To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Karny kootas za hoojowe parkowanie

Greg - Wto 25 Sty, 2011

U mnie pod blokiem jest miejsce dla inwalidów i chyba dwie niepełnosprawne osoby mieszkają w moich blokach - więc ma tam kto parkować. Czasem staje tam typ A8L W12 albo innymi furami, tudzież każdy szary obywatel. Od jakiegoś czasu po prostu dzwonię do straży miejskiej i po kłopocie, niech się martwią. Bez skrupułów. Sprzedawczyk ze mnie. :P

Kiedyś podjechałem na moto pod Jeff's, zsiadam, zdejmuję kask itd. - podjeżdża typ w nowym CL, parkuje na miejscu dla inwalidów (i to na ukos), wysiada taki burak z twarzy, z jakimś koleżką i dzieciakami i szorują do wejścia. Ja do niego:
- widzę, że pan jest inwalidą
- no, jak widać (dumny z siebie i kretyński uśmiech na twarzy)
- chyba umysłowym - odparłem

Gość się zapienił, coś się porzucał i pokozaczył ale nie spuściłem z tonu więc grzecznie poszedł przeparkować swoje pół-miliona-złotych-pozwala-mi-parkować-gdzie-chcę. :jupi:

MoRToN - Śro 26 Sty, 2011

Ciekawe czy jak ten gość wperdalał by stejki to tak samo byś zareagował :D
Greg - Śro 26 Sty, 2011

MoRToN napisał/a:
Ciekawe czy jak ten gość wperdalał by stejki to tak samo byś zareagował :D

Gość był na oko ze dwa razy większy ode mnie, jego koleżka tak samo. :) Generalnie duży rysiek i pewnie bym mu nic nie powiedział, gdyby nie fakt, że nie toleruję takiego zachowania. ;)

k-mart - Śro 26 Sty, 2011

AleX_R53 napisał/a:
Wiedziałem, że Ahemed się Tobą zaopiekuje :D mam nadzieję, że się zaprzyjaźniliście :devil:

jak najbardziej.
Pozdrawia Twoja mame.

Anonymous - Śro 26 Sty, 2011

Musiales cos zle zrozumiec! On powiedzial:

"Hem sizin hem anneanne Kmart" co oznacza "pozdrawiam Twoja babcie, Kmarcie"

Nie ma co, dziekuje dobranoc :sleep:

P.S.: Ależ "Pan" niżej się łatwo obraża ;D ;D

k-mart - Śro 26 Sty, 2011

Dobra huy Ci w nosa.
Nigdy sie nie spotkamy na zywo, wiec odpuszczam wirtualne madrosci.
Wygrales.

Anonymous - Śro 26 Sty, 2011

Key , napij sie z nim wódki , Wiesz on z Wilanowa i nie wypada odmawiać ! Pij !
mi - Śro 26 Sty, 2011

podobają mi się zwyczaje hotheczowe, lubię takie tematy. Zaczęło się niewinnie, od naklejki na szybę, ale oczywiście zaraz: przywrócić karę śmierci! ja bym za to wyrywał nogi! hańba! gwoździem po lakierze! spuścić powietrze z opon i zgwałcić córkę! :*
M - Śro 26 Sty, 2011

O rly? :)
mi - Śro 26 Sty, 2011

Orły? Orły zwisłe?
arssss - Śro 26 Sty, 2011

Ja jeszcze nie miałem takiej sytuacji żebym zwrócił uwagę komuś,że stoi na miejscu dla niepełnosprawnych i żeby ten ktoś na mnie z pyskiem wyskoczył :D dzisiaj pod citroenem w kato dwóm osobom zwróciłem uwagę grzecznie przeprosili powiedzieli,że nie zauważyli i przeparkowali :)
Bart - Śro 26 Sty, 2011

jesteś prawdziwym zuchem!
Jakarti - Pią 28 Sty, 2011

http://www.tvnwarszawa.pl...-pas,54688.html buahahaha

- Doszło do pewnego incydentu – mówi Wojciech Pasieczny. - Dwaj kierowcy zjeżdżali na środkowy pas – jeden z lewego, drugi z buspasa. Pierwszy nie wpuścił drugiego przed siebie. Ten zjeżdżający z buspasa postanowił wymierzyć pierwszemu sprawiedliwość. Była wymiana słów, przepychanka i w ruch poszły pięści – relacjonuje i dodaje, że jeden z panów nie jest mieszkańcem Warszawy. - Być może w mieście, z którego pochodzi takie zachowanie jest normalne.

jednak korki to wina przyjezdnych :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Jacek - Pią 28 Sty, 2011

Być może w mieście, z którego pochodzi takie zachowanie jest normalne.

racja, jak jakiś warszawski cfaniak się wjebie na chama to od przyjezdnego, wyprowadzonego z równowagi może zaliczyć latarę w ryj..nie ma się co dziwić..np na
śląsku nikt się tak nie wpierdala...

Jakarti - Pią 28 Sty, 2011

przeciez sie smieje z tego komentarza ;)

z tego co pamietam jak dwoch atakuje jeden pas to pierwszenstwo ma ten z prawej bez znaczenia skad pochodzi :D