Ej, kiedyś był ty koleś o ksywie chyba "Styku", który robił najlepsze na świecie opony, co z nimi, podbiły już świat?
Szczerze? ten cały styku to porzadny gość. współpracuje z nim od jakiegoś czasu i złego słowa nie dam powiedzieć a co do jego opon - różne są opinie, ja mam te pozytywne (co wskazane bo nimi handluje), ale czytałem też negatywne (z kórymi na żywca się nie spotkałem). Ogólnie Profil XR01 wychodzi na plus w stosunku jakość / cena.Kenet - Nie 18 Mar, 2012 Daje 350 już z wysyłką.Loko - Nie 18 Mar, 2012 DAJE 350, ODBIORĘ SOBIE SAM fydi - Nie 18 Mar, 2012
Cytat:
DAJE 350, ODBIORĘ SOBIE SAM
Daj 400.
vitesse - Nie 18 Mar, 2012
Kuner napisał/a:
Koto napisał/a:
Ej, kiedyś był ty koleś o ksywie chyba "Styku", który robił najlepsze na świecie opony, co z nimi, podbiły już świat?
Szczerze? ten cały styku to porzadny gość. współpracuje z nim od jakiegoś czasu i złego słowa nie dam powiedzieć a co do jego opon - różne są opinie, ja mam te pozytywne (co wskazane bo nimi handluje), ale czytałem też negatywne (z kórymi na żywca się nie spotkałem). Ogólnie Profil XR01 wychodzi na plus w stosunku jakość / cena.
gosc siedzi na forum corolli, tu pewnie dlugo nie wytrzymal, bo ciezko mu bylo odpierac ataki ze sa lepsze auta niz toyota Kenet - Nie 18 Mar, 2012 400 z wysyłko?fydi - Pon 19 Mar, 2012 A ile kosztuje wysłanie opon? ktoś coś się orientuje?
A może ktoś będzie jechał z Krakowa do Warszawy w najbliższym czasie? Janusz - Pon 19 Mar, 2012 jak coś to ja bede w niedziele jechał z Zakrzowa do krakowa, wiec moge je odebrac, a niech Kenet Ci zrobi przelew GeKo - Pon 19 Mar, 2012 Ja za 3szt za pobraniem wysyłałem za 67zl.chyba.no name - Pon 19 Mar, 2012 Chyba najtaniej teraz
https://www.wysylajtaniej.pl/Gaydek - Pon 19 Mar, 2012 Ostatnio najtaniej było tu http://www.taniewysylanie.pl/ (30 zł za dwie sztuki).Kuner - Pon 19 Mar, 2012 sendit.pl - 17,21 zł za 2 szt Bonczek - Pon 19 Mar, 2012 Jak już widzę że dla nich to DPD ogarnia to już wiem, że nigdy nie skorzystam z tego K-EX`em ostatnio ogarnialiśmy parę przesyłek i wszystko wzorowo.Kuner - Pon 19 Mar, 2012
Bonczek napisał/a:
Jak już widzę że dla nich to DPD ogarnia to już wiem, że nigdy nie skorzystam z tego K-EX`em ostatnio ogarnialiśmy parę przesyłek i wszystko wzorowo.
DPD jeszcze taniej o złocisza chyba. Ja korzystam z UPSa przez Sendita i ani razu najmniejszego problemu, a paczki wysyłam praktycznie codziennie.fydi - Śro 21 Mar, 2012 Dobra Kenet, bierzesz za 400? Jak coś to PW.