To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Praca... jaka praca!?!

Jakarti - Czw 10 Lut, 2011

kurfa co to byl za beton.
i nie chodzi ze typek jest glupi..

po prostu normalnie ludzie sie ucza czegos 2 tygodnie a jemu to zajmowalo 2 miesiace...

Anonymous - Czw 10 Lut, 2011

Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie , ja tego czegoś sie w tydzien nauczę albo jeszcze szybciej ;)
bizon - Czw 10 Lut, 2011

Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie , ja tego czegoś sie w tydzien nauczę albo jeszcze szybciej ;)

+1

CHRZANEK - Czw 10 Lut, 2011

Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie

Czesiu my mieszkamy w Warszawie a nie w Monaco :) :)

on tez mowil, ze sie nauczy :D
i sie nie nauczyl.

itr 911 - Czw 10 Lut, 2011

Czesio napisał/a:

Czesiu to wystarczy miecha przepracować i mogą zwalniać :rotfl:

Bo w takim Szczecinie powiedzmy (to prawie 600km od stolycy) to już ludzie płacą 5tysi dla pracodawcy...wzorując się na algorytmie Jakariego :rotfl:

CHRZANEK napisał/a:
Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie

Czesiu my mieszkamy w Warszawie a nie w Monaco :) :)

Też miałem mieszkać w Warszawie , jakos nawet niedaleko Tomsona :)

jesli pozwlisz Mick,

taki pracowy temat..

w tej chwili szukamy stazystow do firmy.
rozmawialismy z dwiema osobami i obie sa strasznie od siebie inne ale w zadnym wypadku nie zdecydowalismy sie na odrzucenie kandydatury.

jedna jest mega spokojna ale uporzadkowana, racjonalna. mysli logicznie i ma odwage pytac o to co potrzebuje wiedziec. wbrew pozorom cenna umiejetnosc. no i przede wszystkim wie, ze chce sprobowac pracy w naszej branzy, jest zdecydowana na nauke i poznawanie nowych rzeczy.

druga natomiast jest osoba troche bardziej zywa, z super umiejetnosciami techniczno-komputerowymi. na bank ma duzo wyzsze umiejetnosci interpersonalne za to nie wiaze w tej chwili zycia z branza reklamową, jeszcze studiuje. chce przyjsc i zobaczyc jak to bedzie.

chce powiedziec, ze dwie osoby, totalnie rozne a mimo to zostaly ocenione podobnie. powiedziałbym, ze bez sprawdzenia obu ciezko byloby mi podjac decyzje ktora jest lepsza. kazdy znajdzie swoje miejsce , nawet Ty Mick ;)

jeszccze raz powodzenia i odpoczywaj sobie od nich. zaraz wiosna.. miszcz wyscik :)

itr 911 napisał/a:
Bo w takim Szczecinie powiedzmy (to prawie 600km od stolycy) to już ludzie płacą 5tysi dla pracodawcy...wzorując się na algorytmie Jakariego :rotfl:

otoz to!! :rotfl: :rotfl:

Jakarti napisał/a:
jedna jest mega spokojna ale uporzadkowana, racjonalna. mysli logicznie i ma odwage pytac o to co potrzebuje wiedziec. wbrew pozorom cenna umiejetnosc. no i przede wszystkim wie, ze chce sprobowac pracy w naszej branzy, jest zdecydowana na nauke i poznawanie nowych rzeczy.

Może zle oceniam , ale moim zdaniem taka osoba zbyt szybko nie osiągnie że tak powiem samodzielność w pracy , cały czas będzie oczekiwała pomocy i wsparcia a dodatkowo będzie miała milion pytań. Ale to jest moje spojrzenie na opisany przypadek , które może być błędne

milion pytan w nowej pracy to najlepsza rzecz jaka moze Ci sie przytrafic. ktos kto sie uczy i siedzi cicho zasluguje na latare na obudzenie..
a ze jest spokojna.. po prostu nie drze japy jak wiekszosc z nas :D za to kazde wypowiedziane zdanie ma swoj sens.

nie powiedzialem, ze to lamus co siedzi i czeka az sie go popchnie w lewo to pojdzie w lewo.. :) mysle, ze da sobie rade jesli spodoba jej sie nasza praca.

Jakarti napisał/a:
popchnie w lewo
Jakarti napisał/a:
jej

oooo to laska jest :d a jak tam ocena PiTTa ładna dziewczyna z Ryja :rotfl:

Bonczek - Czw 10 Lut, 2011

Jakarti napisał/a:
z super umiejetnosciami techniczno-komputerowymi

Możesz rozwinąć? :)

martin.h - Czw 10 Lut, 2011

Czesio napisał/a: