To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] 2x Toyo r888 195.50.15

Kuner - Sob 17 Mar, 2012

Koto napisał/a:
Ej, kiedyś był ty koleś o ksywie chyba "Styku", który robił najlepsze na świecie opony, co z nimi, podbiły już świat?

Szczerze? ten cały styku to porzadny gość. współpracuje z nim od jakiegoś czasu i złego słowa nie dam powiedzieć :) a co do jego opon - różne są opinie, ja mam te pozytywne (co wskazane bo nimi handluje), ale czytałem też negatywne (z kórymi na żywca się nie spotkałem). Ogólnie Profil XR01 wychodzi na plus w stosunku jakość / cena.

Kenet - Nie 18 Mar, 2012

Daje 350 już z wysyłką.
Loko - Nie 18 Mar, 2012

DAJE 350, ODBIORĘ SOBIE SAM :d
fydi - Nie 18 Mar, 2012

Cytat:
DAJE 350, ODBIORĘ SOBIE SAM :d

Daj 400.

vitesse - Nie 18 Mar, 2012

Kuner napisał/a:
Koto napisał/a:
Ej, kiedyś był ty koleś o ksywie chyba "Styku", który robił najlepsze na świecie opony, co z nimi, podbiły już świat?

Szczerze? ten cały styku to porzadny gość. współpracuje z nim od jakiegoś czasu i złego słowa nie dam powiedzieć :) a co do jego opon - różne są opinie, ja mam te pozytywne (co wskazane bo nimi handluje), ale czytałem też negatywne (z kórymi na żywca się nie spotkałem). Ogólnie Profil XR01 wychodzi na plus w stosunku jakość / cena.

gosc siedzi na forum corolli, tu pewnie dlugo nie wytrzymal, bo ciezko mu bylo odpierac ataki ze sa lepsze auta niz toyota :)

Kenet - Nie 18 Mar, 2012

400 z wysyłko?
fydi - Pon 19 Mar, 2012

A ile kosztuje wysłanie opon? ktoś coś się orientuje?
A może ktoś będzie jechał z Krakowa do Warszawy w najbliższym czasie? :)

Janusz - Pon 19 Mar, 2012

jak coś to ja bede w niedziele jechał z Zakrzowa do krakowa, wiec moge je odebrac, a niech Kenet Ci zrobi przelew :rotfl:
GeKo - Pon 19 Mar, 2012

Ja za 3szt za pobraniem wysyłałem za 67zl.chyba.
no name - Pon 19 Mar, 2012

Chyba najtaniej teraz
https://www.wysylajtaniej.pl/

Gaydek - Pon 19 Mar, 2012

Ostatnio najtaniej było tu http://www.taniewysylanie.pl/ (30 zł za dwie sztuki).
Kuner - Pon 19 Mar, 2012

sendit.pl - 17,21 zł za 2 szt :)
Bonczek - Pon 19 Mar, 2012

Jak już widzę że dla nich to DPD ogarnia to już wiem, że nigdy nie skorzystam z tego :) K-EX`em ostatnio ogarnialiśmy parę przesyłek i wszystko wzorowo.
Kuner - Pon 19 Mar, 2012

Bonczek napisał/a:
Jak już widzę że dla nich to DPD ogarnia to już wiem, że nigdy nie skorzystam z tego :) K-EX`em ostatnio ogarnialiśmy parę przesyłek i wszystko wzorowo.

DPD jeszcze taniej o złocisza chyba. Ja korzystam z UPSa przez Sendita i ani razu najmniejszego problemu, a paczki wysyłam praktycznie codziennie.

fydi - Śro 21 Mar, 2012

Dobra Kenet, bierzesz za 400? Jak coś to PW.