Greg - Wto 25 Sty, 2011 U mnie pod blokiem jest miejsce dla inwalidów i chyba dwie niepełnosprawne osoby mieszkają w moich blokach - więc ma tam kto parkować. Czasem staje tam typ A8L W12 albo innymi furami, tudzież każdy szary obywatel. Od jakiegoś czasu po prostu dzwonię do straży miejskiej i po kłopocie, niech się martwią. Bez skrupułów. Sprzedawczyk ze mnie.
Kiedyś podjechałem na moto pod Jeff's, zsiadam, zdejmuję kask itd. - podjeżdża typ w nowym CL, parkuje na miejscu dla inwalidów (i to na ukos), wysiada taki burak z twarzy, z jakimś koleżką i dzieciakami i szorują do wejścia. Ja do niego:
- widzę, że pan jest inwalidą
- no, jak widać (dumny z siebie i kretyński uśmiech na twarzy)
- chyba umysłowym - odparłem
Gość się zapienił, coś się porzucał i pokozaczył ale nie spuściłem z tonu więc grzecznie poszedł przeparkować swoje pół-miliona-złotych-pozwala-mi-parkować-gdzie-chcę. MoRToN - Śro 26 Sty, 2011 Ciekawe czy jak ten gość wperdalał by stejki to tak samo byś zareagował Greg - Śro 26 Sty, 2011
MoRToN napisał/a:
Ciekawe czy jak ten gość wperdalał by stejki to tak samo byś zareagował
Gość był na oko ze dwa razy większy ode mnie, jego koleżka tak samo. Generalnie duży rysiek i pewnie bym mu nic nie powiedział, gdyby nie fakt, że nie toleruję takiego zachowania. k-mart - Śro 26 Sty, 2011
AleX_R53 napisał/a:
Wiedziałem, że Ahemed się Tobą zaopiekuje mam nadzieję, że się zaprzyjaźniliście
jak najbardziej.
Pozdrawia Twoja mame.Anonymous - Śro 26 Sty, 2011 Musiales cos zle zrozumiec! On powiedzial:
"Hem sizin hem anneanne Kmart" co oznacza "pozdrawiam Twoja babcie, Kmarcie"
Nie ma co, dziekuje dobranoc
P.S.: Ależ "Pan" niżej się łatwo obraża k-mart - Śro 26 Sty, 2011 Dobra huy Ci w nosa.
Nigdy sie nie spotkamy na zywo, wiec odpuszczam wirtualne madrosci.
Wygrales.Anonymous - Śro 26 Sty, 2011 Key , napij sie z nim wódki , Wiesz on z Wilanowa i nie wypada odmawiać ! Pij !mi - Śro 26 Sty, 2011 podobają mi się zwyczaje hotheczowe, lubię takie tematy. Zaczęło się niewinnie, od naklejki na szybę, ale oczywiście zaraz: przywrócić karę śmierci! ja bym za to wyrywał nogi! hańba! gwoździem po lakierze! spuścić powietrze z opon i zgwałcić córkę! M - Śro 26 Sty, 2011 O rly? mi - Śro 26 Sty, 2011 Orły? Orły zwisłe?arssss - Śro 26 Sty, 2011 Ja jeszcze nie miałem takiej sytuacji żebym zwrócił uwagę komuś,że stoi na miejscu dla niepełnosprawnych i żeby ten ktoś na mnie z pyskiem wyskoczył dzisiaj pod citroenem w kato dwóm osobom zwróciłem uwagę grzecznie przeprosili powiedzieli,że nie zauważyli i przeparkowali Bart - Śro 26 Sty, 2011 jesteś prawdziwym zuchem!Jakarti - Pią 28 Sty, 2011 http://www.tvnwarszawa.pl...-pas,54688.html buahahaha
- Doszło do pewnego incydentu – mówi Wojciech Pasieczny. - Dwaj kierowcy zjeżdżali na środkowy pas – jeden z lewego, drugi z buspasa. Pierwszy nie wpuścił drugiego przed siebie. Ten zjeżdżający z buspasa postanowił wymierzyć pierwszemu sprawiedliwość. Była wymiana słów, przepychanka i w ruch poszły pięści – relacjonuje i dodaje, że jeden z panów nie jest mieszkańcem Warszawy. - Być może w mieście, z którego pochodzi takie zachowanie jest normalne.
jednak korki to wina przyjezdnych Jacek - Pią 28 Sty, 2011 Być może w mieście, z którego pochodzi takie zachowanie jest normalne.
racja, jak jakiś warszawski cfaniak się wjebie na chama to od przyjezdnego, wyprowadzonego z równowagi może zaliczyć latarę w ryj..nie ma się co dziwić..np na
śląsku nikt się tak nie wpierdala...Jakarti - Pią 28 Sty, 2011 przeciez sie smieje z tego komentarza
z tego co pamietam jak dwoch atakuje jeden pas to pierwszenstwo ma ten z prawej bez znaczenia skad pochodzi