwajcarie, ale u nas to serce boli na kazdej dziurze. Tak sztywnej fury dawno nie prowadzilem

Wywalenie runflaków sporo poprawia sytuację

Niemy - Sob 22 Sty, 2011

kosmita napisał/a:

+1

PiTT - Sob 22 Sty, 2011

Niemy napisał/a:
kosmita napisał/a:

+1

runflaty to chyba wymysł wariata
kto normalny będzie jeździł z przebitymi oponami :D
są teraz szybkie zestawy naprawcze, więc można raz dwa ogarnąć temat jeśli już faktycznie ktoś nie chce sobie rąk pobrudzić i w 15 min. zmienić koło na zapas
;D

Gaydek - Sob 22 Sty, 2011

Ja jeździłem z przebitą, rewelacja :D .

A nowe runflaty to nie to co pierwsze runflaty. Może i jest twardo, ale ja mam zarówno letnie, jak i zimowe ROF i nie mam zamiaru zmieniać.

PiTT - Sob 22 Sty, 2011

Gaydek napisał/a:
Ja jeździłem z przebitą, rewelacja :D .

A nowe runflaty to nie to co pierwsze runflaty. Może i jest twardo, ale ja mam zarówno letnie, jak i zimowe ROF i nie mam zamiaru zmieniać.

rozumiem, komfort psychiczny
mi jak na stacji w czechach przebili oponę w środku nocy to też miałem kupę w majtach jak dymałem 10 kilosów na flaku do najbliższej "oświetlonej" stacji, wtedy by się przydały bo opona poszła na śmietnik :lol2:

Komfort psychiczny po pierwsze. Po drugie, to nie chce mi się kombinować i wozić 17" zapasu w bagażniku (bo jako takiego miejsca na zapas pod podłogą nie ma, są jakieś elementy audio i schowek na olej, gaśnicę i inne pierdoły). Zostają zestawy naprawcze, ale ja nie potrafię niczego naprawić, tym bardziej opony więc ta opcja odpada :D .
Bonczek - Sob 22 Sty, 2011

Teraz nikt nie zmienia kół mając assistance ;) szczerze nigdy wcześniej bym nie pomyślał, że ludzie tak często z tego korzystają.
PiTT - Sob 22 Sty, 2011

Bonczek napisał/a:
Teraz nikt nie zmienia kół mając assistance ;) szczerze nigdy wcześniej bym nie pomyślał, że ludzie tak często z tego korzystają.

patrz, nie pomyślałem o tym
w lexusie przyjeżdżają dodatkowo z ciepłą kawą i świeżym croissantem :lol2:

I z nowymi amorkami :*
PiTT - Sob 22 Sty, 2011

Gaydek napisał/a:
I z nowymi amorkami :*

i filtrem cząstek stałych jakby się okazało że opona go uszkodziła
lepiej dmuchać na zimne... :lol2:

Kupuję Lexa! ;D