Bad-i - Sob 22 Sty, 2011 Panowie ale w Java moze dadza za cycka zlapac zefir - Sob 22 Sty, 2011 nie wiem jak to dziala ale znajomy, wlasciwie od tescie ktory notabene jest przedstawicielem BMW w Lodzi, dostal X6 do smigania na codzien m.in w skorze etc, i dla mnei to auto jest mega!!!
swietnie wyglada w bieli na duzej feldze, mega wypas, w terenie raczej sraka ale jako woz na codzien, megaaaa
a skora mieciutka jak pupa niemowlaka )PiTT - Sob 22 Sty, 2011
zefir napisał/a:
nie wiem jak to dziala ale znajomy, wlasciwie od tescie ktory notabene jest przedstawicielem BMW w Lodzi, dostal X6 do smigania na codzien m.in w skorze etc, i dla mnei to auto jest mega!!!
swietnie wyglada w bieli na duzej feldze, mega wypas, w terenie raczej sraka ale jako woz na codzien, megaaaa
a skora mieciutka jak pupa niemowlaka )
X6 mega mi się podoba
X5 tak samo
oba bym brał na lajcie
to widocznie miękka skórka jest w dodatkowej opcji Bad-i - Sob 22 Sty, 2011 dokladnie, skora na wypasie jest na wypasie za kilka tysi
edit: dodam tylko jedna bardzo istotna rzecz. Dla mnie np takie x6 czy x5 na takim rozmiarze kol jak ma moj brat to pomylka. Ten samochod moze i sie nadaje na niemczy czy szwajcarie, ale u nas to serce boli na kazdej dziurze. Tak sztywnej fury dawno nie prowadzilem
A z drugiej strony zalozyc do tego balony to profanacja tego pojazdukosmita - Sob 22 Sty, 2011
Bad-i napisał/a:
edit: dodam tylko jedna bardzo istotna rzecz. Dla mnie np takie x6 czy x5 na takim rozmiarze kol jak ma moj brat to pomylka. Ten samochod moze i sie nadaje na niemczy czy szwajcarie, ale u nas to serce boli na kazdej dziurze. Tak sztywnej fury dawno nie prowadzilem
Wywalenie runflaków sporo poprawia sytuacjęNiemy - Sob 22 Sty, 2011
kosmita napisał/a:
Wywalenie runflaków sporo poprawia sytuację
+1PiTT - Sob 22 Sty, 2011
Niemy napisał/a:
kosmita napisał/a:
Wywalenie runflaków sporo poprawia sytuację
+1
runflaty to chyba wymysł wariata
kto normalny będzie jeździł z przebitymi oponami
są teraz szybkie zestawy naprawcze, więc można raz dwa ogarnąć temat jeśli już faktycznie ktoś nie chce sobie rąk pobrudzić i w 15 min. zmienić koło na zapas
Gaydek - Sob 22 Sty, 2011 Ja jeździłem z przebitą, rewelacja .
A nowe runflaty to nie to co pierwsze runflaty. Może i jest twardo, ale ja mam zarówno letnie, jak i zimowe ROF i nie mam zamiaru zmieniać.PiTT - Sob 22 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
Ja jeździłem z przebitą, rewelacja .
A nowe runflaty to nie to co pierwsze runflaty. Może i jest twardo, ale ja mam zarówno letnie, jak i zimowe ROF i nie mam zamiaru zmieniać.
rozumiem, komfort psychiczny
mi jak na stacji w czechach przebili oponę w środku nocy to też miałem kupę w majtach jak dymałem 10 kilosów na flaku do najbliższej "oświetlonej" stacji, wtedy by się przydały bo opona poszła na śmietnik Gaydek - Sob 22 Sty, 2011 Komfort psychiczny po pierwsze. Po drugie, to nie chce mi się kombinować i wozić 17" zapasu w bagażniku (bo jako takiego miejsca na zapas pod podłogą nie ma, są jakieś elementy audio i schowek na olej, gaśnicę i inne pierdoły). Zostają zestawy naprawcze, ale ja nie potrafię niczego naprawić, tym bardziej opony więc ta opcja odpada .Bonczek - Sob 22 Sty, 2011 Teraz nikt nie zmienia kół mając assistance szczerze nigdy wcześniej bym nie pomyślał, że ludzie tak często z tego korzystają.PiTT - Sob 22 Sty, 2011
Bonczek napisał/a:
Teraz nikt nie zmienia kół mając assistance szczerze nigdy wcześniej bym nie pomyślał, że ludzie tak często z tego korzystają.
patrz, nie pomyślałem o tym
w lexusie przyjeżdżają dodatkowo z ciepłą kawą i świeżym croissantem Gaydek - Sob 22 Sty, 2011 I z nowymi amorkami PiTT - Sob 22 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
I z nowymi amorkami
i filtrem cząstek stałych jakby się okazało że opona go uszkodziła
lepiej dmuchać na zimne... Gaydek - Sob 22 Sty, 2011 Kupuję Lexa!