Anonymous - Wto 15 Mar, 2011 EVOiQ - Wto 15 Mar, 2011 Ups anjas - Wto 15 Mar, 2011 Majonez Spermdildo to najlepszy wybór, w 2009 roku zdobył złoty laur konsumenta magazynu Markiz.martin.h - Wto 15 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
martin.h,
dał bym Ci pomóka ale nie mogę Szacun za dystans
Czy dystans? Myślę, że to normalne.
budzik napisał/a:
Ten majonez to największe gówno jakie moży być
A mnie tam on smakuje, ale co ja tam mogę wiedzieć.
Jako, że mamy teraz post (lub jak mówi mój ojciec adwent ) to w piątek będziemy gotować kiełbasę qbus - Wto 15 Mar, 2011 jaka kiełbaska? u was na śląsku takie małe dobre do gotowania też sie nazywaja śląskie? ;]martin.h - Wto 15 Mar, 2011
qbus napisał/a:
jaka kiełbaska? u was na śląsku takie małe dobre do gotowania też sie nazywaja śląskie? ;]
Frankfurterki ?
Chyba, że chodzi o kiełbasę śląską, ale ona wcale taka mała nie jest qbus - Śro 16 Mar, 2011 no u nas takie małe w sklepach to śląskie właśnie
ehs co kraj to obyczajk-mart - Śro 16 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
martin.h,
dał bym Ci bana ale nie mogę
k-mart - Śro 16 Mar, 2011 Recepta martin.h'a na "gotowane jajka i smazona kielbaske w moim wykonaniu"
filomatic - Śro 16 Mar, 2011
saxorulez napisał/a:
martin.h,
dał bym Ci pomóka ale nie mogę Szacun za dystans
kurde, dawno się tak nie uśmiałem procuniaGeKo - Czw 17 Mar, 2011
martin.h napisał/a:
Frankfurterki ?
albo kabanosy ale to co innego chyba.Bad-i - Czw 17 Mar, 2011
k-mart napisał/a:
Recepta martin.h'a na "gotowane jajka i smazona kielbaske w moim wykonaniu"
(lewe powinno być troche niżej)Jakarti - Pią 18 Mar, 2011 osobiscie majonez napoleonski i podwawelska z pzdr dla krakowa
ja wkladam jajka do gotujacej wode na rowne 5 min i tez sa git na miekkoBad-i - Pią 18 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
ja wkladam jajka do gotujacej wode na rowne 5 min i tez sa git na miekko
to sprzeczne z prawami fizyki na miekko to 3 - 3.5 minutyJakarti - Pią 18 Mar, 2011 chyba Twoje male ze wsi . warszawskie jaja sa tak duze ze potrzebuja 5 min!