Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 kurfa co to byl za beton.
i nie chodzi ze typek jest glupi..
po prostu normalnie ludzie sie ucza czegos 2 tygodnie a jemu to zajmowalo 2 miesiace...Anonymous - Czw 10 Lut, 2011 Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie , ja tego czegoś sie w tydzien nauczę albo jeszcze szybciej bizon - Czw 10 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie , ja tego czegoś sie w tydzien nauczę albo jeszcze szybciej
+1CHRZANEK - Czw 10 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie
Czesiu my mieszkamy w Warszawie a nie w Monaco Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 on tez mowil, ze sie nauczy
i sie nie nauczyl.itr 911 - Czw 10 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie , ja tego czegoś sie w tydzien nauczę albo jeszcze szybciej
Czesiu to wystarczy miecha przepracować i mogą zwalniać
Bo w takim Szczecinie powiedzmy (to prawie 600km od stolycy) to już ludzie płacą 5tysi dla pracodawcy...wzorując się na algorytmie Jakariego Anonymous - Czw 10 Lut, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Czesio napisał/a:
Zatrudnijcie mnie za te 10 000 + miesięcznie
Czesiu my mieszkamy w Warszawie a nie w Monaco
Też miałem mieszkać w Warszawie , jakos nawet niedaleko Tomsona Jakarti - Czw 10 Lut, 2011 jesli pozwlisz Mick,
taki pracowy temat..
w tej chwili szukamy stazystow do firmy.
rozmawialismy z dwiema osobami i obie sa strasznie od siebie inne ale w zadnym wypadku nie zdecydowalismy sie na odrzucenie kandydatury.
jedna jest mega spokojna ale uporzadkowana, racjonalna. mysli logicznie i ma odwage pytac o to co potrzebuje wiedziec. wbrew pozorom cenna umiejetnosc. no i przede wszystkim wie, ze chce sprobowac pracy w naszej branzy, jest zdecydowana na nauke i poznawanie nowych rzeczy.
druga natomiast jest osoba troche bardziej zywa, z super umiejetnosciami techniczno-komputerowymi. na bank ma duzo wyzsze umiejetnosci interpersonalne za to nie wiaze w tej chwili zycia z branza reklamową, jeszcze studiuje. chce przyjsc i zobaczyc jak to bedzie.
chce powiedziec, ze dwie osoby, totalnie rozne a mimo to zostaly ocenione podobnie. powiedziałbym, ze bez sprawdzenia obu ciezko byloby mi podjac decyzje ktora jest lepsza. kazdy znajdzie swoje miejsce , nawet Ty Mick
jeszccze raz powodzenia i odpoczywaj sobie od nich. zaraz wiosna.. miszcz wyscik Jakarti - Czw 10 Lut, 2011
itr 911 napisał/a:
Bo w takim Szczecinie powiedzmy (to prawie 600km od stolycy) to już ludzie płacą 5tysi dla pracodawcy...wzorując się na algorytmie Jakariego
otoz to!! Anonymous - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
jedna jest mega spokojna ale uporzadkowana, racjonalna. mysli logicznie i ma odwage pytac o to co potrzebuje wiedziec. wbrew pozorom cenna umiejetnosc. no i przede wszystkim wie, ze chce sprobowac pracy w naszej branzy, jest zdecydowana na nauke i poznawanie nowych rzeczy.
Może zle oceniam , ale moim zdaniem taka osoba zbyt szybko nie osiągnie że tak powiem samodzielność w pracy , cały czas będzie oczekiwała pomocy i wsparcia a dodatkowo będzie miała milion pytań. Ale to jest moje spojrzenie na opisany przypadek , które może być błędneJakarti - Czw 10 Lut, 2011 milion pytan w nowej pracy to najlepsza rzecz jaka moze Ci sie przytrafic. ktos kto sie uczy i siedzi cicho zasluguje na latare na obudzenie..
a ze jest spokojna.. po prostu nie drze japy jak wiekszosc z nas za to kazde wypowiedziane zdanie ma swoj sens.
nie powiedzialem, ze to lamus co siedzi i czeka az sie go popchnie w lewo to pojdzie w lewo.. mysle, ze da sobie rade jesli spodoba jej sie nasza praca.Anonymous - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
popchnie w lewo
Jakarti napisał/a:
jej
oooo to laska jest a jak tam ocena PiTTa ładna dziewczyna z Ryja Bonczek - Czw 10 Lut, 2011
Jakarti napisał/a:
z super umiejetnosciami techniczno-komputerowymi
Możesz rozwinąć? martin.h - Czw 10 Lut, 2011
Czesio napisał/a:
oooo to laska jest a jak tam ocena PiTTa ładna dziewczyna z Ryja