pP - Śro 26 Sty, 2011 wchodzisz w spolecznosc i tam wybierasz bizona a potem filizanka i dolącz bizon - Śro 26 Sty, 2011 widze, ze probujecie, ale was wywala.
jak pare razy nie pojdzie to odpusccie sobie, szkoda waszego czasu, stawiajcie tam, gdzie chodzi.
edit: choc tak naprawde, to mam wrazenie, ze to nie problem mojego lacza, bo mam nat type 2, tylko serwerow gt5 i albo sie ma fart albo niepP - Śro 26 Sty, 2011 dobra. wracamy do mnie bo od bizona nas wywala bizon - Śro 26 Sty, 2011 ok, ide do ciebie i bede probowal wbijac. dzieki za proby.106 - Śro 26 Sty, 2011 ja jestem... ale pojechali beze mnie
pp idzie o wszystko...
jednak czarne sti stfa na czele.... choc w sumie to juz nie ... miszcz wyscigbizon - Śro 26 Sty, 2011 a ja mam dolaczanie do pokoju - prosba wygasla
i tak w kolko
cos mam brzydkie wrazenie, ze to moj isp i jego idea rotacyjnych zewnetrznych ip pP - Śro 26 Sty, 2011 poczytaj o tym w neciebizon - Śro 26 Sty, 2011 kiedys grajac w bloodwars mialem ten problem, ze mnie ciagle wylogowywalo, bo zmienialo sie ip.
jak na moja prosbe ustawili, ze do tej domeny zawsze leci z jednego ip, to bylo ok.
po zainstalowani ps3 mialem nat3, ale zrobilem rekonfig i jest nat2, powinno wszystko latac, a nie lata. zaloze sie, ze to wlasnie to i chyba raczej czytanie netu mi nie pomoze.iQ - Śro 26 Sty, 2011 Po prawie godzinie net znow mi dziala, zaraz sie do was wbijam (dla myslacych inaczej: wbijam sie w was chlopaki! )zefir - Śro 26 Sty, 2011 wiec tak do bizona nie moge sie podpiac a do pepika bez problemu )
dzieki za wyscigi, choc
"3. Ścigamy się jak to na wyścigu full kontakt, jednak w miarę rozsądku i sportowej rywalizacji. Nie będziemy tolerować spychania, wjeżdżania w dupę z boku aby kogoś przekręcić itp akcje. "
mozemy sobie to usunac, bo niektorym zbyt duza napinka sie wlacza, co doswiadczylem na sobie )
gra sie online 100x fajniej niz z kompem czy na czas.
mysle ze trzeba czesciej powtorki robic
pozdro!!Bad-i - Czw 27 Sty, 2011 mnie nawet nie połączyło, jutro postawie router na PS to moze sie uda iQ - Czw 27 Sty, 2011 Ktos chetny do polatanie dzisiaj wieczorem? Okolo 21:30?bizon - Czw 27 Sty, 2011 ja walcze z ustawieniami, zmienilem wifi na kabel, brak reakcji, to teraz zamiana d-linka na drayteka.zefir - Czw 27 Sty, 2011 ja dzis pasuje )iQ - Czw 27 Sty, 2011 Zrobilem pokoj, wbijac sie kto chce