To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ogladniecie auta warszawa;d Laguna 2.0t

kaziu1985pn - Nie 20 Lut, 2011

konradone, nie da się kompa przełożyć ?? :D
Konrad - Nie 20 Lut, 2011

o tym nie pomyślałem, w sumie może się da ;D
ade - Nie 20 Lut, 2011

konradone napisał/a:
o tym nie pomyślałem, w sumie może się da ;D

watpie... pewnie jest immo, ktorego tez nikt nie potrafi ruszyc:d

w kazdym razie bede badal temat;d

napewno okolo 10-15km dodatkowe idzie bezproblemu zrobic w pl... przypuszczalnie niewiadomo gdzie w programie jest ogranicznik doladowania... a wiadomo od grekow, ze okolice 200 na gredym robia

ale teoretycznie mozna ecumasterem przejac kontrole nad doladowaniem, a do kompa podawac, ze faktyczne doladowanie nadal jest stale... to ma prawo dzialac o ile wiemy gdzie w programie jest mapa od paliwa, ewentualnie mozna by podniesc cisnienie paliwa, a dokladnie ustalic paliwo korygujac wskazania map sensora lub przeplywki (nawet nie wiem jeszcze co siedzi)

kaziu1985pn - Nie 20 Lut, 2011

ade, lagi giną a Ty piszesz że imo się nie da ruszyć:D każdy sygnał da się oszukać.
Konrad - Pon 21 Lut, 2011

Lagun nie kradna, za bardzo sie psuja :rotfl: :rotfl: :rotfl: Jeszcze po kradzieży by sie od razu rozkraczyła i nie dojechała do dziupli nawet ;D
FreeMan - Pon 21 Lut, 2011

konradone napisał/a:
LI ph2 170KM czyli taka jak ma Freeman po lifcie

ja mam wersje GT czyli 205KM. Pan poniedzialek dlubnal nam ten silniki w nowej lagunie coupe na 230km, ale wiecej podobno jest ciezko przez malutka przepustnice.

kaziu1985pn - Pon 21 Lut, 2011

konradone, psują się tylko z silnikami rolniczymi :D w każdym razie takie informacje dostałem od serwisu francuzów że diesle na potege co chwile jakaś trafia, najczęściej egr a benzyna to sporadyczne przypadki są :)
Konrad - Pon 21 Lut, 2011

Freeman wiem że masz GT, chodziło mi tylko o rozróżnienie wyglądu zewnętrznego.

kazimierzu nie miałem kontaktu z laguna w gnoju, moj tato przed tym 2.0T mial 1.8 z 2001 (pierwsze egzemplarze w pl) i tamto sie psulo ;D elektronika klekala strasznie, np trzeba bylo z zakopanego na lawecie wracac xD mechanizm różnicowy też siadł i laweta do serwisu, auto ogolnie tragiczne, na szczescie po 2003/4 sa bardziej dopracowane i odpukac wszystko gitara :)

kaziu1985pn - Pon 21 Lut, 2011

konradone, podziwiam że po takich doświadczeniach kupiłeś lage :D